Home » , » Οι "αγιασμένες αρπαχτες" συνεχίζονται

Οι "αγιασμένες αρπαχτες" συνεχίζονται

Από giorgis , Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 | 12:44 μ.μ.

Με τη μηχανή που στήνουν κάποια ευυπόληπτα λαμόγια για να τα παντελωνιάζουν χοντρά, με το να κατασκευάζουν τις λεγόμενες «Μη κυβερνητικές Οργανώσεις» έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές. «Στη μεγαλύτερη "μπίζνα" από συστάσεως ελληνικού κράτους τείνουν να εξελιχθούν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις», έλεγε μια περασμένη ανάρτησή μας.

Επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα σήμερα γιατί συναντήσαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο στην εφημερίδα «Εθνος» που μας λέει ανάμεσα στα άλλα: «Κύκλο... ατασθαλιών διαπιστώνουν οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας, που ερεύνησαν τα στοιχεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "Ο Κύκλος της Πάτμου".
Περίπου 4-5 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα από κρατικές επιχορηγήσεις και δωρεές ιδιωτικών φορέων και ιδρυμάτων, αναζητούν οι Αρχές, τα παραστατικά των οποίων δεν έχουν βρεθεί κατά τον έλεγχο των οικονομικών της οργάνωσης. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών, Ευγενία Κυβέλου, άσκησε ήδη ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος 14 ατόμων που συμμετείχαν στο ΔΣ της οργάνωσης για τα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα».


Πιασάρικο το δημοσίευμα της φυλλάδας του Μπόμπολα αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι το κάνει μόνο για να δημιουργεί εντυπώσεις για την «αποτελεσματικότητα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών». Τίποτα πρακτικό δεν πρόκειται να γίνει πόσο μάλλον που σ’ αυτή την ΜΚΟ εμπλέκονται ανώτατη ρασοφόροι της «επικρατούσας θρησκείας». Για να μην μείνει καμιά αμφιβολία θυμηθείτε τα όσα είχαν προηγηθεί με τις «αγιασμένες αρπαχτές» που έγιναν με την ΜΚΟ του παπαδαρικού «Αλληλεγγύη».

Επί της ουσίας τώρα. Εκατομμύρια ευρώ έχουν ξοδευτεί και ξοδεύονται με μόνο αποτέλεσμα κάποια γατόνια που ηγούνται των ΜΚΟ να έχουν πλουτίσει σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων.  Και αυτή η λαμογιά τους μένει μόνιμα στο σκοτάδι. Όπως δεν μάθαμε ποτέ τι έγινε με τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούσε ο κρατικός κορβανάς, μέσω Ζαχόπουλου έτσι και τώρα δεν θα βγει απολύτως τίποτα. Ο λόγος είναι απλός. Τα τζιμάνια που ηγούνται των ΜΚΟ είναι  απόλυτα διαπλεκόμενα με την πολιτική εξουσία. Ένα μεγάλο μέρος απ’ το δημόσιο χρήμα που διοχετεύεται στις ΜΚΟ καταλήγει στις τσέπες πολιτικών παραγόντων, που παίρνουν μ’ αυτό τον τρόπο τις μίζες τους.
Όλα τα’ άλλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger