Home » , » Η Α. Παπαρήγα στο Μετρό (Βίντεο) - Συγκέντρωση και πορεία αύριο στην Αθήνα

Η Α. Παπαρήγα στο Μετρό (Βίντεο) - Συγκέντρωση και πορεία αύριο στην Αθήνα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 | 9:51 μ.μ.

Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής την γ.γ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα επισκέφτηκε στους απεργούς στο αμαξοστάσιο του ΜΕΤΡΟ στα Σεπόλια, και μίλησε στους εργάτες που εδώ και θ μέρες κινητοποιούνται μην αντιδρώντας στις προθέσεις της κυβέρνησης να τους οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση. (Δείτε το βίντεο του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ).

Παράλληλα από αύριο κλιμακώνονται οι απεργιακοί αγώνες των εργαζομένων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 12 το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών. Η πρωτοβουλία αυτή ανήκει σε σωματεία του κλάδου καθώς και ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

 Η αλληλεγγύη και η ενεργή συμπαράσταση στους εργάτες των ΜΜΜ που τώρα δέχονται μια ολομέτωπη φασιστικής έμπνευσης επίθεση από την μνημονική κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της είναι απαραίτητη όσο ποτέ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιανουαρίου 2013 στις 11:55 μ.μ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΧΗΣΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΕΛΕΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΘΕΟΥ ΟΥΤΕ ΕΛΕΟΥ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2013 στις 3:26 μ.μ.

Ο τελευταίος που μπορεί να λέει πως υπερασπίζεται εργαζόμενους και απεργούς είναι το κκε.Ο περισσός δεν δικαιούται να να κάνει μαθήματα αγωνιστικότητας και ταξικότητας όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του.Ας φροντίσει τις απολύσεις στις επιχειρήσεις του,και ας αφήσει τους απεργούς στον αγώνα τους.Έτσι κι αλλοιώς κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά και κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2013 στις 12:29 π.μ.

O πρώτος που υποχρεούται να υπερασπίζεται τους εργαζομένους και απεργούς είναι το ΚΚΕ.

Άγνωστος Χ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger