Home » , » Κινδυνεύουν ζωές από την έλλειψη φαρμάκων (Βίντεο)

Κινδυνεύουν ζωές από την έλλειψη φαρμάκων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 | 9:12 μ.μ.

Εκατομμύρια ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥ βρίσκονται από σε απόγνωση αφού εκτός από τα φάρμακα –αφού οι φαρμακοποιοί, από το Σάββατο, υλοποιώντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου σταμάτησαν την χορήγηση φαρμάκων με πίστωση- πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους και τις ιατρικές επισκέψεις, αφού η Ενωση γιατρών του ΕΟΠΠΥ προχώρησε σε επίσχεση εργασίας από χτες μέχρι και την Παρασκευή.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρακολουθούμε στο βίντεο που αναρτούμε λόγω των μεγάλων ελλείψεων του αντιπηκτικού φαρμάκου «Sintrom» κινδυνεύουν ζωές, όπως προειδοποιούν οι γιατροί.

Σχετικές δηλώσεις έκαναν ο Σύριζα και το ΚΚΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 6:50 μ.μ.

Τι έγινε ρε παιδιά; χρεωκοπήσαμε; Βγήκαμε εκτός ΕΕ; Κατελήφθει η εξουσία από αντιεξουσιαστές;
Εγώ τότε νόμιζα πως θα είχαμε έλειψη τροφίμων και φαρμάκων.
Φαντάζομαι πως θα φταίνε οι λαθρομετανάστες γιατί προφανώς αυτοί φταίνε για όλα και για την κατάρρευση του συστήματος υγείας.
Α! προφανώς φταίνε και οι συντεχνίες που έχουν την απαίτηση στους καιρούς που ζούμε να πληρώνονται, λες και πληρώνεται κανείς άλλος εργαζόμενος! Αλλά οι συντεχνίες είναι τόσο ανάλγητοι άνθρωποι που αντί να παρέχουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και τα φάρμακά, θέλουν να πληρώνονται για να μπορούν λέει να πληρώνουν τους φόρους, την ασφάλειά τους τα νοίκια τους, τους εργαζόμενούς τους, τα χαράτσια…κ.ο.κ
Ντροπή

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger