Home » , » Αν είσαι πυλώνας της εγχώριας διανόησης όπως ο Νίκος Παπανδρέου διαβιώνεις παρόμοια με τον εμίρη του Κατάρ (Βίντεο)

Αν είσαι πυλώνας της εγχώριας διανόησης όπως ο Νίκος Παπανδρέου διαβιώνεις παρόμοια με τον εμίρη του Κατάρ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 | 11:35 μ.μ.

Την στιγμή που άνθρωποι αυτοκτονούν απ’ την μνημονική πολιτική των κυβερνήσεων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, -ο ίδιος που έθετε «το επώνυμο του στην υπηρεσία της χώρας» και έτσι κατόρθωσε πριν δυο χρόνια περίπου να μετακομίσει από ένα διαμέρισμα στα Βριλήσσια σε μια αχανή βίλα 530 τ.μ. στην Εκάλη, με πισίνα κα όλα τα παρεμφερή, να έχει υπηρετικό προσωπικό, πολυτελή αυτοκίνητα, τρόπο διαβίωσης μεγιστάνα κλπ-επέλεξε πάλι να κάνει επίδειξη χλιδής.

Πέρασε τις διακοπές του σε μέρος που επιλέγουν μόνο κάτι τύποι σαν τον εμίρη του Κατάρ πληρώνοντας 5.000 ευρώ την ημέρα. 

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι πολύ περιγραφικό. Και αν ρωτήσετε που τα βρίσκει τόσα χρήματα ο άνθρωπος να σας ενημερώσουμε ότι ο ίδιος δηλώνει συγγραφέας και ως γνωστόν οι συγγραφείς στην χώρα μας αμείβονται πλουσιοπάροχα πόσο μάλλον ένας πυλώνας της εγχώριας διανόησης όπως ο Νίκος Παπανδρέου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2012 στις 12:22 π.μ.

Το κλειδί βρίσκεται στο ότι ο Νίκος έχει γνωστούς, γράφει σταθερά σε περιοδικά που τον νταντεύουνε, σε βάρος των άλλων αρθρογράφων ή συνεργατών που απολύονται.

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2012 στις 1:12 μ.μ.

αρε να μην εχω και εγω γνωστους να μου δανειζουνε ποτε πορσε ποτε βιλες,δεν πειραζει ομως καποτε και ο γιος του κανταφι κυκλοφορουσε με πορσε και βιλες στη μυκονο,ποιος ξερει τι θα γινει αυριο μεθαυριο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger