Home » , » Ναζήδες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι

Ναζήδες, Ρουφιάνοι, Δημοσιογράφοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013 | 2:10 π.μ.

του Γαλαξιάρχη

Γράφω χωρίς ψυχραιμία. Επέλεξα να γράψω χωρίς ψυχραιμία, γιατί υπάρχουν κι εκείνες οι περιπτώσεις που η εγρήγορση από την έκκριση αδρεναλίνης κάνει τις σκέψεις καθαρότερες. Αποτρέπει την αυτολογοκρισία της ενήλικης καθημερινότητας.

Αν και ζω σε μία χώρα που τα κατάπτυστα πρωτοσέλιδα εφημερίδων αποτελούν κοινό τόπο. Που η επίσημη κυβέρνηση και σχεδόν σύσσωμο το πολιτικό σύστημα έχει νομιμοποιήσει το ρατσισμό, την ξενοφοβία και -γιατί όχι- το νεοναζισμό. Που δεν περνάει μέρα να μην διαφημίζεται  ένας τουλάχιστον παραλογισμός ως φυσιολογική κατάσταση. Αρνούμαι να αποδεχτώ αυτήν την “κανονικότητα”.

Ευχαριστώ συμπολίτες μου της αστικής ευγένειας, αλλά προτιμώ να οργιστώ.

Αρκετά όμως με την ψυχαναλυτική εισαγωγή.

Στο (Πρώτο) θέμα μας
Σήμερα το βράδυ, ή το αργότερο αύριο το πρωί, θα βρεις φίλε αναγνώστη στο περίπτερο της γειτονιάς σου το παρακάτω πρωτοσέλιδο. Μέσα σε σακούλα και κάτω από δεκάδες ένθετα κωλόχαρτα.

Αφήνω στην άκρη το προφανές της παραπληροφόρησης, καθώς το ρεπορτάζ κατά 99% (θέλει να) αγνοεί την ευρωπαϊκή πηγή της χρηματοδότησης για την σίτιση των έγκλειστων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης συνανθρώπων μας. Επίσης να μην αναφέρεται στο γεγονός ότι, επίσης προφανώς, συνέλληνες ιδιώτες χρεώνουν διπλά και τρίδιπλα τα περιττώματα με τα οποία ταΐζουν αυτούς τους ανθρώπους. Και τέλος να μην έχει πάρει χαμπάρι τις προτροπές που διατυμπάνιζε Διαβαστε την συνέχεια στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2013 στις 9:13 μ.μ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ,ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ.
ΝΩΝΤΑΣ

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2013 στις 3:04 μ.μ.

Εισαι ηλιθιος που τον τρωνε οι αιμοροιδες του
και ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη.
Μαθε πως τους λαθρομεταναστες τους εφεραν αυτοι που σε κυβερνανε και ξεπουλανε τη χωρα μας χαιβανι.
Οσο για την απειλη, παρε βαζελινη γιατι θα ξαναπονεσεις.

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2013 στις 3:23 μ.μ.

όποιος θελει φασίστες να τους παρει σπίτι του..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger