Home » , » Μέχρι πότε θα τους αφήνουμε να μας « εκσυγχρονίζουν»;

Μέχρι πότε θα τους αφήνουμε να μας « εκσυγχρονίζουν»;

Από giorgis , Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 | 8:33 μ.μ.



Η εγκληματική, για τον λαό, άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση, βλέποντας ότι δεν συναντάει αξιόλογες λαϊκές αντιδράσεις συνεχίζει τον ολομέτωπο ταξικό της πόλεμο στον κόσμο της εργασίας. Με διαδικασίες-οπερέτα στον «ναό της δημοκρατίας» τους, ξεπλένουν τους πολιτικούς υπαλλήλους των καπιταλιστών που εμπλέκονται σε καραμπινάτα σκάνδαλα, περνάει ένα φορολογικό νομοσχέδιο που ισοπεδώνει την ελληνική οικονομία, οι απολύσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα συνεχίζονται με την ίδια σφοδρότητα, ξεπουλούν την όποια δημόσια περιουσία έχει απομείνει, και το ηλεκτρικό το κατάντησαν είδος πολυτελείας.

Και όλα αυτά με την «καραμέλα» της «αναγκαιότητας των μεταρρυθμίσεων». Το ακούσαμε να μας λέει ο περιβόητος Τόμσεν: «Χωρίς διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα αναγκαστείτε να γίνετε φτωχότεροι μειώνοντας τους μισθούς  και συντάξεις». Το επανέλαβε και ο Γ. Στουρνάρας μιλώντας στο CNN που μας είπε κι αυτός ότι «το 2013 θα είναι πολύ δύσκολη χρονιά για το λαό» αλλά «βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ». «Εχω περιγράψει την ελληνική οικονομία ως την τελευταία οικονομία σοβιετικού τύπου στην Ευρώπη», μας είπε ο υπουργός οικονομικών –το αντέγραψε από προηγούμενες δηλώσεις του Καρατζαφέρη- και επανέλαβε την απόφαση της κυβέρνησής του να προχωρήσει  «ριζικές μεταρρυθμίσεις».

Τι μας έχουν επιφέρει μέχρι τώρα οι μνημονικές «μεταρρυθμίσεις»; Ξεπούλησαν την χώρα. Την κατάντησαν ένα άθλιο προτεκτοράτο. Υποθήκευσαν κάθε κρατική περιουσία, έσοδα, πιθανά κοιτάσματα, και αναγνώρισαν την απευθείας εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων ξένου κράτους στη χώρα μας!!!

Δημιούργησαν εκατομμύρια ανέργους.

Εξαθλίωσαν όλη την ελληνική κοινωνία και οδήγησαν περίπου 3.000 συμπολίτες μας να γίνουν αυτόχειρες.

Επέφεραν να επιβιώσει νέο κύμα μετανάστευσης με χιλιάδες έλληνες να αναζητούν ελπίδα προσφέροντας την εργατική τους δύναμη σε ξένες χώρες.

Δημιούργησαν χιλιάδες αστέγους και επανήλθαν εικόνες που μόνο στην κατοχή υπήρχαν. (Παιδάκια να λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία,  άνθρωποι να ψάχνουν την τροφή τους στα σκουπίδια.

Και ο σχετικός κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Το ερώτημα παραμένει: Μέχρι πότε θα τους αφήνουμε να μας « εκσυγχρονίζουν»;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger