Home » , » Αφου δεν τους έχουμε πάρει φαλάγγι .....

Αφου δεν τους έχουμε πάρει φαλάγγι .....

Από giorgis , Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012 | 5:05 μ.μ.


   Οι τύποι δεν παίζονται. Αφού δεν τους έχουμε πάρει ακόμα με τις πέτρες καλά κάνουν και υποτιμούν τόσο βάναυσα την λογική μας. Δείτε λοιπόν τι παρουσιάζουν σαν θρίαμβο της άθλιας συγκυβέρνησης. Η είδηση πανομοιότυπη σε αρκετά αστικά ΜΜΕ:

 «Μετά από περισσότερες από 12 ώρες συνεδρίασης οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία. Σύμφωνα με αυτή, το δημόσιο ελληνικό χρέος θα πρέπει να υποχωρήσει στο 124% του ΑΕΠ μέχρι το 2020, μέσω ενός συγκεκριμένου πακέτου μέτρων, το οποίο αναμένεται να φτάνει στο 20% του ελληνικού ΑΕΠ κάτι που  αντιστοιχεί σε ελάφρυνση του χρέους κατά περίπου 40 δισ. ευρώ».

Προσέξτε τώρα:

Εκοψαν μισθούς και συντάξεις, ξεπούλησαν και ξεπουλάν κάθε κρατική περιουσία, οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες στον καιάδα της ανεργίας, επέβαλαν συνθήκες εργασιακής ζούγκλας και όλα αυτά στο όνομα της «μείωσης του δημόσιου χρέους».

Το αποτέλεσμα:

Όταν μας έριξαν στα νύχια της τρόικας με το μνημόνιο, το ελληνικό δημόσιο χρέος ήταν στο 125% του ΑΕΠ. Όταν πήραν τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου έφτασε στο 140% ενώ τώρα οι εκτιμήσεις των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης προβλέπουν ότι το ελληνικό χρέος θα φτάσει στο 124% μέχρι το 2020!!!!.

Οσο άσχετος και να είναι κανείς –όμως εγώ- με τις οικονομικές αναλύσεις οι αριθμοί που παρουσιάζουν οι ίδιοι μιλούν από μόνοι τους και μας λένε ότι μας κάνουν ψιλό γαζί με χοντρή βελόνα. Και θα συνεχίσουν να μας κάνουν αν εμείς παρακολουθούμε μοιρολατρικά τους σχεδιασμού που κάνουν άλλοι, χωρίς εμάς και εναντίον μας.
_____________

Να τους πάρουμε φαλάγγι!.


Του trapeziti

Με φόρα να ξεκινήσουμε να τους πάρουμε φαλάγγι, δεν είναι τόσο δύσκολο, μια απόφαση… Πουτάνες θα κυνηγάνε νταβατζήδες, κουρελιασμένοι μετανάστες θα κυνηγάνε μπάτσους.
Εργάτες θα κυνηγάνε γραβατωμένους μπούληδες.

Να είσαι έτοιμη, θα ακούσεις τότε βουητό από πλήθος, φωνές με παράπονο και οργή.
Θα δεις περιπολικά να καίγονται και λευκά κελιά να ανοίγουν. Να το πάρεις χαμπάρι τότε μην φοβηθείς.

Κατέβα στο δρόμο ζήτα πίσω τη ζωή που σου έκλεψαν και δείξε με το δάχτυλο σου τον χαφιέ.

Κι ο κόσμος που θα φτιάξουμε συντρόφισσα,δεν θα έχει κράτη και σύνορα δεν θα έχει θεούς και αφέντες, ούτε παπάδες και εξουσιαστές. Και θα ζούμε για μας και θα δουλεύουμε για πάρτη μας.
Και τα διαβάσματά μας για τους κομμουνάρους του Παρισιού, για τις φωτιές του Οκτώβρη στην Πετρούπολη, για τον μεγάλο Δεκέμβρη στην Αθήνα, θα γίνουν οδηγός για την ιντιφάντα της δικιάς μας γενιάς.

Να ΄χεις το νου σου σε αυτούς που θα μιλάνε για συναίνεση και αποτελεσματικότητα, για διάλογο και μεταρρυθμίσεις.

Χομπίστες επαναστάτες που εξιλεώνονται με φιλανθρωπίες και το κούνημα μιας σημαίας. Θα τα κατεβάσουν με την πρώτη απειλή.

Οι σύντροφοι μας δεν θα μιλάνε ακαταλαβίστικα και δεν θα σου χτυπάνε φιλικά την πλάτη, θα έχουν ροζιασμένα τα χέρια τους και την ψυχή τους και φλόγα στα μάτια, δεν θα κρατάνε πολύχρωμες σημαιούλες..

Κι εκείνο τον τοίχο που όλο τον γράφαμε και πάντα την άλλη μέρα τον έσβηναν, τούτη τη φορά θα πάμε μέρα να τον γράψουμε, όχι πια στα κρυφά, μόνο που δεν θα γράψουμε τα γνωστά μας συνθήματα. Δυο μονάχα λέξεις με μεγάλα κεφαλαία γράμματα. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.
Μεθυσμένες στιγμές, η αδρεναλίνη στο κόκκινο και o κόσμος τσαμπουκάς και λεύτερος. 

Υ.Γ. Αποδοκιμάζω ενεργά τόσο τους κλεφτές όσο και τα κολλητήρια που τους στηρίζουν πολιτικά.
Σας ξέρω σαν κάλπικες δεκάρες και σας έχω στη μπούκα.
Σε οποία πολιτική λιτότητας θαμαι σκληρός αντίπαλος κι εχθρός.
Σας αρνούμαι το δικαίωμα να μιλάτε εν ονόματι μου.
Είμαι αντίθετος στον κοινοβουλευτισμό σας, της ληστείας της σήψης της και διαφθοράς.
(Από προκήρυξη της 17 Ν. 9-6-1999
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Νοεμβρίου 2012 στις 6:33 μ.μ.

Φαντάζομαι ο Λένιν, όπως τον δείχνει η φωτό, δεν ανήκει στην κατηγορία των γραβατωμένων μπούληδων.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger