Home » » Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο αγώνας των Χαλυβουργών θα την σπάσει (Βίντεο)

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Ο αγώνας των Χαλυβουργών θα την σπάσει (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 | 9:23 μ.μ.

Γράφαμε και σε περασμένη ανάρτησή μας ότι η σημερινή Γ.Σ των Χαλυβουργών αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία, στην μυστική ψηφοφορία που έγινε την συνέχιση της απεργίας τους. «Κανένας απεργός δεν θα δουλέψει αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας τόνισε ο πρόεδρος του Σωματείου Γ. Σιφωνιός. Αντίθετα από την εικόνα που παρουσιάζουν όλα τα αστικά ΜΜΕ, η πραγματικότητα είναι ότι «όσον αφορά «το άνοιγμα του εργοστασίου» για το οποίο πανηγυρίζουν τα αστικά ΜΜΕ, "άνθρακας ο θησαυρός". Το Χαλυβουργείο για να λειτουργήσει θέλει τους Χαλυβουργούς. Δεν μπορεί να βγάλει ούτε ένα κιλό σίδερο, ούτε μία μπετόβεργα, με τους διευθυντές, τις τηλεφωνήτριες, τους γραφιάδες, τις καφετζούδες, τους γραφιάδες των γραφείων της Κηφισιάς, τα ΜΑΤ, και τον Αδωνη Γεωργιάδη», όπως τόνισε ο ίδιος.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ’ την τηλεόραση του «902» και στο οποίο προσθέσαμε και την τοποθέτηση του Α. Τσίπρα που είδαμε στην τηλεόραση του Mega

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2012 στις 10:47 μ.μ.

APO TA PTOMATA MAS THA XREIASTEI NA PERASOUN OI APERGOSPASTES! TO KKE KAI TO PAME DEN THA PRODOSOUME TOUS XALIVOURGOUS POTE! FOTIA KAI TSEKOURI STA MAT KAI TA AFENTIKA TOUS STIN KIFISIA!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger