Home » , » Α. Παναγιωταρέα: "Καθηγήτρια" αναξιοπρέπειας

Α. Παναγιωταρέα: "Καθηγήτρια" αναξιοπρέπειας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 | 8:44 μ.μ.

Βγήκε απ’ την αφάνεια ένα εντελώς απαξιωμένο πρόσωπο της δημοσιογραφίας, η Αννα Παπαγιωταρέα, στο τηλεοπτικό γυαλί για να μας προκαλέσει αναγούλα. Σου ‘ρχεται να ξεράσεις παρακολουθώντας την ανόητη, αλαζονική στάση της απέναντι σε μια μάνα που είδε το παιδί της να βασανίζεται βάναυσα απ’ τους μπάτσους.

Δεν βρίσκεις χαρακτηρισμούς για να αποδώσεις στην -τρομάρα της- «καθηγήτρια» Πανεπιστημίου, φτάνοντας στο σημείο ο Εισαγγελάτος μπροστά της σήμερα να παρουσιάζεται σπουδαστής ιεροδιδασκαλείου. Δεν χρειάζεται να γράψουμε για τον διορισμό της σαν έμμισθη πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, ούτε την φιγούρα που έκανε στα σικ στέκια που συχνάζει επιδεικνύοντας τους 2 μπάτσους που τους πληρώναμε για να την «προστατεύουν», και άλλες πολλές σελίδες από το «λαμπρό» βιογραφικό της.

Οποιος/α παρακολουθήσει την συμπεριφορά της απέναντι στην μητέρα ενός παιδιού που οι μπάτσοι βασάνισαν απάνθρωπα βγάζει τα συμπεράσματα του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
5 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:33 μ.μ.

καθηγητρια.....κολος και βρακι καθε εξουσιας,οπου υπαρχει εμυσθη θεση μαιντανος,δεν φταιει η ..κυρια αλλα τα ζωα που την ανεχονται.ΚΑΙ
ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ...ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

6 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:16 π.μ.

διδάσκει_δημοσιοκαφρίλα_η_σιχαμένη!!

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

τον τελευταιο καιρο παρατηρω εκπληκτος αυτο το δημοσιογραφικο
πτωμα να εχει αναστηθει (θεε μεγαλα ειναι τα εργα σου)

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:48 μ.μ.

ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΑΣΚΑΛΑ...ΑΣΤΩ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ.ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ....ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 6:46 μ.μ.

Δεν υπάρχει θεός ανώνυμε...
συγνώμη που στο στο λέω έτσι κατάμουτρα...!

Βασίλης

Ανώνυμος
6 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:48 μ.μ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Σ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΑΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ , ΛΙΓΟ ΕΣΤΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΕ!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ...

Ανώνυμος
9 Απριλίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

Η κ Άννα ας έδειχνε λίγο σεβασμό μην κάνει τον ξερόλα !

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger