Home » , , » Κλέβουν και ξυλοκοπούν μετανάστες οι νεοναζιστές της Χ.Α

Κλέβουν και ξυλοκοπούν μετανάστες οι νεοναζιστές της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 | 5:36 μ.μ.


Ανακοίνωση τύπου

Το τελευταίο διάστημα στην Καλλιθέα έχουν εμφανιστεί αρκετά κρούσματα τρομοκράτησης και τραμπουκισμού από μέλη της Χρυσής Αυγής. Με τελευταίο περιστατικό σήμερα (30/11/1994), τον άγριο ξυλοδαρμό δυο μεταναστών από τους οποίους ο ένας βρίσκεται στο νοσοκομείο. To περιστατικό έγινε στην λαϊκή της Καλλιθέας στην οδό Χαροκόπου και Αριστείδου.  Οι χρυσαυγίτες δεν ξυλοκόπησαν μόνο τους μετανάστες αλλά έκλεψαν τα χρήματα και τις ταμειακές τους μηχανές.

Δεν είναι τυχαίο πως οι νοσταλγοί των SS, των χιτών και των ταγμάτων ασφαλείας αναπτύσσουν δράση τώρα που κυβέρνηση, τρόικα, ΕΕ εξαπολύει νέα βάρβαρα μέτρα που εξαθλιώνουν ολοένα και περισσότερο της ζωής της εργατικής λαϊκής οικογένειας.
Τους θυμίζουμε ότι ο ελληνικός λαός έχει τεράστια ιστορική πείρα αντίστασης απέναντι στους μπουραντάδες και στους γερμανοτσολιάδες όπως τους αποκαλούσε ο ελληνικός λαός.

Καταγγέλλουμε αυτή την δολοφονική επίθεση ενάντια στους μετανάστες.
Να τιμωρηθούν αμέσως οι ένοχοι.

    Μεταναστευτικές οργανώσεις και μεταναστευτικές κοινότητες.
Οι κοινότητες μεταναστών από Αφγανιστάν, Αίγυπτο, Μαδαγασκάρη, Σιέρα Λεόνε, Μπαγκλαντές, Γκινέα, Μαρόκο, Νιγηρία, Μπουργκίνα Φάσο, Καμερούν, Σενεγάλη, Αιθιοπία, Τανζανία, Γκάμπια, Πακιστάν, Φιλιππίνες, Τουρκία, Κουρδιστάν, Ιράκ, Συρία και μεταναστευτικές οργανώσεις, Ένωση Αφρικανών γυναικών, Συμβούλιο γυναικών της Νιγηρίας, Ασάντι (αποτελείται απ’ τους μετανάστες της Αφρικης)

                      aldogan.seyit@gmail.com

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger