Home » , » Πολιτική επιστράτευση; Πολύ ευχαρίστως! Αρκεί να φερθούμε έξυπνα...

Πολιτική επιστράτευση; Πολύ ευχαρίστως! Αρκεί να φερθούμε έξυπνα...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 | 10:58 μ.μ.

«Ευχόμαστε στην συγκυβέρνηση, να επιτύχει τουλάχιστον εις ό,τι αφορά το οικονομικό ζήτημα.»
Ν. Μιχαλολιάκος, κατά τη συνεδρίαση της Βουλής για τις προγραμματικές δηλώσεις, 06/07/2012.

Ως γνωστόν, η κυβέρνηση των λούμπεν κι ασήμαντων τύπων, μετά από μια -ελεεινού τύπου- ερμηνεία  του Νόμου 3536/2007, επιστράτευσαν τους απεργούς του ΜΕΤΡΟ.

Διότι ο Νόμος 3536/2007 προβλέπει ότι, για να εφαρμοστεί το μέτρο της επίταξης απαιτείται «έκτακτη ανάγκη» κι ως τέτοια νοείται «κάθε αιφνίδια κατάσταση, η οποία απαιτεί τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση αμυντικών αναγκών της χώρας ή επείγουσας κοινωνικής ανάγκης από κάθε μορφής απειλούμενη φυσική καταστροφή ή ανάγκη, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Έκτακτη ανάγκη, επίσης, είναι κάθε άμεση κοινωνική ανάγκη, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή υγεία».

Δεν χρειάζεται, βέβαια, να’χει αποφοιτήσει κάποιος από τη Νομική, ούτε καν από το Λύκειο, για να αντιληφθεί ότι ο συγκεκριμενοι Νόμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ στην ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ. Διότι μόνο τύποι με την παιδεία του Κεδίκογλου του Ντινόπουλου, ή του Ευαγγελάτου, θεωρούν ότι η απεργία των εργαζομένων σε κάποιο ΜΜΜ αποτελεί «αιφνίδια κατάσταση», ή  ότι εμπίπτει στην «αντιμετώπιση αμυντικών ανάγκών» και της «επείγουσας κοινωνικής ανάγκης», ή ότι επιφέρει «απειλούμενη φυσική καταστροφή και κίνδυνο για τη δημόσια τάξη και τη δημόσια υγεία».

Η βλαχόχουντα των ηλιθίων προέβη στην επιστράτευση, διότι διαπίστωσε ότι –παρά την καταιγιστικής μορφής επικοινωνιακή τρομοκρατία- εμφανίστηκε ένα πολύ έντονο και αυξανόμενο ΚΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ Διαβάστε την συνέχεια στην ηλεκτρονική εφημεριδά μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
25 Ιανουαρίου 2013 στις 11:27 μ.μ.

δηλαδη αν λεμε αν ισχυαν τα παραπανο θα ηταν αποδεχτη η επηστρατευση......ρε ξυπνατε ......ξεπουλημενες ηγεσηες ειναι.....παρτετους με το στιλιαρη προτα αυτους.....και μετα ολα τα καθυκια που το παιζουν εξουσια

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2013 στις 1:24 π.μ.

Μακάρι να χειριστούν τα ΜΜΜ την επιστράτευση με τον τρόπο που περιγράφεται γιατί εάν συνεχίσουν οι απεργίες όλων των ΜΜΜ για πολύ στο τέλος ο κόσμος θα αγανακτίσει μιας και δεν θα μπορούν οι εργαζόμενοι να πάνε στις δουλειές τους και οι υπόλοιποι απλά να κινηθούν. Και σίγουρα αυτή τη στιγμή οι απεργοί χρειάζονται τον κόσμο με το μέρος τους και όχι απέναντί τους.

Ανώνυμος
26 Ιανουαρίου 2013 στις 8:44 π.μ.

H τρικομματικη χουντα επεβαλε την επιστρατευση
ως μεσο για να τιθασευσει τους "απειθαρχους" απερ
γους του Μετρο Μετα απο αυτη την εκβαση και την
αποδοχη ουσιαστικα του στρατιωτικου νομου απο τους απεργους γιατι οι αντιδρασεις ηταν χλιαρες εως ανυπαρκτες,γιατι οι απεργοι δεν ειχαν προβλεψει και να βαλουν σε εφαρμογη ενα σχεδιο λευκης απεργιας οπου θα εφερναν αναστατωση και παραλησια στους συρμους(οχι βεβαια να θεσουν σε κινδυνο ζωες επιβατων} και χωρις να κατηγο
ρουνται για ανυπακοη στο στρατιωτικο νομο. Φοβαμαι ομως οτι πολλα εγιναν και οργανωθηκαν προχειρα αλλα και ηαπειρια ελειγμων στον αγωνα ειναι ολοφανερη.Αυτη η εξελειξη πρεπει να τους διδαξει πολλα,γιατι ο αγωνας τωρα μολις αρχισε!
Επιπροσθετως και με μονο καλη προθεση θελω να στιγματισω τη φρουρηση στο αμαξοστασιο των Σεπολιων.Ενω ειξεραν οτι η επιθεση των ταγματων
εφοδου ηταν προ των πυλων και ολοι οι απεργοι και οχι μονο μαζι με τις οικογενειες τους επρεπε να ειναι στην περιφρουρηση,αφησαν για φρουρα 30-40ατομα!!!!!! Αυτες ειναι επικινδυνες οργανωσεις για να μην τις χαρακτηρισω κατι αλλο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger