Home » , » Αποκλειστικό: Τα ‘ευρήματα’ στην κατάληψη της ΔΗΜΑΡ (Βίντεο)

Αποκλειστικό: Τα ‘ευρήματα’ στην κατάληψη της ΔΗΜΑΡ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 | 5:05 π.μ.

Γράφει ο kokkiniotis

Σοκ προκαλούν αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι πολίτες -στο όνομα και των οποίων μιλάει η ΔΗΜΑΡ- οι οποίοι επισκεφθήκανε τα γραφεία της για να δουν από κοντά το μεταρρυθμιστικό έργο της αριστεράς της ευθύνης, ανακάλυψαν μέσα εκεί συνταρακτικά στοιχεία:

Καρέκλες, στικάκια, κομπιούτερ, PC, DVD, ηλεκτρονικό υλικό, αντζέντες με ονόματα, μπουκάλια (whisky), μάσκες αριστερών, το τηλέφωνο του Πρετεντέρη, ψαλίδια με τα οποία όπως όλα δείχνουν έκοβαν μισθούς και συντάξεις, αποκαλυπτικό προεκλογικό υλικό της ΔΗΜΑΡ (βλ. φωτό δεξιά) καθώς και αδιάσειστα στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι το κόμμα αυτό της αριστεράς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα Καμίνη. Φήμες που υποστηρίζουν μετ’ επιτάσεως ότι το κόμμα αυτό συμμετέχει στην πιο ανάλγητη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Έκπληκτοι οι γείτονες δήλωσαν πως ‘έπεσαν από τα σύννεφα’.

Πέρα όμως από τα ...στοιχεία του αστυνομικού ρεπορτάζ, η κατάληψη αυτή έφερε στην επιφάνεια και άλλα, πολιτικά ευρήματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ‘απαρνήθηκε’ δις καταδικάζοντας την πρωτοβουλία των νέων αγωνιστών που συμπαραστέκονταν στην κατάληψη ‘‘Villa Amalias’’. Έχοντας αναγάγει σε επιστήμη της πολιτικής επικοινωνίας την αμφισημία κατά το γνωστό ρητό «και του ληστή ψωμί, και του χωροφύλακα χαμπέρι», αφού στην πρώτη ανακοίνωση αναφέρει:

Διαβάστε τη συνέχεια στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 7:03 μ.μ.

Συριζα-ΚΚΕ ειναι κοινοβουλευτικα κομματα, πάρτε το χαμπαρι

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2013 στις 1:33 π.μ.

Ο Συριζα θελει να συγκυβερνησει με τη ΔΗΜΑΡ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger