Home » , » Kυβέρνηση της δημοκρατίας της Βενεζουέλας. Ανακοίνωση

Kυβέρνηση της δημοκρατίας της Βενεζουέλας. Ανακοίνωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 | 4:19 μ.μ.

Ο Πρόεδρος Τσάβες ακολουθεί αυστηρή ιατρική θεραπεία, λέει η δήλωση της Κυβέρνησης της Βενεζουέλας, την οποία ανακοίνωσε ο Πρόεδρος Πληροφοριών και Επικοινωνιών Ernesto Villegas.
Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας εκπληρώνει το καθήκον της να ενημερώσει τους ανθρώπους της Βενεζουέλας, για την κλινική πορεία του προέδρου Ούγκο Τσάβες.

Μετά την λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στις 11 Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος Τσάβες έχει να αντιμετωπίσει επιπλοκές μετά από μια σοβαρή λοίμωξη των πνευμόνων.

Αυτή η μόλυνση έχει οδηγήσει σε αναπνευστική ανεπάρκεια που απαιτεί την πλήρη και αυστηρή  συμμόρφωση του Διοικητής Τσάβες στη φαρμακευτική αγωγή.


Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας επαναβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στην ιατρική ομάδα, η οποία παρακολουθεί στενώς και συνεχώς την εξέλιξη της πορείας της υγείας του Προέδρου.

Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας προειδοποιεί τον λαό της Βενεζουέλας για το ψυχολογικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει το διακρατικό δίκτυο των μέσων ενημέρωσης, με απώτερο σκοπό την αποσταθεροποίηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας, σκοποί που έρχονται σε σύγκρουση με την οργανωμένη Μπολιβαριανή κυβέρνηση και με την ιδεολογία και την πολιτική ηγεσία του διοικητή Ούγκο Τσάβες.

Εμπρός για τη νίκη.

Ζήτω ο Τσάβες!

Καράκας, 3 Ιανουαρίου 2013

Εστάλη από:http://barbudosdesierramaestra.blogspot.gr
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2013 στις 7:31 μ.μ.

Όλοι οι εχθροί της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας,με πρώτους τους Αμερικανούς,περιμένουν τον θάνατο του Τσάβες για να πάρουν πίσω τις κατακτήσεις του λαού.Απομένει στον Βενεζουελιάνικο λαό να υπερασπιστεί το δίκιο και τις κατακτήσεις του.Το έπραξε το 2002 και θα το επαναλάβει και τώρα.

Ανώνυμος
6 Ιανουαρίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

Δεν θα τους περασει γιατι στη Βενεζουελα εχει δομηθει λαικη συνειδηση με σημαντικη προσπαθεια του Τσαβες.Hasta la victoria siempre.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2013 στις 7:59 μ.μ.

Μακάρι να είναι τόσο απλά. Φοβάμαι ότι και ο λαός της Βενεζουέλας θα λυγίσει κάτω από τις απειλές, τα διλήματα και την προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Στην Βενεζουέλα οι τάξεις σαν κοινωνική-πολιτική διάρθρωση δεν απειλήθηκαν από τον Τσάβες. Εχουν πολιτική εκπροσώπηση και δύναμη.
Ο λαός έχει αλπά κοινωνική βοήθεια από το κράτος.
jim

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger