Home » , » Κ. Βουτσάς: "Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση"

Κ. Βουτσάς: "Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012 | 1:50 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε μας το έστειλαν από το «Αχελώος tv» και τους ευχαριστούμε. Παρακολουθούμε σ’ αυτό τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά να μας λέει ότι «Μόνο εάν χυθεί αίμα θα αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία» τονίζοντας ότι ο ίδιος παραμένει κομμουνιστής και ψηφοφόρος του ΚΚΕ, σημειώνοντας, επίσης, ότι το σύστημα δεν κλονίζεται από διαμαρτυρίες και αντιδράσεις με τον τρόπο που γίνονται σήμερα και για τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του επικαλέστηκε ότι μέχρι τώρα όλα τα δημοσιονομικά προγράμματα και μνημόνια αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος πέρασαν παρά τις διαμαρτυρίες.

Ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον των νεότερων ανθρώπων μιλώντας για κύμα μετανάστευσης στο εξωτερικό ενώ τόνισε ότι και τα δικά του παιδιά και ανίψια μαθαίνουν κινέζικα για να αναζητούσαν στο εξωτερικό προοπτική και εξέλιξη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Οκτωβρίου 2012 στις 8:41 μ.μ.

Έχει δίκιο ο Βουτσάς, αν δεν βγούμε με ότι διαθέτει ο καθένας μας η ήττα και η δυστυχία μας θα είναι μεγάλη. Ότι κατακτήθηκε με αίμα, μόνο με αίμα διατηρείται πλέον..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger