Home » , » ΜΑΤωσαν τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε διαμαρτυρία μέσα στο Πεντάγωνο (Βίντεο)

ΜΑΤωσαν τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε διαμαρτυρία μέσα στο Πεντάγωνο (Βίντεο)

Από β.ariaditis , Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 | 2:10 μ.μ.

Ξύλο τραυματισμοί και δεκάδες  συλλήψεις εργαζόμενων που εισέβαλαν  στο Πεντάγωνο ζητώντας επίμονα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα 6 μηνών καθώς και τη διάσωση των θέσεων εργασίας τους.

Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλου  τους συγκεντρωμένους συνάντησε ο αρχηγός  ΓΕΕΘΑ, Κωσταράκος ο οποίος  ενέπαιξε τους εργαζόμενους έως ότου κάνουν την εμφάνιση τους οι δυνάμεις των ΜΑΤ .

Στην Ελλάδα του μνημονίου, της φτώχιας ,της εξαθλίωσης και της ανεργίας, όταν η πολιτική ηγεσία του τόπου κρύβεται στα ενδότερα για να σχεδιάσει τις νέες επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων και της κοινωνίας, ο κρατικός μηχανισμός δίνει ρεσιτάλ μίσους και ετοιμότητας απέναντι στον εχθρό λαό.

Η κυβέρνηση του μνημονίου, τα κόμματα που την στηρίζουν και οι κατασταλτικοί τους μηχανισμοί, εδώ και αρκετό καιρό πια, είναι υπόλογοι απέναντι στον εργαζόμενο λαό που αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει  και θα στείλει το μήνυμα της αποφασιστικής  θέλησης του σε όλους  αυτούς  που καταδυναστεύουν τις ζωές και το μέλλον του.

 Ενότητα, αποφασιστικότητα και παρατεταμένοι αγώνες λοιπόν ενάντια στην κυβέρνηση, το  κράτος και τα αφεντικά   για να νικήσουν όλοι  οι εργαζόμενοι κα οι καταπιεσμένοι


Διαβάστε επίσης: ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
4 Οκτωβρίου 2012 στις 2:16 μ.μ.

και σε ολα τα υπουργεια καθε μερα

Ανώνυμος
4 Οκτωβρίου 2012 στις 2:57 μ.μ.

...πόλεμο στον πόλεμο των αφεντικών!

Ανώνυμος
4 Οκτωβρίου 2012 στις 6:58 μ.μ.

πολεμο στον πολεμο των καπιταλιστων ειναι η απαντηση των εργατων

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger