Home » , » ΕΛ.ΑΣ: Απαγορεύεται αύριο Τρίτη κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία

ΕΛ.ΑΣ: Απαγορεύεται αύριο Τρίτη κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία

Από αντί , Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 | 3:06 μ.μ.

Σε απαγόρευση διαδηλώσεων σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας για αύριο Τρίτη προχώρησε η ΓΑΔΑ. Σημειώνεται ότι η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και κόμματα έχουν ήδη ανακοινώσει συγκεντρώσεις με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από τις 09.00 ώρα της Τρίτης 9 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και τις 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία"

Τα μόνο σημεία που επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις είναι η Ομόνοια και το Πεδίον του Άρεως. Στο Σύνταγμα ΔΕΝ θα επιτρέπεται συγκέντρωση ή πορεία.

Η απαγόρευση αφορά: Στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής,

                                                 Τα λόγια και τα σχόλια είναι περιττά
               ΑΣ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΕΣ
                ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 3:24 μ.μ.

Κατ‘ εντολή Παπαδόπουλου, εννοώ Σαμαρά, απαγορεύεται να κυκλοφορείτε στους δρόμους. Η αφέντρα Μέρκελ θέλει χώρο, για να χωρέσει ο πισινός της. Απαγορεύεται επίσης να μιλάτε. Ενοχλείται από τα Ελληνικά και δεν τα καταλαβαίνει. Απαγορεύεται ακόμη να αναπνέετε, καταναλώνετε αέρα.
Για να μη διαταραχθεί η κοινωνικοοικονομική ζωή! Ωραίο ανέκδοτο. Αυτή η ζωή που καταστράφηκε από τα χαράτσια, κλέψιμο μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις που έφεραν τα μέτρα, την ακρίβεια και την ύφεση;
Η ακροδεξιά ΔΗΜΑΡ, πιο φασιστική κι από τη Χρυσή Αυγή, συμφωνεί, έτσι Φώτη; Φυσικά συμφωνεί, είναι πολλά τα λεφτά, μπράβο. Τον περάσατε τον Ιωαννίδη.
Αυτά βέβαια τα έκανε κι ο προηγούμενος δικτάτορας ο Παπαδόπουλος. Συλλάμβανε τους πάντες, απαγόρευε τα πάντα. Κι έμεινε πολλά χρονιά στον Κορυδαλλό. Είναι μια απόφαση που θα μείνει στα χαρτιά. Kανείς μπάσταρδος δεν μπορεί να κλείσει μέσα το λαό, που είναι αποφασισμένος να βάλει τέρμα στη μιζέρια. Αυτό προκαλεί περισσότερο και γυρίζει μπούμερανγκ. Άραγε, αν κατέβουμε αύριο ΟΛΟΙ, πως θα εφαρμόσουν μια τέτοια αισχρή και παρανοϊκή απόφαση; Δεν θα μπορέσουν να την εφαρμόσουν και θα καταρρεύσουν αμέσως.
Είναι πανικοβλημένοι. Είναι ομολογία ήττας. Ξέρουν τι θα γίνει, θα τσακιστούν να φύγουν. Παίζουν λοιπόν το τελευταίο τους καμένο χαρτί. Την τρομοκρατία, την απροκάλυπτη χούντα. Δεν θα τους περάσει. Ας τους στείλουμε απ εκεί που ήρθαν: Στο διάολο.
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. mitsos175.

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 3:52 μ.μ.

Πες τους να μη φάνε έχουμε γλάρο..

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 4:02 μ.μ.

Προφανώς λοιπόν είναι και παράνομη η συμμετοχή μας σ' αυτές τις συναθροίσεις.
Ας μας φορέσουν χειροπέδες από τώρα…
Πέρα λοιπόν απ' τα προσωποποιημένα, τα συμβολικά, κλπ, αυτό και μόνο πρέπει να μας κατεβάσει στους δρόμους. Σ΄αυτούς τους δρόμους που ισχύουν οι απαγορεύσεις τους.
Ραντεβού στις ΓΑΔΑ δες τους….

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 4:07 μ.μ.

και κάτι χρήσιμο για την αυριανή μέρα:

Επικαιροποιημένες Nομικές συμβουλές για διαδηλωτές
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1427609

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 4:13 μ.μ.

Θα απίζουν και στρατιωτικά εμβατήρια της εθνοσωτηρίου;

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 5:30 μ.μ.

Δηλαδή να μην πάρω τις φίλες μου αύριο να πάμε για ψώνια Σύνταγμα-Κολονάκι; Θα θεωρηθεί ύποπτη συνάθροιση; Καλά λοιπόν θα πάρουμε όοολες τα αυτοκίνητά μας και θα πάμε στα Σπάτα στο εκπτωτικό χωριό, ελπίζω να μην είναι κλειστός κι εκεί ο δρόμος. Θα στεναχωρηθώ πολύ αν δεν καταφέρω να δω την Αγγελα απο κοντά, ελπίζω τουλάχιστον να καταφέρει αυτή να δει το πανώ μου. Για να σκεφτώ που θα το αναρτήσω...

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 5:49 μ.μ.

Δεν λεει αυτο ακριβως η ανακοινωση

"Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών" από το ύψος του ξενοδοχείου Χίλτον μέχρι το Σύνταγμα, όπως και στην Αττική οδό από το "Ελ. Βενιζέλος" μέχρι τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό μέτρων.
http://www.sigmalive.com/news/greece/530348

Στο συνταγμα επιτρεπεται η πορεια κατα το left.gr

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 6:32 μ.μ.

τελικά το είπανε και αυτό απαγορεύονται οι συναθροίσεις..ωχ τι μας περιμένει και οι περισσότεροι είναι καρφωμένοι στα ντιβάνια και τους καναπέδες και βλέπουνε Μεχμέτ των μεγαλοπρεπή μ'αρεσει που οι ελληναρες της δεκαετιας του 90 μιλουσανε με σνομπισμο για την λατινική αμερικη και τους λαους της που δεν αντιδρουσανε για τι φτωχια τους να που αλλαξανε τα πραγματα σιγουρα θα μας κοιτανε σαν εξωγηινους δες τε τη ψηφιζουνε αυτοι η τριτοκοσμικη και τη εμεις..Ουρουγουάη, Χοσέ Μουχίκα,Ούγκο Τσάβες Βενεζουέλα, Ραφαέλ Κορέα Ισημερινός,Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντεζ ντε Κίρσνερ, Ντανιέλ Ορτέγκα Νικαραγουα, Βραζιλία Ντίλμα Ρουσέφ,Έβο Μοράλες Βολιβία...εμεις εδω βλεπουμε ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΜΗΧΑΝΟΛΙΑΚΟ 3 ΚΟΜΜΑ!!!!


Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2012 στις 10:51 μ.μ.

Η απαγόρευση των συγκεντρώσεων δείχνει τον πανικό και το φόβο τους για την δίκαιη οργή του λαού.Είναι το πρώτο σημάδι πως δεν ελέγχουν την κατάσταση.Ας γίνει αύριο η αρχή για το γκρέμισμα της χούντας των τριών ανδρείκελων.Ας μας πεισμώσει πιο πολύ και να είμαστε τριπλάσιοι αυριο στους δρόμους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger