Home » , » Love is in the air…

Love is in the air…

Από mitsos175 , Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012 | 5:52 π.μ.


Ανδρέα πάλι κλαίς; Τι στο καλό έγινε πάλι; Πείραξε την Αννούλα η Βαγγελιώ και κλαις για συμπαράσταση. Μπράβο ψυχοπονιάρη μου. Σε ήξερα κι από το Υγείας, πόσο συμπαθείς τους συνανθρώπους σου. Όσοι νοσηλεύτηκαν επί υπουργίας σου και τη γλύτωσαν, έχουν να το λένε.  

Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί η Αννιώ ούτε εσύ. Ο νόμος, ο ίδιος είναι βρε κουτό κατά βάθος, απλά ένα λίφτινγκ του κάνουν μπας και τον δεχθούν οι φοιτητές, (που δεν το βλέπω) …

Το ξέρεις; Τότε γιατί το κλάμα και μου χαλάς τα χαρτομάντιλα τζάμπα και βερεσέ; Σε πιάνει μια κατάθλιψη από τότε που έχασε το ΠΑΣΟΚ. Είναι επειδή βρεθήκαν τόσα στελέχη χωρίς καρέκλα και κουτάλα. Αχ, αυτός ο λαός, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Να μην εκτιμά αυτά που κάνατε εσείς τόσο καιρό.

Η Αννούλα πχ. Να μην εκτιμήσει ο κόσμος τόσες προσπάθειες που έκανε, για να έχουν δουλειά τα μαγαζιά με τις φωτοτυπίες; Που συνέδεσε την σημερινή παιδεία με το κρυφό σχολειό. Ξέρεις, πως ήταν τότε; Χωρίς ρεύμα, θέρμανση, θρανία, δασκάλους, βιβλία κι άλλα περιττά πράγματα.

Αχαριστία, τι να πεις. Εντάξει, μην κλαις τώρα πάλι. Είπα αχάριστος και θυμήθηκες το Μπενύτο. Πως δε θυμάμαι. Τι έρωτας ήταν αυτός. Όλο αγκαλιές και φιλιά. Πολιτικοί χρυσή μου. Σε ρίχνουν πρώτα με τα λόγια και τις υποσχέσεις και μετά σε παρατάνε.

Αλλά Λοβέρδο, μεταξύ μας τώρα, κι εσύ τα ίδια έκανες. Θυμάμαι που έλεγες «Αν πειράξετε το Γιωργάκη θα γίνει ολοκαύτωμα».  Ίσα που το γλύτωσε το ξύλο ο Γιώργος κι αυτό όχι γιατί ήσουν εκεί να τον υπερασπιστείς, αλλά γιατί έκανε καλή προπόνηση στο τρέξιμο.

Και στην υγεία δεν τα πήγες καλά, μάλλον σαν τα μούτρα σου τα κανες. Έκλεισες Μονάδες που εξυπηρετούσαν παιδιά, ΑΜΕΑ, αρρώστους, άφησες τα Νοσοκομεία και τις Υπηρεσίες χωρίς υλικό και προσωπικό, περιέκοψες φάρμακα αύξησες εισφορές και έβαλες να πληρώνουν οι φτωχοί τις εξετάσεις τους… Με δυο λόγια, ότι έκανε η Άννα στην Παιδεία, ή ο Μπενύτο στην Οικονομία, το εφάρμοσες εσύ στην υγεία.  

Ναι, ναι, δεν ήθελες, σε πίεσαν οι ξένοι. Αυτό δεν είναι δικαιολογία ξέρεις. Όταν ένας πολιτικός δέχεται πιέσεις, δεν ενδίδει, αλλιώς πρέπει να πάει όχι απλά σπίτι του, αλλά στην πλησιέστερη φυλακή. Τι;!! Σου είπε ο αδιάβαστος ότι ήταν καλό το Μνημόνιο, και τον πίστεψες; Αυτός Ανδρέα, δεν διαβάζει ούτε την ημερομηνία λήξης στα τρόφιμα που τρώει, θα διαβάσει το Μνημόνιο;

Το πρόβλημα με σένα, την Άννα, το Βαγγέλη, το Θόδωρο, το Φώτη, τον Αντώνη και τους υπόλοιπους κηφήνες, είναι ότι κι αν ακόμα κατεβείτε από την καρέκλα, από το καλάμι που έχετε μόνιμα καβαλημένο, δεν ξεπεζεύετε ποτέ. Τουλάχιστο, όταν δεν είστε βουλή ή δεν έχετε οφίτσια, δεν κάνετε τόση ζημιά…     

Κάποια μέρα όμως Ανδρέα, ίσως πιο σύντομα απ ότι περιμένεις, ο λαός θα σας πάρει παραμάζωμα όλους εσάς, που τον κοροϊδεύετε και του πίνετε το αίμα μαζί με τα αφεντικά σας. Θα γκρεμίσει το ετοιμόρροπο οικοδόμημά σας, στο οποίο κατοικείτε όλοι εσείς, απ τα θεμέλια. Και τότε θα έχεις ένα καλό λόγο να κλαις κι εμείς ένα πολύ καλό λόγο να γελάμε.  

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Αυγούστου 2012 στις 6:20 μ.μ.

Καρικατούρες της παλαιάς παρωχημένης σχολής του παραπαίοντος συστήματος...Το μόνο που μπορουν να προκαλέσουν, είναι το γέλιο!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger