Home » , , » Την ξαναπάτησαν τα "τσακάλια"της "αντιτρομοκρατικής"

Την ξαναπάτησαν τα "τσακάλια"της "αντιτρομοκρατικής"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 | 2:03 π.μ.

«Θα θέλαμε … σεμνά και ταπεινά να καταθέσουμε τις ανυπόκριτες ευχαριστίες μας στους ηγήτορες της αντιτρομοκρατικής, επειδή βγήκαν και ομολόγησαν με περιφανή τρόπο και ειλικρίνεια την απίστευτη ανικανότητα τους. Εάν ο 39χρονος "συνήθεις ύποπτος" Νίκος Μαζιώτης, που κατηγορείται ως … «διευθυντής» του Επαναστατικού Αγώνα ήταν τελικά μέσα στο …. Διευθυντήριο της οργάνωσης, τότε τους αξίζουν δεκαπλάσια από τα κανονικά συγχαρητήρια, πολλά παραπάνω απ’ αυτά που τους δίνει η CIA.

Κι αυτό διότι, όπως ομολογούν ενώ ήταν πάνω του κρεμασμένοι σαν τσαμπιά μια ντουζίνα αστυνομικοί μέρα και νύχτα, αυτός κατάφερνε να ανατινάζει σαν χαρτόκουτα τα κτίρια στην Αθήνα. Οι ίδιοι, άλλωστε, δηλώνουν ότι έκαναν ολόκληρη παρέλαση από μπροστά του για να του … κάμψουν το ηθικό».

 «Ποντίκι» Πέμπτη, 15 Απρίλη 2010

Τελικά με  προκήρυξη που έστειλαν στην ίδια εφημερίδα, Μαζιώτης, Ρούπα, και Γουρνάς, ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή τους στον Επαναστατικό Αγώνα, καταξευτιλίζοντας τα "τσακάλια" της "αντιτρομοκρατικής".

Αφού έληξε ο χρόνος της προφυλάκισης τους χωρίς να ολοκληρωθεί η δίκη και να καταδικαστούν, αφέθηκαν   ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους  όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι για την ίδια υπόθεση.

Μαζιώτης και Ρούπα παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους –να δίνουν το παρόν τρεις φορές τον μήνα, στο Α.Τ Εξαρχείων, περιοχή στην οποία κατοικούσαν- .
Εξαφανίστηκαν -παρ’ όλο την ασφυκτική παρακολούθηση που είχαν απ’ τους «αντιτρομοκρατικάριους»-  και η φωνή των μπάτσων μέσα απ’ την γραφίδα του Β. Λαμπρόπουλου μας λέει: «ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του, αν δεν συλληφθούν, θα δημιουργήσουν μία νέα ένοπλη ομάδα που θα προχωρεί σε συχνές επιθέσεις, με αφορμή την οικονομική κρίση. Εκτιμούμε ότι ήδη έχουν προετοιμασθεί και θα βρουν πρόσφορο έδαφος λόγω της σημερινής πολιτικής και οικονομικής κατάστασης. Ισως αυτόν τον καιρό δημιουργείται ο 4ος κύκλος του ελληνικού αντάρτικου πόλης».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2012 στις 2:07 μ.μ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger