Home » , » Βγήκε πάλι σεργιάνι το δημοσιοκαφρικό χαφιεδότσουρμο (Βίντεο)

Βγήκε πάλι σεργιάνι το δημοσιοκαφρικό χαφιεδότσουρμο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 | 8:42 μ.μ.

Βγήκε πάλι σεργιάνι το δημοσιοκαφρικό χαφιεδότσουρμό να μας σερβίρει όλα τα μπατσάδικα σενάρια σχετικά με τα παιδιά που συνελήφθησαν πρόσφατα και οι ασφαλίτες τα παρουσιάζουν σαν μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς».

 Εδώ δεν μπορούμε να μην τονίσουμε την αθλιότητα των δημοσιοκάφρων του Megaλου προπαγανδιστικού κυβερνητικού καναλιού, που μέσω των δημοσιοκάφρων του, Τρέμη, Φασουλάκη, Πρετεντέρη και του ανεκδιήγητου Β. Γκαϊντε έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου της αντιτρομοκρατικής.

 Ο άθλιος δημοσιοκάφρος Β. Γκαϊντές, μάλιστα, αν και στο παρελθόν είχε γίνει ρόμπα όταν αποδείχτηκε ότι τα «έγκυρα ρεπορτάζ» του δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αναμάσημα όσα του σερβίριζαν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, (Δείτε το βίντεο) δεν έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίζει την διατεταγμένη αποστολή του.

 Αξιος ο μισθός του Γκαϊντε όμως και των υπόλοιπων ομόσταυλων του δημοσιοκάφρων. Μπροστά στα λεγόμενα τους τα όσα παρακολουθήσαμε από το κυβερνητικό φερέφωνο, τον Σ. Κεδίκογλου, διεκδικούν Οσκαρ αξιοπιστίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:45 μ.μ.

ο Γκαϊντές δεν έβαλε μυαλό με την διαγραφή που έφαγε επο την ΕΣΗΕΑ για το διασυρμό γυναίκας που την παρουσίαζε σαν την Αννα της 17 Ν και συνεχίζει !!!

Ανώνυμος
4 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:01 μ.μ.

OI KYBEPNHTIKOI Συνεργάτες της IWF Kατοχής EINAI Φιλόδοξα και Iδιοτελή Kαθάρματα !!!

5 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:33 π.μ.

Τρομοκρατία και ο λαός δεν έχει που να στηρίξει τις ελπίδες του.Σύμφωνα με τις βλακοΔημοσκοπήσεις όλο και λιγότεροι εμπιστεύονται το κόμμα...Λοιπόν οι κομματικές γραμμές και η αποχή προτάσεων,λύσεων,σχεδίων γαμώ την τύχη μου:είναι η απόδειξη πως χρειάζεται έργο!
Κανείς μας δεν αναιρεί τον αγώνα ,την ταξική πάλη αλλά μου φαίνεται πως για να πείσεις και να κερδίσεις εμπιστοσύνη,χρειάζεται μια ριζική αναθεώρηση πολιτικής ταυτότητας,βασισμένη στο σήμερα.Το χθές πέρασε μαζί με τα λάθη και τις νίκες.Το σήμερα όμως απαιτεί δουλειά με ρεαλιστικές προτάσεις για το υπάρχον σκηνικό.
Το κόμμα του Λαού δεν γίνεται να είναι δίπλα στον Λαό μόνο στις διαδηλώσεις και στις πορείες,το κόμμα του Λαού για να αντιπροσωπεύει τον Λαό πρέπει να αποτάξει τον συνδιταβλισμο και τους εργατοπατέρες με τα τζίπ και επιτέλους όλοι να σκύψουν τα κεφάλια για δώσουν λύσεις με τα σημερινά δεδομένα και προτάσεις ουσίας.
Είναι πικρές οι αλήθειες του κόμματος κι ας δικαιώθηκαν μα,,,είναι ακόμα πιο πικρή η αλήθεια της ανυπαρξίας σχεδίου διακυβέρνησης!
Είναι συγκινητικό να βλέπεις πιστούς στις πορείες,άνθρωποι που συνεχίζουν και ελπίζουν παρά τις διαφωνίες και τη γνώση του παρελθόντος...
Σεβαστείτε μας

5 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:09 μ.μ.

"Είναι πικρές οι αλήθειες του κόμματος κι ας δικαιώθηκαν μα,,,είναι ακόμα πιο πικρή η αλήθεια της ανυπαρξίας σχεδίου διακυβέρνησης!
Είναι συγκινητικό να βλέπεις πιστούς στις πορείες,άνθρωποι που συνεχίζουν και ελπίζουν παρά τις διαφωνίες και τη γνώση του παρελθόντος...
Σεβαστείτε μας "

Νομίζω το σχόλιο του παραπάνω φίλου,ισχύει οριζοντίως για όλα τα κόμματα που ανήκουν στην Αριστερά! Ειδικά η τελευταία κουβέντα.Όσοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,έχουν συμβάλλει στην παραγωγή εργατικής πολιτικής,έχουν τρέξει σε διαδηλώσεις,έχουν απεργήσει υπό το φόβο απόλυσης,έχουν αντιταχθεί στην καταστολή,είναι αξιέπαινοι και πρέπει οι ηγεσίες να σεβαστούν τις βάσεις τους.ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,Α/Α,όποιος αντιστέκεται στη νέα σαπίλα είναι σύντροφος μας.Από τους ΠΑΜΕιτες που τους προβόκαρε το Κράτος,μέχρι τους καταληψίες της Βίλλα Αμαλίας και της "Λέλας".

"Σε τούτη την πατρίδα τί γυρεύω,
με μισθοφόρους και πραιτωριανούς."

Κλείνω το σχόλιο μου με τους στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:21 μ.μ.

Σχολιαστή Xtc Silentkil. Νομίζω ότι το Κόμμα....σε αυτήν την διαδικασία βρίσκεται. Και θα έχει πόνους και λάθη αυτή η διαδικασία. Μπορεί να χρειαστεί και χρόνο. Ομως υπάρχει. Ξεκίνησε και μας χρειάζεται ολους. Με άλλους όρους σήμερα οι ναυτεργάτες και οι αγρότες θα δρούσαν εάν το Κόμμα δεν "χτυπιόταν" στις εκλογές. Οχι από τον αντίπαλο. Από τον ευκολόπιστο τσακισμένο από λιτότητα λαό!!!! Εναν λαό που στον χώρο δουλειάς και στην γειτονιά "κρύβεται" ή απλά διαμαρτύρεται φιλολογικά αλλά στο δια ταύτα.....
Σήμερα δύο-τρείς εστίες αντίστασης υπάρχουν(αγρότες-ναυτεργάτες). Χτες οι χαλυβουργοί. Και χτες και σήμερα αυτό το "χτυπημένο" Κόμμα είναι το ΜΟΝΟ όρθιο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger