Home » » ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α 4 χρόνια από την εξέγερση του Δεκέμβρη ! Όλοι στις κινητοποιήσεις, Πέμπτη 6/12

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α 4 χρόνια από την εξέγερση του Δεκέμβρη ! Όλοι στις κινητοποιήσεις, Πέμπτη 6/12

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 | 12:11 μ.μ.

Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες. Ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες. Με αυτό το τόσο εύστοχο σύνθημα και με άλλα πολλά η νεολαία εξεγέρθηκε τον Δεκέμβρη του 2008, όταν οι σφαίρες της αστυνομικής καταστολής δολοφονούσαν τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Μετά από τέσσερα χρόνια το μήνυμα της εξέγερσης είναι ακόμα πιο επίκαιρο.

Ο Δεκέμβρης του ΄08 έδειξε ότι στην εποχή της κρίσης και της άγριας επίθεσης του κεφαλαίου για να διασωθεί το σύστημα, η αναγκαιότητα της εξέγερσης έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Σήμερα, με την τρικομματική κυβέρνηση, με την ΕΕ, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο να πυροβολούν τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τα κοινωνικά δικαιώματα, ο δρόμος της παλλαϊκής πανεργατικής εξέγερσης για την ανατροπή τους είναι η προοπτική της ελπίδας και της νίκης.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις για τις 6 Δεκέμβρη. Στην Αθήνα, στις 11π.μ. στα Προπύλαια στην πορεία φοιτητών & μαθητών και στις 5 μ.μ. πάλι στα Προπύλαια, στη διαδήλωση αριστερών οργανώσεων, συλλογικοτήτων και μαζικών φορέων.

                                                              ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2012 στις 5:58 μ.μ.

Στις εξεγέρσεις που έχουν καταγραφεί στην ιστορία δεν θυμάμαι την επόμενη μέρα να πηγαίνουν στην δουλεία και να κάθονται σούζα στα αφεντικά .

Ανώνυμος
7 Δεκεμβρίου 2012 στις 1:38 π.μ.

δύστυχος δεν ήταν εξέγερση ,ηταν ενα ξέσπασμα θυμού,μια ευκαιρία για πλιάτσικο ... ισως και μια χαμένη ευκαιρια για αληθινη εξεγερση για επανασταση.. αν σκεφτει κανεις πως ξεκινηση η αραβικη ανοιξη αλλα μεχρι να αποφασιση η αριστερα τι θα κανει... τελιωσε μερικες φορες η ηγεσιες της αριστερας και ειδικα της κοινοβουλευτικης αριστερας εχουνε αντανακλαστικα ομοια με σοσιαλιστικής δημοκρατιας της ανατολικης ευρωπης της δεκαετιας του 80 μεχρι να συσκεφτουνε μεχρι να μηχανογραφισουνε την αποφαση που θα βγαλουνε μεχρι να ξανασυσκεφθουνε αλλα οχιι να σκεφτουνε χανουνε τι θελει ο λαος ο λαος θελει αλλαγη και τη θελει τωρα αλλα χρειαζεται καποιον να των οδηγησει στην αλλαγη,για τι ειναι πελαγωμενος απο παντου των χτυπαει το συστημα δεν προλαβενει να μαθει την ξυλινη γλωσσα που μιλαει η ηγεσια,,δεν γινετε να γινετε της ποπης στην κοινωνια και να βγαινουνε αποφασεις 60 χρονια μετα για την πολιτικη και αποκατσταση του Αρη αν ζουσε ο μακαριτης θα τους μουτζωνε εδω γινετε χαμος δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο και εμεις αντε να μην πω τη κανουμε:(

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger