Home » , , » Επιστρατεύουν και τους ναυτεργάτες (Βίντεο)

Επιστρατεύουν και τους ναυτεργάτες (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 | 3:28 μ.μ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται μετά την σημερινή απόφαση των ναυτεργατών να συνεχίζουν την απεργία τους η κυβέρνηση αποφάσισε την επιστράτευση τους (Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί, βεβαίως, βεβαίως).

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Μ. Σπυράκη στο δελτίο ειδήσεων του Mega, η απόφαση για την επιστράτευση έχει ληφθεί και φέρει την υπογραφή του υπουργού Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλη και μένει να δημοσιευτεί στο φύλλο της κυβέρνησης. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο από μια αυταρχική κυβέρνηση που κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εφοπλιστικού κεφαλαίου.

 Η ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» κάνει «προσφορά» στο εκπρόσωπο προπαγάνδας τις κυβέρνησης, Σ. Κεδίκογλου, τις δηλώσεις που έχουν κάνει οι προκάτοχοι του των κυβερνήσεων Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ όταν επιστράτευαν τους λιμενεργάτες, για να μην «κουράζετε» και γράφει νέες δηλώσεις.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:01 μ.μ.

Σήμερα στα μπλόκα της Νίκαιας και στους καταπέλτες των πλοίων το μόνο κίνημα που έμεινε όρθιο - το ΠΑΜΕ/ΠΑΣΥ- έσωσε την τιμή του κόσμου της εργασίας, του μεροκάματου. Ουτε οι 71 βουλευτές της κυβερνώσας αριστεράς, ούτε η "άνοιξη" του 2008(Γρηγορόπουλος) με τις απίστευτες θεωρείες περί "νέου υποκειμένου", έχουν την βούληση, την στόχευση, την οργάνωση , την στρατηγική, αλλά και την κρίσιμη μάζα , για να δώσουν διέξοδο σε αυτό που Ολοι λέμε....ανατροπή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger