Home » » Άλλος για Κορυδαλλooό...

Άλλος για Κορυδαλλooό...

Από mitsos175 , Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013 | 1:56 π.μ.

Στον  εισαγγελέα οι Γ. Παπαντωνίου και Π. Δούκας για ψευδή στοιχεία σε σχέση με την δήλωση  πόθεν έσχες.
Τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα είχαν εντοπίσει αδήλωτο τραπεζικό λογαριασμό του κ. Παπαντωνίου στην HSBC στον οποίο είναι κατατεθειμένα 2.200.000 δολάρια. Η ύπαρξη του λογαριασμού, που ήταν στο όνομα της συζύγου του κ. Παπαντωνίου, έγινε γνωστή, όταν δημοσιοποιήθηκε η λίστα Λαγκάρντ. Μάλιστα, στην αρχή ο πρώην υπουργός είχε υποστηρίξει, ότι δεν υπάρχει λογαριασμός. Στην συνέχεια άφησε να εννοηθεί, ότι η σύζυγός του δεν του το είχε αποκαλύψει. Ο λογαριασμός υπήρχε για να βάζει ο πρώην σύζυγος της την διατροφή για τα παιδιά τους και έτσι ο ίδιος δεν χρειαζόταν να το ξέρει, υποστήριξε τελικά. Δεν φαίνεται να έπεισε όμως κανένα και παραπέμφθηκε ομόφωνα.

Όσον αφορά τον έτερο πρώην υπουργό, Π. Δούκα, ελεγχόταν γιατί μεταξύ των δηλώσεων 2009 και 2010 «έλειπε» ένα εκατομμύριο ευρώ. Η Επιτροπή Ελέγχου τον παρέπεμψε κατά πλειοψηφία με 7 έναντι 4 (των μελών που πρόσκεινται στη ΝΔ)  με το σκεπτικό, ότι δεν δήλωσε τα χρήματα στο «πόθεν έσχες» όπως όφειλε, παραβιάζοντας έτσι την σχετική νομοθεσία «ασχέτως εάν τα παραστατικά που προσκόμισε δικαιολογούν το εν λόγω ποσό».

Ξαναπέφτω από τα σύννεφα! Ένας πράσινος πρώην υπουργός και ένας γαλάζιος κρύβουν εισοδήματα; Καλέ είναι σίγουρο; Αυτοί δεν ήταν στο υπουργείο οικονομικών; Οι ατιμότατοι, που δήλωναν ότι θα καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή; Είδατε πως πολέμησαν την απάτη; Πόλεμος «εκ των έσω». Μαθαίνεις πρώτα να κλέβεις, να κρύβεις εισοδήματα και μετά πιάνεις τους φοροφυγάδες. Σατανικό!

Αχ Γιάννο μου, αχ Πέτρο μου, δεν καταλαβαίνουν τη μεγαλοφυΐα σας. Τι είπε ο Γιάννος; Το πιο φυσικό απ όλα: «Δεν ξέρω τι έχω». Τι είπε ο Αρχιδούκας; «Κοίτα να δεις, ξέχασα ένα εκατομμυριάκι». Γιατί δεν τους πιστεύετε; Δεν θυμάστε που είσαστε όλοι μαζί παλιά φιλαράκια και χαριεντιζόσαστε στο καφενείο της βολής;

Και εκείνοι εκεί, που τους είχαν υπουργούς; Αθώοι; Ο Κωστάκης κι ο Γεωργάκης; Κι εκείνοι που ψήφιζαν τους νόμους, που έφερναν οι παράνομοι, τι είναι; Συνένοχοι ή βλάκες; 
Μη σκας Γιάννο μου. Χαμογέλα όπως παλιά. Όπως τότε που ήσουν παντοδύναμος και μας άλλαζες τα φώτα στη φορολογία. Σε θυμάμαι έβαζες φόρους και χαμογελούσες. Νομίζω, ότι ήρθε η σειρά μας να χαμογελάσουμε.

Πέτρο μου! Τι σου έκαναν αγόρι μου. Εσένα το υπόδειγμα νεοδημοκράτη. Που σεμνά και ταπεινά έγδερνες τους συνταξιούχους. Νεοδημοκράτης από κούνια. Τυπικός δεξιός: Ψεύδεται κάνει «κομπίνες», τα συνηθισμένα...

Η παραπομπή δείχνει την απελπισία της κυβέρνησης. Απ ότι φαίνεται τα ψεύτικα τα γκάλοπ δεν πείθουν τα γαλάζια και πράσινα στελέχη. Άρχισαν οι γκρίνιες. Πολύ περισσότερο, επειδή θα έρθουν την Άνοιξη νέα μέτρα. Όποτε θα αρχίσει η κυνηγετική περίοδος πράσινων και βένετων τρωκτικών. Θέλουν από τώρα να αφοπλίσουν τους «παλιούς» και να τα ρίξουν σ’ αυτούς. Ο Δούκας είναι επιλογή του Βούδα, που είναι πανίσχυρος εσωκομματικά και το θυμίζει διαρκώς στον πρόεδρο της Πόλα. Αν δεν υπήρχε γραμμή από τον ανεψιό του «Θεού», για εκλογή του ως αρχηγού, ο Αντώνης θα έπινε χαμομήλι στον καναπέ του σπιτιού του. Αλαζόνας καθώς, είναι στέλνει μήνυμα: Έχω τα άπλυτα πολλών, καθίστε καλά.

Το αυτό και στο πρώην ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος στην τελική, για να ξεφύγει ο ίδιος, θα τα φορτώσει στους κηπουρούς και το χαζό. Άρχισε ήδη. Γι αυτό κι ο Λοβέρδος μίλησε έτσι. Ξέρει τι θα γίνει.   
Αυτοί, που τώρα είναι καμένα κωλόχαρτα, κάποτε ήταν υπουργοί. Ποιος μας λέει ότι οι επόμενοι αρχηγοί, αν δεν διαλυθούν εντελώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν θα βγάλουν τα άπλυτα των νυν; Αν ήταν υπουργοί σημερινοί, θα τους παρέπεμπαν; Όσο παρέπεμψαν και το Βενιζέλο. Αν θέλετε κάθαρση, μην ψηφίζετε τα εργοστάσια παραγωγής λαμογιών, τη νέα δημοπρασία και το χασόκ.

Αυτοί είναι καμένοι, έμειναν πολύ στην κατσαρόλα, δεν φτάνουν ούτε για μεζέ. Ο κόσμος είναι θεονήστικος και διψάει για δικαιοσύνη. Θέλουμε λοιπόν «κυρίως πιάτο» όχι αντίδωρο. Θέλουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι, για το κατάντημα μας. Εσάς θέλουμε κηφήνες που ψηφίσατε το ξεπούλημα μιας χώρας. 

Σήμερα οι συνεχιστές αυτών των «ακτιβιστών» των πρώην κομμάτων εξουσίας, απειλούν με το ίδιο αλαζονικό ύφος απεργούς, φτωχούς, λένε ψέματα και προκαλούν. Υπάρχει μια σοφή παροιμία που λέει «Δεν υπάρχουν πιο σκληρά κεφάλια απ’ τ’ αδειανά». Μην προκαλείτε άλλο δοσίλογοι. Δείτε αυτούς, δείτε το μέλλον που σας περιμένει. Η χλεύη και η φυλακή.

Θα πω κάτι τελευταίο προς τα απολωλότα πρόβατα. Την «Ιφιγένεια» και τους δυο νέους υπόδικους. Ώρα να μιλήσετε κι εσείς. Μην πιστεύετε αυτά που σας λένε οι πρώην κολλητοί σας. Ότι θα πέσετε στα μαλακά, ότι θα σας βγάλουν λάδι. Αυτά είπαν και στον Άκη, αλλά τώρα πλένει τα σώβρακα των ισοβιτών. Δε θα σας αφήσει ο κόσμος που σας καταδίκασε ήδη στην κάλπη, να τη γλυτώσετε. Όσο και να θέλουν να σας γλυτώσουν γιατί είναι κι αυτοί βρώμικοι, θα αναγκαστούν να σας δώσουν. Μιλήστε, για να έχετε παρέα στη φυλακή και ικέτεψε για ελαφρυντικά. Αλλιώς κλείστε κελί για πολύ καιρό, μα πάρα πολύ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger