Home » , » Νεκρός διαδηλωτής από ανακοπή καρδιάς.(Βίντεο)

Νεκρός διαδηλωτής από ανακοπή καρδιάς.(Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 | 4:00 μ.μ.


Το αστυνομικό-χουντικό κράτος της άθλιας συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη έβαψε τα χέρια του με αίμα. Αναλυτικό ρεπορτάζ θα έχουμε αργότερα από τους συντρόφους που είναι τώρα στους δρόμους.

Αυτό που γνωρίζουμε, από αυτά που μεταδίδουν τα αστικά ΜΜΕ είναι ότι οι δυνάμεις προστασίας του συστήματος προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση βίας συνοδευόμενη από μαζική ρίψη χημικών και κρότου λάμψης στην Βασ. Γεωργίου προσπαθώντας να διακόψουν την πορεία των διαδηλωτών.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα 67χρονο άνεργο ναυτεργάτη, νεκρό από ανακοπή καρδιάς, και αρκετούς τραυματίες κάποιους απ’ αυτούς πολύ σοβαρά.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 19 σχόλια

18 Οκτωβρίου 2012 στις 6:52 μ.μ.

Φωτογραφίες από την απεργιακή πορεία της 18/10/2012
http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2012/10/18102012.html

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2012 στις 7:34 μ.μ.

Ένας άνεργος έχασε τη ζωή του από τα χημικά των ματατζήδων..και λένε ότι..."αισθάνθηκε δυσφορία"; Είναι ο δεύτερος νεκρός του ΠΑΜΕ σε ένα χρόνο... και έχω περιέργεια να δω την αντίδραση του ΚΚΕ...και του ΦΕΥΓΑ...sorry,ΠΑΜΕ ήθελα να πω!

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 12:29 π.μ.

7:34 Καλά ρε υπάνθρωπε-τσόκαρο, τολμάς να εγκαλείς και να ειρωνεύεσαι την παράταξη εκείνων που από τις τάξεις τους είναι οι 2 νεκροί αγωνιστές, σύντροφοί τους είναι. Πονάς εσύ περισσότερο από εκείνους γι' αυτό κάνεις σπέκουλα; Ούστ ελεεινό κοπρόσκυλο, πασοκοχρυσαυγοκοπρίτη του κερατά, προσκυνημένο τομάρι. Ούστ λεχρίτη.

19 Οκτωβρίου 2012 στις 12:31 μ.μ.

@ Ανώνυμος 18 Οκτωβρίου 2012 7:34 μ.μ.

Γιατί δεν τον « βγάζετε» και αυτόν « λαϊκό αγωνιστή», όπως συνηθίζετε να λέτε για τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ, όπου θυσίασαν ακόμα και την ζωή τους, ανά την ιστορία του ταξικού αγώνα εδώ στην Ελλάδα ???

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 1:00 μ.μ.

12.29
Είναι γνωστή, εδώ και κοντά έναν αιώνα, η εκμετάλλευση των απλών αγωνιστών του κόμματος, από τη νομεκλατούρα του. Κι εσύ με το χυδαίο τρόπο που απαντάς, φαίνεται να ανήκεις στη δεύτερη.
υγ. δεν είμαι ο 7.34.

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 5:26 μ.μ.

12:29 Εσυ τι νομίζεις τώρα;Τιμάς κανένα με αυτό το χυδαίο υβρεολόγιο;Ούτε χρυσαυγίτες έτσι.Να σας χαίρονται εκεί στο κκε τέτοια κελεπούρια. Υ.Γ.Ουτε εγώ ειμαι 0 7:34

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 9:01 μ.μ.

Αφήστε τωρα ,που βουτάτε με χερια και με πόδια στην ιστορια του ΚΚΕ για
νε πείτε την χαζομάρα σας ,εαν δεν ήσασταν ανοητοι θα μπορούσε να πει κανεις
για τυμβωρυχία , είστε ομως άπλα ασυνείδητοι που δεν ξερουν ποτε πρέπει να σεβαστούν
και πότε να σωπάσουν

Γιώργος Μήτρος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 10:46 μ.μ.

Το τυφλό κομματικό μίσος των μελών ή απλών ψηφοφόρων είναι πρόδηλο,αφού το υβρεολόγιο για όσους κάνουν κριτική στο κόμμα τους είναι κατ' ανάγκη ναζιστές/φασίστες ή σιωπηρά γνέφουν στη Χ.Α σαν παραπλανημένοι "αριστεροί" ψηφοφόροι.Όταν οι βουλευτάδες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ τρέξανε στο Καλλιμάρμαρο που είχε συγκέντρωση η ΠΟΑΣΥ,μας είπανε ότι είναι για το καλό του κινήματος να μην είναι τόσο σκληροί μπάτσοι και δικαστές.Καμμία αντίρρηση-τακτικισμός που χρειάζεται.Μόλαταυτα το κίνημα δεν προβάλλει μεγάλες αντιστάσεις και αδυνατίζει.Μια γενική απεργία το δίμηνο δεν επιλύει και πολλά προβλήματα.ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ συνδυάζουν μάλλον αποτυχημένα τον πολιτικό με τον οικονομικό αγώνα.Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ με μια εκνυεριστική κοινοβουλευτική ευγένεια πολεμά τη ΧΑ,το δε ΚΚΕ πετάει κανένα τσιτάτο να την "πει" στο ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας καμιά ψήφο παραπάνω.Η ρίζα του προβλήματος είναι το ανθρωπολογικό πρόβλημα στην Αριστερά, αφού ο ένας βρίζει βάναυσα τον διπλανό του επειδή επιλέγει άλλη κομματική στάση.Από το 2009 και την έλευση του ΔΝΤ,ακούσαμε πολλές ταξικές αναλύσεις αλλά λίγα κάναμε.

ΥΓ: Δεν είμαι ο 7:34
ΥΓ1: Aν το ΚΚΕ είναι όντως επαναστατικό κόμμα,να κατεβάσει τα ΚΝΑΤ και να καταλάβει μια εφορία.Χορτάσαμε με το αγάλι-αγάλι.
ΥΓ2: Ο ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ-Αναπληρωματικό

Ανώνυμος
19 Οκτωβρίου 2012 στις 11:41 μ.μ.

1:00 και 5:26 Λάθος το γράφετε, δεν ψηφίζετε Χρυσή Αυγή αλλά καραχρυσαυγίτες είστε στη νοοτροπία. Ασφαλίτικα υπονοούμενα, σπέκουλα πάνω σε νεκρό, πολιτική υποκρισία και αριστεροσύνη επιπέδου λαϊκής αγοράς με επιχειρήματα SKY. Αυτός λέγεται συγκεκαλυμένος χρυσαυγιτισμός και είναι χειρότερος.
ΥΓ Είμαι ο 12:29.

20 Οκτωβρίου 2012 στις 12:08 π.μ.

Το μόνο που θέλω, είναι να αξιωθώ και να ζήσω, για να διαβάσω την νέα παραχαραγμένη ιστορία, όπου δυστυχώς αυτήν την φορά θα την έχουν « γράψει» και προπαγανδίσει οι διάφοροι «ανέντακτοι αριστεροί» και οι « αναρχικοί» του τόπου μας. Θέλω πολύ να διαβάσω τι θα γράψουν αναφερόμενοι σε αυτούς αδικοχαμένους συναγωνιστές μας. Ξαφνικά από εκεί όπου τους πετούσαν πέτρες και μολότοφ ( πριν από έναν χρόνο), και τους γιούχαραν στον σύνταγμα ( συνηθισμένο φαινόμενο μέχρι και τις 18/10 ), ξαφνικά ανακάλυψαν « απλούς αγωνιστές του κόμματος όπου τους εκμεταλλεύεται η «νομεκλατούρα» του» ….

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2012 στις 12:19 π.μ.

Προς Ανώνυμο 7:34 μ.μ. και 1:00 μ.μ. και 5:26 μ.μ.

Αν και η λιτή ανακοίνωση του ΚΚΕ αρκεί...

Κι ένα σχόλιο από εδώ: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4121.html

Τιμή, δόξα και σεβασμός στο νεκρό άνεργο ναυτεργάτη, στην οικογένειά του, στους δικούς του, στους συντρόφους του και στους συναγωνιστές του.

Η αθλιότητα να τολμάς -στο όνομα του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη- να χυδαιολογήσεις, αποκαλύπτει το τυφλό σου μίσος για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, δείχνει και την ποιότητα της σκέψης σου και των ιδεών σου.

Δεν σέβεσαι τους νεκρούς, εύκολο είναι να υποθέσω την αντίδρασή σου και την άποψή σου για τους ζωντανούς του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.

"Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του και τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού άνεργου ναυτεργάτη. Έφυγε αγωνιζόμενος μαζί με χιλιάδες εργαζόμενους, νέους και ανέργους συναδέλφους του για τα δικαιώματα των εργαζομένων".

gadaras

Προς Ανώνυμο 12:29 π.μ.

Με τη δική σου χυδαιολογία, ταυτίζεσαι μ' αυτούς που υποτίθεται ότι θέλεις να απαντήσεις.

20 Οκτωβρίου 2012 στις 2:39 μ.μ.

Και για να το καταλάβει και ο κόσμος, ποιοι είστε εσείς όλοι όπου κάνετε « κριτική» ( στην ουσία ψάχνετε τρόπο να μειώσετε το ΚΚΕ, όπως κάθε γνήσιο μικροαστικό « κύτταρο» του συστήματος ), σήμερα 20 Οκτωβρίου 2012, έναν χρόνο μετά την στυγνή δολοφονία του Δημήτρη Κοτσαρίδη, από φασιστοειδή με κουκούλες στο σύνταγμα, κανείς σας δεν τον θυμάται, και ας λυσσάξατε και τότε με τα ιδία λογίδια σας … ακόμα και το Βαθύ Κόκκινο, που προσπαθεί να βγάλει μια αριστερή επαναστατικότητα, δεν μπήκε στο κόπο να δημοσιεύσει ένα άρθρο, για τιμήσει την μνήμη ενός απλού εργάτη όπου έχασε την ζωή του μαχόμενος για τα ιδανικά της εργατικής τάξης, από παρακρατικούς φασίστες …
Μόνο λόγια είστε, με σκοπό να χτυπήσετε το ΚΚΕ. Τίποτα άλλο εκτός από καλοί υποκριτές δήθεν « αριστερών» πεποιθήσεων .

Ανώνυμος
20 Οκτωβρίου 2012 στις 6:06 μ.μ.

Νομίζω πως για ανθρώπους που η μαχη για την ανατροπή δεν ειναι μια μεταεφηβική
περιπέτεια αποφεύγουν να μπαίνουν σε αυτο το ξεκατίνιασμα με σχολιακια και χαζομαριτσες
αυτο το κανουν κατι χαζοχαρούμενα γενικός η" η χαζοχαρούμενη νεολαία του αριστερού
κυβερνητισμόυ που έρχεται ,,και σαν γνήσια τέκνα που μεγάλωσαν στα σπλάχνα της
αστικης ταξης δεν εχουν αρχες ουτε τους έμαθαν να σέβονται άλλωστε οι τυχοδιώκτες
δεν εχουν τέτοιου ειδους ελαττώματα

Γιώργος Μήτρος
20 Οκτωβρίου 2012 στις 11:11 μ.μ.

Όταν εν είδει έλλειψης επιχειρημάτων,ανακαλύπτονται οι "αρχές",προτρέπω τους ανυπόταχτους κομμουνισταράδες του ΚΚΕ,αλλά και συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ ονόματα δε λέμε,να συμμετάσχουν σε αντιφασιστική μοτοπορεία.
Αν το λέει η περδικούλα σας και είστε μάγκες και βαράτε στο ψαχνό τα φρικιά,βαρέστε και κανένα ναζιστή.

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2012 στις 1:59 π.μ.

Επαναστάτη Γιώργο Μήτρο

Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσά στο "όλοι με το ΠΑΜΕ" και στο "όλοι με τους αναρχικούς ελευθεριακούς";

Το πιστοποιητικό επαναστατικότητας δίδεται μετά τη συμμετοχή στη μοτοπορεία από εσένα και την ομάδα σου, είστε καραντί αυτοί που πιστοποιούν την επαναστατικότητα ή μήπως όχι;

Γιατί είναι συστημικές κότες και δεν "το λέει η περδικούλα [τους] και [δεν είναι] μάγκες", κάποιοι που συμμετέχουν σε αντιφασιστικές δράσεις (και όχι μόνο, εκτός από το φασισμό και τους μπάτσους, στον καπιταλισμό η κυρίως δράση είναι ενάντιά του και ενάντια στο αστικό κράτος) άλλων πολιτικών οργανώσεων και όχι σ' αυτές του αναρχικού χώρου γιατί δεν είναι αναρχοελευθεριακοί και δεν συμφωνούν πολιτικά κ.λπ με τους αναρχικούς, ελευθεριακούς;

Κατά αντιστοιχία γιατί εσείς δεν συμμετέχετε στις δράσεις του ΠΑΜΕ (το ΠΑΜΕ τουλάχιστον κάθε φορά στα καλέσματά του διευκρινίζει πως δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείς μαζί του σε όλα), ή και άλλων κομμάτων και πολιτικών οργανώσεων;

Έχεις ακούσει κάτι για αλλαζονία, βερμπαλισμό, υπερφίαλος/η και στον αντίποδα για μετριοφροσύνη, μετριοπάθεια, συμμαχίες, συλλογικότητα κ.λπ;

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2012 στις 1:36 μ.μ.

Το θεμα ειναι ο ατυχος αγωνιστής ναυτεργάτης τα σχολια ομως οχι ,συμβαίνει κατι εδω..?
,αυτο μου λεει πολλα εμενα διοτι αναρτήσεις ωστε να ικανοποιήσουν καποιοι τα
συμπλέγματα τους υπαρχουν ,θεωρουν ομως μερικοί οτι ακομα και αυτο το γεγονός μπορεί
να ειναι αξιοποιήσιμο
Τωρα μαγκας και πέρδικα μπορεί να ειναι ο καθε ενας ανωνύμως ταδε ,καρα Μητρος
και καρα Πετρος που νομίζει πως τα κριτήρια του ειναι τα σωστα και επαναστατικά ,
δεν μας λεει ομως το γιατι ειναι ετσι , αρκει να το πιστεύει καποιος ?,ολοι πιστεύουμε και απο κατι
όμως απο μονο του δεν φτάνει πρέπει να εχει και καποια βαση οχι ετσι στιν αερα,, για να πείσει... ,
πρώτα και κυρια τον εαυτο του...
Επίσης μας χωρίζουν πολλα ,,παντα μας χώριζαν και τους τελευταίους καιρους ακομα
περισσότερα,, για οσους εχουν η" κανουν πως έχουν κοντη ...την μνημη...

Τιμη και δόξα σε αυτους που έφυγαν στους αγώνες

Γιώργος Μήτρος
21 Οκτωβρίου 2012 στις 2:49 μ.μ.

Δεν αφόρισα κανενός τον αγώνα.Μάλλον δε πιάνετε το σφυγμό της εποχής.Τιμή και δόξα από τον Ερρίκο Μαλατέστα,μέχρι Ζάϊτσεφ και Βελουχιώτη.Δεν είμαι αναρχικός.Ανένταχτος αριστερός πρώην μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Μεγαλύτερος υδροκέφαλος βερμπαλισμός από τα κόμματα της Αριστεράς μας δεν υπάρχει.Αν κάποιοι διαφωνούν με ένα τρόπο πάλης,δε σημάινει αυτό ότι ο τρόπος αυτός είναι άδικος ή δεν είναι μαχητικός.Η αλλαζονία είναι άσχετη σε αυτά που μου προσάφθηκαν.Η μαγκιά φαίνεται στο αφεντικό και στην απεργία.Στους αγώνες για την εργασία.

22 Οκτωβρίου 2012 στις 5:13 μ.μ.

«ανέντακτος αριστερός»??? ουαου … Και πως θα φανεί η μαγκιά στο αφεντικό, αν είσαι ανέντακτος, πράγμα το οποίο σημαίνει πως η δράση σου είναι μακριά από κόμματα και σωματεία ??? Έχεις δει πολλούς να φοβούνται γενικότερα τους «ανέντακτους» ???

Γιώργης Μήτρος
23 Οκτωβρίου 2012 στις 6:09 μ.μ.

Έχεις δει πολλούς να φοβούνται γενικότερα τους «ανέντακτους» ???

Μάλιστα.Η αστική τάξη της Ελλάδας τρέμει τα αριστερά κόμματα.Οπαδοί του ΚΚΕ,πάψτε να οπάζετε.Ελάτε στη γη...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger