El Tio Samara

Από mitsos175 , Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 | 6:46 μ.μ.

Ένα video αφιέρωμα για τον νέο "καταλληλότερο". Τον κύκλωπα της πολιτικής. Τον πρωθυπουργό λάστιχο. Αυτόν, που για να μας κρατήσει στο Ευρώ, θα μας τα πάρει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Που θα επαναδιαπραγματευθεί, αν θα υπογράψει και με το αριστερό χέρι το ξεπούλημα, ή μόνο με το δεξί. Τον μοναδικό (ευτυχώς): Αντώνη Πινόκιο Σαμαρά.

Το έργο του μιλά από μόνο του: Χιλιάδες συνάνθρωποί μας δεν ανησυχούν πια, πως θα πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ. Τους έκοψε το ρεύμα και ησύχασαν. Τρεις χιλιάδες άλλοι εξασφάλισαν μια θέση στον Παράδεισο. Κυριολεκτικά, αφού άφησαν τη ματαιότητα αυτού του κόσμου. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι θα μάθουν με τον Αντώνη, ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία. Γι αυτό βρε κουτά σας παίρνει τους μισθούς και τις συντάξεις.

Οι νέοι μας θα έχουν άφθονο χρόνο να αφιερώσουν στον εαυτό τους τώρα που έγιναν άνεργοι. Τι να κάνουμε; Να εξασκηθούμε στην επαιτεία.  Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι άμα πεινάσεις πιάστηνε.

Αντωνάκη μας, για όσα μας έκανες και όσα θα μας κάνεις, εμείς οι μαζοχιστές του Ελλαδιστάν, σου λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνέχισε έτσι. Πονάει αλλά αρέσει κιόλας.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

7 Ιουλίου 2012 στις 11:36 μ.μ.

Το κομμάτι τα λέει όλα. Τρία ζήτω για τον θείο Σαμ της Ελλάδας..

Ανώνυμος
18 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:43 π.μ.

ha ha ha!!!

Ανώνυμος
20 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:15 π.μ.

Ymnos.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger