Home » , » « Οι χούντες δεν πέφτουν μόνες τους αν δεν κάνουμε κάτι όλοι τώρα.»

« Οι χούντες δεν πέφτουν μόνες τους αν δεν κάνουμε κάτι όλοι τώρα.»

Από β.ariaditis , Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 | 1:44 μ.μ.

Συνεχίζεται με τον πιο λυσσαλέο τρόπο το φασιστικό αμόκ της κοινοβουλευτικής δικτατορίας  ενάντια στα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα της κοινωνίας με σκοπό να υποτάξει τις συνειδήσεις όσων τολμήσουν να αντισταθούν στον ολοκληρωτισμό του καθεστώτος.

Μετά τις επιθέσεις στους αυτοδιαχειριζόμενα  στέκια και τους κατειλημμένους  κοινωνικούς χώρους η τρικομματική   χούντα του καθεστώτος  έκτακτης ανάγκης που κύρηξε η αστική τάξη εδώ και δυόμισι  χρόνια βγάζει στο δρόμο την λυσσασμένη μηχανή των ΜΑΤ, Δίας και των ασφαλιτών για αθρόες συλλήψεις ανύποπτων νεολαίων στο κέντρο της Αθήνας.

Χθες το βράδυ σε μια επίδειξη κρατικής και αποτρόπαιας βίας  συνέλαβαν  13 άτομα νεαρής ηλικίας με το αιτιολογικό και μόνο ότι κινούνταν  τις πρώτες βραδινές ώρες στο χώρο τον Εξαρχείων. Να σημειώσουμε δε πως αρκετοί από τους συλληφθέντες ήταν μαθητές που εκείνη την ώρα είχαν σχολάσει από  το φροντιστήριο. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γιός του προέδρου του σωματείου των εργαζομένων στο Δήμο της Νέας Ιωνίας – μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΠΟΕ –ΟΤΑ Νίκου Αδαμόπουλου  από τον οποίο πήραμε την παρακάτω δήλωση:

« Η συνεχής τρομοκρατία που ασκεί το κράτος και το παρακράτος τους δεν είναι δυνατόν πλέον να αντιμετωπίζεται σαν ένα Διαβάστε την συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger