Home » , , » Ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν αγρότες (2 Βίντεο)

Ξυλοκοπούν και συλλαμβάνουν αγρότες (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013 | 4:53 μ.μ.

Το ίδιο σκηνικό με χτες σημειώθηκε και σήμερα στις αγροτικές κινητοποιήσεις, με τις δυνάμεις καταστολής –μετά από κυβερνητική εντολή φυσικά- να ξυλοκοπούν αγρότες, να τους «κερνούν» χημικά και να τους συλλαμβάνουν.

 Εχει δίκιο η Ε. Καλογεροπούλου που την ακούμε, στο βίντεο που παραθέτουμε να μας λέει ότι η κυβέρνηση παίζει με την φωτιά. Μπορεί κανείς να αναλογιστεί τι θα συμβεί αν οι αγρότες χρησιμοποιήσουν φυτοφάρμακα ενάντια στα ΜΑΤ αντιστεκόμενοι στον καταιγισμό χημικών που δέχονται;

 Αυτό που επίσης είναι αξιοσημείωτο είναι τα όσα λέει ο αγρότης για την εικόνα που συνάντησε όταν μοίραζε προϊόντα του σε συμπολίτες του που έχουν φτάσει στην έσχατη ένδεια: «Εχω δώσει σήμερα σε λιγότερο από 15 λεπτά 5 τόνους προϊόντα. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνας».

 Πολυτέλεια φυσικά είναι να ζητήσει κανείς απ’ του άθλιους συγκυβερνώντας να νιώσουν τέτοια συναισθήματα. Του είναι εντελώς άγνωστα. Σ’ αυτούς τους αρκεί να εφαρμόσουν με κάθε τρόπο την αποστολή που του έχει ανατεθεί. Να καταστρέψουν τον ελληνικό λαό για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα μιας δράκας καπιταλιστών, ντόπιων και ξένων.


Και η παρουσία του Β. Μπούτα σε πρωινή εκπομπή του Σκάι

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger