Home » , » Με αφορμή την αντιπαράθεση Κεφαλογιάννη-Χατζηνικολάου

Με αφορμή την αντιπαράθεση Κεφαλογιάννη-Χατζηνικολάου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 | 8:11 π.μ.


Σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή ακούσαμε για ένα σκυλοκαυγά που έγινε χτες μεταξύ του «καραγκιόζη» -κατά δήλωση του- γραμματέα της Ν.Δ Μανώλη Κεφαλογιάννη και του εκδότη-δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου που έχει γίνει πάμπλουτος εκμεταλλευόμενος εκτός των άλλων και τον ανθρώπινο πόνο.

Ο βουλευτής της Ν.Δ ήταν καλεσμένος του Χατζηνικολάου στην ραδιοφωνική του εκπομπή και ενώ είχαν θέμα τα νέα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα που πρόκειται να λάβει η άθλια συγκυβέρνηση των λήσταρχων του ελληνικού λαού, η συζήτηση παρεκτράπηκε σε προσωπική αντιδικία με αναφορά στα περιουσιακά στοιχεία τους.
Ο παρουσιαστής της εκπομπής έκανε αναφορά ότι κάθε βουλευτής αμείβετε με 6-7.000 ευρώ τον μήνα, προκαλώντας την αντίδραση του στελέχους της Ν.Δ που εκτίμησε ότι ο Χατζηνικολάου κερδίζει 1.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μετά απ' αυτό ήταν επόμενο να υπάρξουν αντεγκλήσεις, μεταξύ τους

Μόνο για κάποιο μικροπολιτικό σχόλιο θα είχε χώρο ένα τέτοιο γεγονός. Με την ευκαιρία όμως αυτή και πριν παραπέμψουμε σε δυο σχετικές αναρτήσεις για τον ρόλο του Ν. Χατζηνικολάου, που σήμερα παριστάνει τον υπερασπιστή των "φτωχών και κατατρεγμένων" (του "βγήκε" αυτή η επιλογή. Η εφημερίδα του μονοπωλεί το συντηρητικό αντιμνημονιακό αναγνωστικό κοινό, πηγαίνοντας πολύ καλά κυκλοφοριακά, ενώ ο ρ/σ μου -με ατού τις εκπομπές της "Ελληνοφρένειας" και της Λ. Κανέλλη είναι πρώτος σε ακροαματικότητα) να τονίζουμε κάποια πράγματα.

Του χουμε ξαναγράψει: Στο χώρο της εκδοτοδημοσιογραφικής αλητείας δεν κάνουν πιάτσα μαλάκες, αλλά λαμόγια περιωπής.  Το ότι τα έργα και οι ημέρες τους δεν γίνονται ποτέ γνωστά είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία. Τους δημοσιοκάφρους που σιτίζονται από μυστικά κονδύλια, ταμεία επιχειρηματικών ομίλων, κερδοσκόπους κλπ  δεν πρόκειται να τους μάθουμε ποτέ.

Μια εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό έχει δώσει στο παρελθόν ο Χ. Πασαλάρης και μάλιστα στην εφημερίδα που διευθύνει ο Ν. Χατζηνικολάου. Εγραφε λοιπόν ο βετεράνος αστός δημοσιολόγος αναφερόμενος στην σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας μας: «Αλλά πάνω από όλους μήπως συνευθύνεται και το δικό μας "σινάφι", δηλαδή το αρπακτικό κοπάδι των media, με τους θηλυκούς και αρσενικούς καταπιάνες-κονδυλοφόρους, με τους τηλεοπτικούς "μικρο-Τσοχατζόπουλους" και τις θεόρατες μαύρες αμοιβές, που καμιά βουλή και κανένας εισαγγελέας και κανένα συνδικάτο δεν τόλμησε να τους αγγίξει γιατί όλοι τρέμουν το στόμα τους και την χολή τους; …. Αυτό το παντοδύναμο σμήνος των media διαπράττει διαρκές έγκλημα ισοδύναμο με εκείνα του πολιτικού συστήματος».

Διαβάστε επίσης:

Τα "Θαύματα" του Χατζηνικολάου

Ο κ. ΧΑTΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΙ ΟΙ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ) ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:35 μ.μ.

..........! «Αλλά πάνω από όλους μήπως συνευθύνεται και το δικό ΤΟΥΣ "σινάφι", δηλαδή το αρπακτικό κοπάδι των media, με τους θηλυκούς και αρσενικούς καταπιάνες-κονδυλοφόρους, με τους τηλεοπτικούς "μικρο-Τσοχατζόπουλους" και τις θεόρατες μαύρες αμοιβές, που καμιά βουλή και κανένας εισαγγελέας και κανένα συνδικάτο δεν τόλμησε να τους αγγίξει γιατί όλοι τρέμουν το στόμα τους και την χολή τους; …. Αυτό το παντοδύναμο σμήνος των media διαπράττει διαρκές έγκλημα ισοδύναμο με εκείνα του πολιτικού συστήματος».
δεν χρειαζεται να πει κανεις τιποτε αλλο!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger