Home » » Συμπαράσταση στους εργαζόμενους των ΜΜΜ (Βίντεο)

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους των ΜΜΜ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 | 5:18 π.μ.

Γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια οι εργαζόμενοι του ΜΕΤΡΟ της δικαστικές αποφάσεις που έβγαζαν την απεργία τους παράνομη συνεχίζουν για 8η μέρα (και ίσως την πιο κρίσιμη την απεργία τους), αδιαφορώντας για τις κυβερνητικές απειλές περί απολύσεων και επιστράτευσης. Στο πλευρό του βρίσκονται και οι άλλοι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ.

Πέρα απ’ το βίντεο που παραθέσαμε στην περασμένη ανάρτηση μας θα ήταν παράληψη να μην βάλουμε και βίντεο από συλλόγικότητες και εργαζόμενους που χτες εκδήλωσαν την συμπαράσταση τους στην συγκέντρωση των εργαζομένων στο Μετρό, στο κεντρικό αμαξοστάσιο στα Σεπόλια. (Το ότι στο βίντεο δεν υπάρχει ομιλητής, εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ, της συνδικαλιστικής του ΚΚΕ στην συγκέντρωση, πιθανόν να είναι δικιά μας παράλειψη .. ο σημερινός "Ριζοσπάστης" μας λέει ότι υπήρξαν εκπρόσωποι "ομοσπονδιών  και συνδικάτων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ". Εμείς δεν έτυχε να τους αντιληφθούμε)

Πάμε τώρα να συμπαρασταθούμε στην περιφρούρηση της απεργίας και σίγουρα άλλοι σύντροφοι απ' το μπλοκ μας θα κάνουν αναρτήσεις για την πορεία αυτού του εργατικού αγώνα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2013 στις 8:55 π.μ.

Μην ανησυχείτε. Κανείς αλλος δεν "έτυχε" να τους αντιληφθεί.

25 Ιανουαρίου 2013 στις 12:08 π.μ.

αισχος ρε παιδια.ακομα και τώρα βλέπετε τον ''ΕΧΘΡΟ....ΠΑΜΕ''?εσεισ που γραφετε αυτα εχετε καμια σχεση με εργαζόμενουσ?
φτανει πια.....για να μην θυμηθουμε την σταση ορισμενων στον αγωνα των χαλυβουργων επειδη το ΠΑΜΕ εκει ηταν στο συντονισμο. το ΚΚΕ ξεσηκωνει τισ δυναμεισ του σε ολη την Ελλαδα για τουσ απεργουσ του μετρο....φτανει παια. ανοιχτε τα ματια να δειτε τον εχθρο....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger