Home » , » Κανίβαλοι.

Κανίβαλοι.

Από mitsos175 , Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 | 1:22 μ.μ.

"Απίστευτη επίδειξη ρατσισμού στο κέντρο της Πάτρας, τη νύχτα της προηγούμενης Παρασκευής. Όλα αυτά όταν ένας μετανάστης εθεάθη να περπατά στην οδό Καραΐσκάκη μεθυσμένος και μετά από λίγο να σωριάζεται στο πεζοδρόμιο! Δίπλα του έτρεξαν διερχόμενοι και τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει τον αλλοδαπό ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το όλο κλίμα όμως χάλασε από έναν μεσήλικα, ο οποίος δεν δίστασε να παρέμβει ζητώντας από τους υπόλοιπους να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια για ασθενοφόρο και βοήθεια επειδή ήταν... μετανάστης! «Δώστε του και από μια κλωτσιά» δεν δίστασε μάλιστα να πει, προκαλώντας όμως την οργή των υπολοίπων. Στην κυριολεξία κόντεψαν να τον λιντσάρουν και στάθηκε τυχερός διότι επειδή κατάλαβε πως δεν τον... έπαιρνε άλλο, αποφάσισε να απομακρυνθεί από το σημείο. Παρ' όλα αυτά, όσοι ήσαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού θα θυμούνται και θα μιλούν πάντα για αυτήν την αδίστακτη έκφραση ρατσισμού..." ΠΗΓΗ.

Κατ αρχήν για το "μεθυσμένος" δεν είμαι τόσο σίγουρος. Πολλές καταστάσεις μας κάνουν να φαινόμαστε έτσι... "Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ο μετανάστης αποφάσισε να απομακρυνθεί από το σημείο και το περιστατικό έληξε" σύμφωνα με άλλη πηγή (enikos). Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό κι εύχομαι ολόψυχα περαστικά.

Δώστε μια κλωτσιά στον αναίσθητο, στον αδύναμο, στο φτωχό. Κι αν πεθάνει; Ο ναζισμός το λέει καθαρά: Ο κόσμος ανήκει στους δυνατούς, τους πλούσιους. Οι άλλοι θα εξαφανιστούν. Την κλωτσιά αυτή, δεν την τρώμε κι εμείς καθημερινά, από τη ναζιστική κυβέρνηση; Ίδια ακριβώς νοοτροπία. "Δίνουμε κλωτσιά στο φτωχό και γλείφουμε τον πλούσιο, τον τοκογλύφο". Το ίδιο νταηλίκι παντού. Οι πάνοπλοι μπάτσοι χτυπάνε τον μαθητή, τον εργάτη, τον άνεργο, το συνταξιούχο. Φυσικά άοπλους. Αν είναι κι αδύνατοι, τόσο το καλύτερο. "Τους κάνουμε κι ανθρώπινες ασπίδες". Χτυπάνε τη γυναίκα, το παιδί, ενίοτε πυροβολούν κιόλας.

"Χτυπάτε τον, ας πεθάνει". Μέχρι κάποιος πιο δυνατός, να τσακίσει εμάς. Μέχρι να πέσουμε εμείς, και τα όρνια να έρθουν, όχι για μας βοηθήσουν, αλλά για να μας φάνε. Κι οι κραυγές πόνου και θανάτου μας να γίνουν χλεύη, στα σαγόνια των αρπακτικών.  

"Κανένα έλεος! Είναι ξένος". Αυτό δεν διατάζει ο φύρερ; Κι ο σατανισμός το ίδιο λέει. Ανθρωποθυσίες στον τραγόμορφο Εωσφόρο, που οι ναζί προσκυνάνε και του γράφουν ύμνους.
Κι ο Κανιβαλισμός, ή Καπιταλισμός, όπως είναι το σύγχρονο όνομά του, τα ίδια λέει.Οι πλούσιοι, οι δυνατοί να έχουν τα πάντα, οι φτωχοί ας πεθαίνουν, υπάρχουν πολλοί...
Σιχάθηκα πια τα όρνεα, να πετούν πάνω από το κεφάλι μου. Εσύ;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2012 στις 3:57 μ.μ.

Αυτα τα βρωμοκαναλα ευθυνονται για τις 5 απο τις 7 σχεδον μοναδες της χ.αυγης. Απο το 1991 εως σημερα ασταματητα με λιγες εξαιρεσεις επιτιθονται συνεχεια στους ''ξενους''.Δημιουργουνε αποψεις,φοβητρα,ψευτικες φοβιες,παραποιουνε σε μεγαλο βαθμο την ιστορια.
Οσο εχετε δει εσεις ή ακουσει καποιες απο τα εκατομμυρια ομορφων μικρων ιστοριων μεταξυ ανδρων απο μια χωρα και γυναικων απο αλλη τοσο τις εχω δει και ακουσει και εγω. Μια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗ ισως και παγκοσμια για την οποια ευθυνονται φυσικα και η πλειοψηφια των ''φεμινιστριων''.

Ανώνυμος
14 Οκτωβρίου 2012 στις 6:28 μ.μ.

Ο μετανάστης δεν ήταν μεθυσμένος.Άλλωστε οι περισσότεροι είναι μωαμεθανοί το θρήσκευμα και τους απαγορεύεται να πιούν και γουλιά.Το πιό πιθανό ο άνθρωπος να έμοιαζε έτσι λόγω της ταλαιπωρίας και του υποσιτισμού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger