Home » » SS-Χρυσή Αυγή-Μιλιταριστικά Έντυπα=ΑΗΔΙΑ

SS-Χρυσή Αυγή-Μιλιταριστικά Έντυπα=ΑΗΔΙΑ

Από β.ariaditis , Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012 | 10:14 π.μ.


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ-ΚΟΡΥΔΑΛΟ-ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ,ΠΡΟΣΟΧΗ,
ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΛΗ (ΣΤΑ ΜΑΤ)

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,

ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ.

Αυτά είναι μερικά από τα συνθήματα που φώναζαν οι συναγωνιστές στο χθεσινό μαζικότατο και μαχητικότατο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια, απάντηση στις καθημερινές δολοφονικές επιθέσεις μελών της Χρυσής Αυγής απέναντι σε μετανάστες και αγωνιστές των κοινωνικών κινημάτων, καταγγέλλοντας τον επιχειρούμενο εκφασισμό της κοινωνίας και τη δράση της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής. Αυτής της φασιστικής συμμορίας που αλληλοδιαπλέκεται με το κράτος, στηρίζεται από την κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, έχει την υποστήριξη των κατασταλτικών μηχανισμών ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-Ασφάλεια-ΕΥΠ, συγκεκριμένων ακραίων στρατιωτικών και μιλιταριστικών μέσων, απολαμβάνει την ατιμωρησία από την αστική δικαιοσύνη και δρα μαζί με τη μαφία.

Αυτή επομένως την ακαθαρσία της κοινωνίας μας, που τόσο ανάγκη έχει το αστικό σύστημα εξουσίας για να περιφρουρήσει με τους φουσκωτούς μπράβους και τα ξυρισμένα κεφάλια την ταξική πολιτική και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-τραπεζών-τοκογλύφων, που προκαλούν 2500 αυτοκτονίες, 1,5 εκατομμύρια ανέργους, μισθούς και συντάξεις πείνας, άγρια φορομπηξία και βάναυσες περικοπές υπερασπίζει το defencenet.gr.


Καταρχήν, αποκαλύπτεται ότι σκοπός τους δεν είναι οι λαθρομετανάστες, σύμφωνα με την άθλια ορολογία που χρησιμοποιούν, αλλά το σύνολο των μεταναστών, επιχειρώντας τη δαιμονοποίηση τους. Επίσης, επιχειρείται η καταπολέμηση των κοινών αγώνων Ελλήνων και ξένων εργατών. Αλήθεια, πόσο γελοίο και χοντροκομμένο ψέμα είναι να ισχυρίζεσαι ότι για την ανεργία και τους χαμηλούς μισθούς φταίνε οι ξένοι. Πόσο τσάτσος του συστήματος και παπαγαλάκι της Τρόικας και της κυβέρνησης μπορεί να είσαι; «Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με ... Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες (και λέμε λαθρομετανάστες γιατί είναι βέβαιο ότι ουδείς από αυτούς ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα έστω και αν κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εν συνεχεία) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς  (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ), λειτουργώντας σαφώς αντιδημοκρατικά διοργάνωσαν πριν λίγο συλλαλητήριο στη Νίκαια, εναντίον του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και απαιτούσαν (οι λαθρομετανάστες!) να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή!»

Με χοντροκομμένα ψέματα προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και την αίσθηση ότι οι τοπικές κοινωνίες αποδέχονται τη δολοφονική δράση των Χρυσαυγιτών, νοσταλγών του Χίτλερ και της Χούντας των Συνταγματαρχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Χρυσή Αυγή κάνοντας ολόκληρη κινητοποίηση μπόρεσε να αντιτάξει μερικές δεκάδες τραμπούκων απέναντι στη μαζικότατη αντιφασιστική συγκέντρωση. «Βέβαια η συγκέντρωση κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία (ούτε καν 200 άτομα) και οι αυτοσυγκέντρωση πολιτών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ήταν τριπλάσια σε μέγεθος από αυτή των ΣΥΡΙΖΑ, λαθρομεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατάφεραν να προστατέψουν τελικά τα γραφεία τους, καθώς ο όγκος τους δε επέτρεψε σε κανέναν να τα πλησιάσει». Μήπως το defencenet.grστους Χρυσαυγίτες μετρά τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες;;;

Το DEFENCENET.GR όχι μόνο διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αλλά δικαιολογεί και επικροτεί την Αυτοδικία, χωρίς φυσικά να λέει κουβέντα για τα χαμηλά μεροκάματα, τα κλεμμένα ένσημα ή τα καρφώματα των μεταναστών στην αστυνομία όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής. Αποδέχεται και υπερασπίζει την ακραία εκμετάλλευση των εργοδοτών, που φυσικά τώρα επιβάλλουν αυτές τις άθλιες εργασιακές σχέσεις παντού!. «Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Ταβέντ Ασλάμ πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα, «Οι Πακιστανοί δεν προστατεύονται από την Αστυνομία. Θέλω να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Οταν χτυπάνε τους μετανάστες, που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας». Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, ο Πακιστανός ζητά από την ελληνική αστυνομία να παρέμβει και να καταστείλει τις δραστηριότητες ενός κόμματος, το οποίο εκπροσωπείται στην Βουλή για να μην ενοχλούνται οι ομοεθνείς του, τους οποίους εν πάση περιπτώσει ουδείς ενοχλεί (και δεν πρέπει να ενοχλεί...) αν δεν κάνουν κάτι παράνομο ή δεν βρίσκονται παράνομα στην χώρα! 

Οι υπερασπιστές της Χρυσής Αυγής, των μηχανοκίνητων ορδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν, που στήνουν ενέδρες σε σκοτεινά στενά και στους σταθμούς του μετρό, καταλήγουν: «Σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "Πρέπει να προστατεύσουμε το δικαίωμά μας να λέμε την γνώμη μας μέσα στην ίδια την πατρίδα μας για όλα αυτά που μας πληγώνουν και καλούμε τους πάντες να προστατέψουν τα γραφεία μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδας". Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr».

Προκειμένου να συμβάλλουμε στην πραγματική ενημέρωση, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να διαπιστώσουν το πoiον των νεοναζιστών που υπερασπίζουν τα μιλιταριστικά έντυπα αναδημοσιεύουμε την σχετική τους ανακοίνωση.


Η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στο Αιγάλεω ανέβασε στο facebook ένα κείμενο, με το οποίο καλεί τα μέλη της οργάνωσης να δώσουν ηχηρό παρών στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται σήμερα στη Νίκαια  και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε στα 500 μέτρα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
"Προσοχή Έκτακτο Ανακοινωθέν

Γενικός συναγερμός
Αδέλφια συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μέλη αλλά και φίλοι της Χρυσής Αυγής από το Αιγάλεω και τους όμορους δήμους, έφτασε η μεγάλη στιγμή να δείξουμε τι αξίζουμε και πόσο ενωμένοι είμαστε.


Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι ετοιμαζόμαστε για συνάντηση γνωριμίας την ερχόμενη εβδομάδα, οι εξελίξεις όμως μας πρόλαβαν και θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε ένα βροντερό παρόν την Πέμπτη 5/7 στην Τ.Ο. Νικαίας.
Λαθρομετανάστες από το Πακιστάν την Αλβανία την Αφρική και άλλα σκουπίδια που στοιβαχτήκαν στην πατρίδα μας, σε συνεργασία με εγχώριους άπλυτους εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και άλλων «προοδευτικών» την Πέμπτη θα προσπαθήσουν το αδιανόητο, να κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στην Νίκαια (Καισαρείας 30), με σκοπό να θυροκολλήσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας και να απαιτήσουν το κλείσιμο των γραφείων μας.


Έλληνες πατριώτες εθνικιστές, αυτό δεν θα περάσει, όχι τα γραφεία δεν θα κλείσουμε, αλλά ούτε να πλησιάσουν στα 500 μέτρα δεν θα τους αφήσουμε. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι κάτω από τα γραφεία μας να βροντοφωνάζουν για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους και εμείς οι νεότεροι ως δύναμη περιφρούρησης, σε συνεργασία με τοπικές από όλη την Αττική να αποτρέψουμε τον εχθρό και να διασφαλίσουμε την σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων της Νικαίας αλλά και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας που θα γίνει στόχος των αναρχομπολσεβίκων.
Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη, κινητοποιήστε τους πάντες, φίλους και γνωστούς. Η έκβαση των γεγονότων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη θα κρίνει τη μελλοντική μας θέση στην Δ. Αττική και Πειραιά. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
Όλοι θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσο μηνύματος στο Facebook η να τηλεφωνήσετε στον Γιώργο Σ. (κακός λύκος) για την σωστή οργάνωση και μετακίνηση μας με ασφάλεια. Για ευνόητους λογούς ασφαλείας οι οδηγίες δεν θα δοθούν δημόσια".

    ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 http://Diktiospartakos.blogspot.com

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουλίου 2012 στις 6:09 μ.μ.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΟ
ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger