Home » , » Το ρουσφέτι ποτέ δεν πεθαίνει.

Το ρουσφέτι ποτέ δεν πεθαίνει.

Από mitsos175 , Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 | 5:31 μ.μ.


Θέλουν να κόψουν τα επιδόματα όλων και κάνουν το εξής κόλπο: Παρουσιάζουν μερικές περιπτώσεις που είναι παράτυπες ή παράνομες και τα κανάλια ρίχνουν έντεχνα τη λάσπη σε όλους.
Ας δούμε το video.
Η οφθαλμίατρος του «Σκυλίτσειου» Νοσοκομείου Χίου Λεμονιά Βαρκάρη είναι υπεύθυνη για τις βεβαιώσεις τυφλότητας που δόθηκαν στη Χίο από το 1988 έως σήμερα, κυρίως σε άτομα των οποίων η κατάσταση δεν δικαιολογούσε τη χορήγησή τους.
Έδινε επιδόματα και σε περιπτώσεις που κρίνονταν οριακές προκειμένου ορισμένοι να παίρνουν τα χρήματα.

Στην ίδια συνέντευξη η κ. Βαρκάρη είπε ότι βουλευτές, υποψήφιοι κλπ της ζήτησαν να εγκρίνει επιδόματα τυφλότητας σε εν δυνάμει ψηφοφόρους. Ωστόσο όπως είπε ουδέποτε το κομματικό κριτήριο έπαιξε ρόλο, αφού όπως τόνισε «αν δει κανείς τα ονόματα όσων έχουν πάρει αυτά τα επιδόματα θα διαπιστώσει ότι ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και ως επί των πλείστων στο ΠΑΣΟΚ».

«Όταν μπήκα μέλος σε επιτροπή πριν 2 χρόνια τότε ανακάλυψα ότι αυτά που υπέγραφα εγώ δεν εξετάζονταν από κανέναν», είπε η ίδια.

Κύρια Βαρκάρη, συμφωνώ με κάποια τα οποία λέτε, όμως είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτά, το κατανοείτε πιστεύω, δύο πράγματα. Το πρώτο, ότι δεν γνωρίζατε ότι η υπογραφή σας είναι καταλυτική. Η υπογραφή γιατρού σε γνωμάτευση ασθενείας είναι πάντα καταλυτική.

Δεν κατηγορώ, λέω αυτό που ισχύει στο δημόσιο. Στην Ελλάδα, είσαι αυτό, που λένε τα χαρτιά σου, ότι είσαι. Ο ιατρός είναι ο πλέον ειδικός επιστήμονας για τις ασθένειες.

Το δεύτερο, ότι δεν το κάνατε για πολιτικούς λόγους. Μόνο που λέτε, ότι οι ωφελούμενοι ήταν ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροι και ο άνδρας σας «όλως τυχαίως» μας λέτε που ανήκει; Τέλος πάντων, το θέμα είναι πολύ ευρύτερο, δε θα πω για σας.

Θα πω το εξής: Το χάλι στην Ελλάδα έχει χρώμα και πολιτική ταυτότητα. Είναι γαλαζοπράσινο. Είναι κοινό μυστικό, ότι τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα έκλεψαν και νοθεύουν ακόμα τη θέληση του λαού, με το ρουσφέτι και τις εξυπηρετήσεις ημετέρων.

Ο ξάδερφος του Άκη είπε, ότι πλήρωνε 2.500.000 € στις τελευταίες εκλογές για εξαγορά ψήφων. Και αυτό είναι το ίδιο σοβαρό με τη μίζα. Ο Άκης όμως, ξέρουμε καλά, εμείς που δεν «πέφτουμε κάθε φορά από τα σύννεφα», ότι δεν είναι ο μοναδικός, δεν είναι εξαίρεση. Είναι ο κανόνας που ισχύει στα αστικά κόμματα.

Το κακό δεν είναι μόνο η λαμογιά αυτή καθ’ αυτή. Δεν είναι μόνο, ότι χάνονται κάποια ποσά αρκετά μεγάλα, αν τα αθροίσεις μαζί, από τα κρατικά ταμεία. Αν και, ακόμα κι αν αθροίσεις όλα τα ρουσφέτια που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια στα γίδια, δεν φτάνουν τις μίζες, που έφαγαν τα πολιτικά σκύβαλα.

Το ζήτημα όμως είναι, ότι το ρουσφέτι με τα επιδόματα, τις συντάξεις, χρησιμοποιείται τώρα εναντίον όλων των συνταξιούχων, όλων των δικαιούχων, ακόμα και αυτών, που δικαιούνται πραγματικά και έχουν ανάγκη αυτά τα λεφτά.

Ποιος δεν θα δει με καχυποψία, μετά την σπίλωση από τα κανάλια και τον αποπροσανατολισμό, που γίνεται από το πραγματικά μεγάλο φαγοπότι των τρισεκατομμυρίων, τους πραγματικά τυφλούς και φτωχούς που διαμαρτύρονται;

«Σας ξέρουμε πως τα πήρατε» θα πουν οι δημοσιογράφοι. Κόψιμο σε όλους. Μόνο που υπάρχουν και άτομα που πράγματι είναι νόμιμα.

Τα τέρατα που μας κυβερνάνε είναι αδίστακτα. Δεν θα σταματήσουν. Και τυχόν προηγούμενες συμφωνίες με αυτούς, θα γυρίσουν εναντίον σας. Μην κάνετε συμφωνίες με τους προδότες. Αν προδίδουν τα πιστεύω τους, τον εαυτό τους, θα χαριστούν σε εσάς;

Μην είστε πρόβατα, για τι θα καταλήξετε στο τραπέζι ως κύριο πιάτο.  

Αλήθεια, γιατί δε λένε και για τους διορισμούς που έκανε ο Αντωνάκης; Τόσους «βοήθησε», έτυχε να είναι ψηφοφόροι του, εντάξει τώρα… Φαίνεται πως οι νεοδημοκράτες από τη Μεσσηνία, είναι γεννημένοι για να δουλεύουν σε Μουσεία. Είναι το λάδι Καλαμάτας, που έχει αυτή την ιδιότητα…

Λοιπόν, ψάξτε την κάθε υπόθεση ξεχωριστά (αν και ξέρετε πολύ καλά τα ρουσφέτια σας), και μη χρησιμοποιείτε ως άλλοθι τις παρανομίες σας, για τους πετσοκόψετε όλους. Στο κάτω – κάτω της γραφής, αυτά τα αδικήματα γίνονται από δύο τουλάχιστο. Δεν ξέρω κανέναν ψηφοφόρο που να έκανε ρουσφέτι ολομόναχος, χωρίς το βουλευτή.

Αν είναι μια φόρα ένοχος (και είναι), το γίδι που εξυπηρετήσατε, οι κηφήνες της Βουλής είναι ένοχοι, όσο ένοχος είναι ο καθένας από αυτούς που εξυπηρέτησαν παράνομα, επί των αριθμό των παρανόμων. Δηλαδή είναι χιλιάδες φορές πιο ένοχοι, επομένως πρέπει να τιμωρηθούν πρώτοι και αυστηρότερα.  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger