Home » , » «Σύνοψη Αβελτερίας και Μωρίας Mega και ΣΙΑ».

«Σύνοψη Αβελτερίας και Μωρίας Mega και ΣΙΑ».

Από mitsos175 , Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 | 5:38 μ.μ.

Κατ αρχήν σύντροφοι, έχετε απόλυτο δίκιο, να με «ψέλνετε» γι’ αυτό το άρθρο. Ξέρω τι θα σκεφτείτε: Παίρνουν πάνω από 70! μέτρα – καταστροφή – θάνατο, κι εσύ μας γράφεις ΠΑΛΙ για το Γεωργιάδη;  

Ακούστε όμως: Το μπουμπούκι είναι τυπικός νεοδημοκράτης βουλευτής. Μην έχετε την εντύπωση, ότι οι άλλοι διαφέρουν. Το σκεπτικό του (τρόπος του λέγειν σκεπτικό) είναι μια περίληψη όλης της καπιταλιστικής νοοτροπίας των αδηφάγων κηφήνων.Μάλιστα χρησιμοποιείται ως λαγός, έχει δε, άμεση σχέση με τα μέτρα. 

Λέει: Δίνει το κράτος 2 δις το 2002 για τις συντάξεις και το 2011, 15. Τα ίδια έλεγε και ο κλαψιάρης Λοβέρδος με το περίφημο «Ζούνε πολύ οι συνταξιούχοι». Έχουν σκοπό λοιπόν να γδάρουν την 3η ηλικία, ότι και να γίνει. Στοιχίζουν πολύ οι συνταξιούχοι. Όχι επειδή παίρνουν πολλά ο καθ' ένας, αλλά σαν σύνολο! Προσέξτε που το πάνε. Θα κόψουν συνολικά το κονδύλι των συντάξεων για να το φέρουν στα 2 δις. Κι όποιος ζήσει. Προσέξτε ακόμα, τη στάση των δημοσιογράφων.

Άλλο: «Ήθελαν να κάνουν τα ρουσφέτια τους» Ποιοι Άδωνη; Οι άλλοι, οι κακοί πολιτικοί. Ενώ ο ίδιος το «αγλάϊσμα της ηθικής», όχι! Συνεχίζει. «Ήταν το πολιτικό μας σύστημα!» που έκανε τα ρουσφέτια. Δηλαδή τώρα δεν είναι; Τι, αλλάξατε το σύστημα; Προσέξτε την προπαγάνδα, ίδια μ' αυτή των καναλιών. Τότε, πριν την κρίση, όλα ήταν λάθος. Τώρα, όλα σωστά! Και αυτοί που τα έκαναν τότε λάθος, δεν είναι οι ίδιοι τενεκέδες, που λένε, ότι τα κάνουν όλα σωστά σήμερα; Δείτε πως οι δημοσιογράφοι, οδηγούν τον Άδωνη να τα «εξομολογηθεί» αυτά.  

Το μπουμπούκι, όπως καταλαβαίνεις μέχρι εδώ αναγνώστη, δεν έχει μυαλό για δικά του επιχειρήματα και παπαγαλίζει το ποιηματάκι, που μαθαίνουν απ’ έξω στην Κ.Ο. της νέας δικτατορίας. Όλοι αυτοί λένε το ίδιο, βγάζοντας απ έξω τον εαυτό τους. Ας το δουν τα ζώα που τους ψήφισαν.

Όπα! Θα πει κάποιο γαλάζιο γίδι. Μας βρίζεις; Όχι. Επαναλαμβάνω και μεταφράζω με απλά λόγια, αυτά, που πιστεύει για τους ψηφοφόρους του ο κάθε δοσίλογος βουλευτής.  Δες τι λέει, πρόσεξε το ύφος του. Πάρε αντιεμετικά πριν. «Την πρώτη μέρα, που πήγα βουλευτής είδα 7 άτομα, που δεν γνώριζα…», να θέλουν ρουσφέτι. « Έτσι εκπαιδεύτηκε ο λαός μας!», έβγαλε το συμπέρασμα. Ποιοι ήταν οι εκπαιδευτές όμως, δεν το λέει. Μ’ άλλα λόγια «Μαζί τα φάγαμε, σε διορισμούς κλπ» που έλεγε κάποιος άλλος, απλός πολίτης τώρα, ανάξιος ακόμα και να τον αναφέρουμε.

Ο παραπάνω κηφήνας είναι δυστυχώς ακόμα βουλευτής. Χάρη σε αυτούς, που τον βοήθησαν να βγει και που ο ίδιος σιχαίνεται. Καταλαβαίνετε φυσικά, γιατί διορίζουν συγγενείς. Οι άλλοι ήταν άγνωστοι. Που ξέρει, ότι βοήθησαν πραγματικά να βγει;  Γι αυτό βάζει ο καθένας τα παιδιά τα ανιψάκια, τις θείες, τους γκόμενους, τις γκόμενες κλπ. Αυτοί τον ψηφίζουν πράγματι…

«Χάλια ήταν η Ελλάδα. Η κρίση ήταν ευκαιρία για να τη φτιάξουμε!» Πονηρούληδες δημοσιογράφοι. Τι σου θυμίζει; Τη γνωστή χοντράδα «Το Μνημόνιο είναι ευλογία, είναι ευτυχία..». Είμαστε τρισευτυχισμένοι. Σαν μαζοχιστές, πετάμε από τη χαρά μας, τι να σου πω… Για να γίνει καλύτερα κατανοητός ο ΣΑΔΙΣΜΟΣ που έχουν, ποιος έκανε τα χάλια, μας το εξηγούν; Όχι! Θέλουν και να ξεχάσουμε τα παλιά και να το βουλώσουμε για τα καινούρια. Δείτε πάλι τη στάση των δημοσιογράφων.

Όποιος μπαίνει στη βουλή μπαίνει με το ΑΣΕΠ; Έχει χιούμορ ο μπαγάσας. Διεστραμμένο, μαύρο σαν την ψυχή του, αλλά έχει χιούμορ. Εδώ αρχίζει το σόου και γίνεται η δήθεν σύγκρουση.  Αναφερόμενος στον τέως Πρόεδρο της Βουλής, Βύρωνα Πολύδωρα, είπε πως «ο νόμος του έδινε το δικαίωμα να διορίσει πέντε άτομα αλλά αυτός διόρισε μόνο την...κόρη του!!!». Κουράστηκε να γίνεται μάρτυρας αυτής της επίθεσης προς τον Πολύδωρα, δικαιολόγησε την απόφαση της πρόσληψης της κόρης του, σημειώνοντας πως και αυτήν την διόρισε ως μετακλητή.

Εντάξει, εδώ, θα σχολιάσω αναλόγως: Τέρμα τα σοβαρά.
Μπουμπούκι μου! Πόσο σε καταλαβαίνω δεν λέγεται. Είδες να χτυπιέται ένας συνάδελφος κι αμέσως να υπερασπίσεις το «μέλος της συμμορίας». Έχεις δίκιο μανάρι μου. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Κι η δουλεία ήταν κάποτε νόμιμη, άρα ήταν κάποτε ηθική…

Να ζητήσουμε συγνώμη όλοι εμείς οι άνεργοι από το Πολύδωρα, γιατί μας σκέφτηκε. Διόρισε μόνο την κόρη του, ο ολιγαρκής. Μπορούσε να διορίσει άλλους τέσσερις να τους ταΐζει το κράτος. Αλλά είπαμε. Οικονομία. Μπράβο! Κι εσύ καημενούλη μου; γιατί δεν διόρισες την Ευγένεια; Κάποιον άλλο; Καμιά γιαγιά, κανένα θείο, κάποιο ξάδερφο, το νονό ίσως; Μόνο σε ένα αυτοκινητάκι θα αρκεστείς; Κι ένα μισθουλάκο των 300.000,00€ το χρόνο; Πόσο «λίγα» μας στοιχίζετε, ενώ κάνατε τόσα πολλά για να μας πηδήξετε, ε… να μας «σώσετε» ήθελα να πω.  

Άλλο μετακλητός, ρε παιδιά, κι άλλο μόνιμος. Σίγουρα είναι άλλο. Μετακλητός στη Βουλή στοιχίζει όσο μισή ντουζίνα μόνιμοι αλλού.  Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας; ρώτησε ο δημοσιογράφος. Μεταξύ σας; Όχι. Το λαό κοροϊδεύετε συνέχεια.
Πονηρή κι η δημοσιογράφα, που έγλυφε το Σαμαρά, ότι τάχα δεν ήθελε ο Τόνι. Ναι, τον στρίμωξε τον Αντωνάκη ο Πολύδωρας και τον απείλησε… «Θα σε παίρνω τηλέφωνο κάθε βράδυ και θα σου βγάζω λόγο» του είπε ο Βύρωνας και υπέκυψε ο Αντώνης. Ειδάλλως ξέρουμε, ότι ο Σαμαράς, ότι λέει το κάνει. Μέχρι την επόμενη ώρα που θα πάρει την αντίθετη θέση.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ! ΕΔΩ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Ο Βύρωνας είναι ένοχος σαν το διάολο. Φυσικά όμως, δεν ευθύνεται μόνο αυτός. Ευθύνεστε όλοι οι κηφήνες το ίδιο και χειρότερα. Ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι, που είναι πολύ ύπουλοι. Βρίζουν τον Πολύδωρα (Τον «κατουρημένο και καμένο θάμνο»), ενώ συμφωνούν να κάψουν ΟΛΟ το οικονομικό δάσος, δηλαδή συμφωνούν με τον πολιτικό, να σφαχτούν οι συνταξιούχοι και να ξεπουληθεί η δημόσια περιουσία!!! «Συμφωνούμε» έλεγε το φερέφωνο, που δήθεν «στρίμωχνε» το μπουμπούκι για το Βύρωνα.

Άλλο ψέμα του δοσίλογου, για το οποίο συμφώνησαν οι δημοσιογράφοι, ήταν το εξής: Τα μέτρα τα παίρνουμε για μας. Ότι τάχα, δε θα δώσουμε ευρώ στους δανειστές.

Μας το εξηγείς με αριθμούς; Γιατί δεν βγαίνει με αριθμητική. Άκου Άδωνη, αφαίρεση λέγεται, στο δημοτικό διδάσκεται, δώσε λίγη προσοχή και ίσως την καταλάβεις. Από τα 15 δις των συντάξεων, θα αφαιρέσεις κάμποσα δις. Επομένως οι συνταξιούχοι θα πάρουν λιγότερα. Αυτό κάνει η αφαίρεση. Το ίδιο θα πάθουν και οι μισθωτοί. Αυτά τα 11,5 δις, που αφαίρεσες, έφυγαν από την τσέπη μισθωτών και συνταξιούχων. Που πάνε, αν όχι στους δανειστές; Μην πεις σε υγεία και παιδεία, γιατί κόβεις κι από εκεί. Έμειναν λοιπόν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι πολιτικοί. Αν δεν τα παίρνουν οι ξένοι, τα κρατάτε για πάρτι σας. Γι αυτό σου ζητώ εξηγήσεις.

Κατάλαβες τι λένε γίδι γαλανό; «Το κράτος είναι σκατά εξ αιτίας των συντάξεων σου και εξαιτίας σου, που ήθελες δουλειά, πράγμα που ανάγκασε και το φτωχό Πολύδωρα να υποκύψει και να κάνει ένα μικρό ολίσθημα». Αυτό το μύνημα σου πέρασαν υπόγεια. Ή το πολύ - πολύ να πουν, ότι ο Πολύδωρας είναι κακό αγόρι, ώστε να δούμε ΕΝΑ διορισμό κι όχι τους χιλιάδες συγγενείς και φίλους, που τρώνε μέσω αναθέσεων έργων κλπ τις συντάξεις και τους μισθούς.   

Λένε για την προηγούμενη κατάσταση, αποφεύγουν να πουν τι επιπτώσεις έχει το Μνημόνιο, ότι τα μέτρα χειροτέρεψαν την κατάσταση, και υπονοούν σαν φταίχτη το λαό, όχι τους ιδίους που είναι οι πραγματικοί ένοχοι. Το παλιό κόλπο των «εμπόρων κρατών». Δίνουν ένα «βαποράκι διορισμού» ή έναν της συμμορίας, όπως  έγινε με τον Άκη, για περάσουν τα σκληρά μέτρα από τον έλεγχο και να τη γλυτώσουν οι υπόλοιποι. Αμ δε!

«Η επανάσταση είναι η μόνη λύση. Όσο τους αφήνουμε τόσο αποθρασύνονται». Αυτά λένε πλέον όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας… Σας πήραμε χαμπάρι. ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.  

ΥΓ Πάνε να προλάβουν την οργή και με γελοίες, ψεύτικες, αυγουστιάτικες δημοσκοπήσεις. Φαιδροί κι επικίνδυνοι ως την τελευταία στιγμή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger