Home » , » Ο Τζίμης Πανούσης στην "Ελληνοφρένεια" (Βίντεο)

Ο Τζίμης Πανούσης στην "Ελληνοφρένεια" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 | 4:38 μ.μ.

Απολαυστικός ο Τζίμης Πανούσης στην παρουσία του σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή «Ελληνοφρένεια». Οσες ενστάσεις και να έχει κανένας στις απόψεις του σατιρικού αυτού καλλιτέχνη δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσει ότι έχει καυστικό λόγο, είναι λογοπλάστης και διατηρεί αναλλοίωτες τις απόψεις του εδώ και δεκαετίες.
Κάποιοι του χρεώνουν ότι «πουλάει αντιεξουσία» με τον αφοριστικό λόγο του σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

 Σήμερα απ’ το στόχαστρο του δεν ξέφυγε κανένας. Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ είχαν την «τιμητική» τους, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει μια σειρά από «αγαπημένα» του πρόσωπα. Την μεγάλη του «αδυναμία» τον Γ. Νταλάρα, τον Σπηλιωτόπουλο, την Πετραλία, την Γκερέκου.

Τα παραπάνω ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 18 σχόλια

21 Φεβρουαρίου 2013 στις 7:54 μ.μ.

Για τα 140 γιούρια της φιάλης πέρασε στο πολύ ντούκου και ψέλλισε κάτι δεν είναι αυτές οι τιμές.
Ελα όμως που είναι..
www.op178.gr το site του μαγαζιου με τον τιμοκατάλογο

Σωτήρης
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:15 μ.μ.

Απυθμενα γελοιος μικροαστικος λογος.
Εντελως tragic η γρια με τα κολαν

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

Γελάει κανείς με τις μ@@κίες που λέει αυτός;Ελεος.Και η πολιτική ανάλυση του είναι παιδιού δημοτικού.Φταίνε λέει και οι 300...Κολλήτος του Ψαριανού είναι και ψηφοφόρος του κυρίου Φώτη

ztac092
22 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:18 π.μ.

Σε αναγκάζει κανείς Χαρήδημε να πάρεις "φιάλη" δηλαδή;

15€ είσοδος και ποτό από το μπαρ..

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:47 π.μ.

Βγήκε κι ο Τζίμης Πανούσης απ’ το μπαούλο για να διαφημίσει το σόου του και παρεμπιπτόντως να αμολήσει και κάμποσες μπαρούφες που βρωμάνε ναφθαλίνη. Δεν θα ασχολούμασταν, αν αυτά που έλεγε δεν έδειχναν την κατάντια ορισμένων «αντισυστημικών» τροφίμων του συστήματος και των Μέσων του. Γιατί αν ρωτούσες κάποιον ποιος είπε τα παρακάτω: «Να απαλλαγούμε από την κομματική χούντα και όταν λέω κομματική χούντα εννοώ όλους και ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ», «Ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα κόμμα, έχει προδοθεί από όλα τα κόμματα», «Πότε, αύριο έχει απεργία; Α, έγινε χτες! Είναι απεργίες τώρα αυτές;», «και έχει δίκιο ο Κασιδιάρης που βαράει τα χαστούκια…», «Το ΚΚΕ δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. Είναι μια σέχτα ιεχωβάδων» και άλλα παρόμοια, θα σου απαντούσε το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Αν τώρα ρωτούσες ποιος είπε: «Κάνουν την ίδια δουλειά, από τη μια η Χρυσή Αυγή είναι οι νταβατζήδες του μεταναστευτικού και το ΚΚΕ είναι οι νταβατζήδες του εργατικού», θα σου απαντούσε ο Βορίδης, ο Γεωργιάδης ή κάποιος από όλους αυτούς που ξεθάβουν τη θεωρία των δύο άκρων για να χτυπήσουν το λαό και τους αγώνες του.
Μιλάμε για τέτοια κατάντια!
Όσο για τις ψευτομαγκιές τύπου «με εξωκοινοβουλευτική κινητοποίηση θα μπορούσαμε να τους ρίξουμε σε 10 μέρες» του αφιερώνουμε το στίχο του δικού του τραγουδιού: Μαγκιά, κλανιά κι απόστημα…

ΥΓ: Φτηνέ Τζιμάκο, με αντικομμουνισμό ξεκίνησες την καριέρα σου, με αντικομμουνισμό τη συνεχίζεις. Δεν μας κάνει εντύπωση. Υπάρχουν πολλοί όμοιοί σου «καλλιτέχνες» που χτυπούν το ΚΚΕ για να δώσουν εξετάσεις και να τους τιμήσει η μπουρζουαζία. Άντε λοιπόν, και στο Μέγαρο, σου ευχόμαστε. Αν και εκεί κρατάνε σοβαρότητα. Αστ

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:00 π.μ.

Ο Πάγκαλος με μούσι και κολάν

Ανώνυμος
22 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:04 π.μ.

καθαρος χρυσαυγιτης

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:28 π.μ.

ο τζιμάκος τόλμησε και σχολίασε την ιερή αγελάδα, το ΚΚΕ

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2013 στις 1:16 μ.μ.

τζιμακο?ποσα εχεις βγαλει τοσα χρονια με τον αντικομμουνισμο που πουλας στο συστημα? γιατι εσυ να εισαι εναντια σε αυτο που σε εχει κανει φραγκατο και ετσι εκ του ασφαλους μπορεις να πουλας ΄΄επανασταση΄΄ και να το παιζεις αντιεξουσιαστης. απλα δεν πειθεις πλεον....αντε στην κατεχακη για τον....μισθό σου.

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:47 μ.μ.

ΝΤΑΛΑΡΟΕΙΔΗ

Ήσουν ποτέ υπερεπαναστάτης από τον καναπέ σου, μα τώρα που ζορίστηκες από την κρίση συμβιβάζεσαι και με μια τίμια αστική κυβέρνηση;

Είχες ποτέ στη φοιτητική σου νιότη μια και μόνο "αγωνιστική" στιγμή κι από τότε δεν έχεις σταματήσει να την αναφέρεις σε κάθε ευκαιρία, ώστε να δείξεις πόσο πιο αριστερός είσαι από τους άλλους;

Δεν βγήκες ποτέ στην παραγωγή κι έτσι τα πολιτικά σου κριτήρια παρέμειναν στο φοιτητικό τους στάδιο μέχρι τα γεράματα;

Ήσουν ποτέ η καρδιά της παρέας, μα τώρα τελευταία λες όλο τα ίδια και τα ίδια;

Κάνεις κριτική από τα δεξιά στους ίδιους που αρεσκόσουν να κριτικάρεις από τα αριστερά;

Οι εμμονές έχουν επηρεάσει τόσο την κρίση σου που είσαι έτοιμος να αθωώσεις και τον Χίτλερ;

Κατάντησες ο,τι κορόιδευες;

Μη στεναχωριέσαι...είναι απλά ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟΣ....
Ενημερώσου...
Ήξερες ότι 99% του πληθυσμού του Δυτικού κόσμου είναι φορείς του κι ότι κάποια στιγμή τον εκδηλώνουν μεγαλώνοντας;
Μάθε για αυτόν κι αγάπησε τον, θα μείνει μαζί σου για πάντα.

Τώρα ξέρεις...Δεν είσαι πια μόνος

Μ.Κ.Ο." Ο Τζιμάκος" Έλα κι εσύ κοντά μας. Ή μάλλον όχι. Καλύτερα ο καθένας να κοιτάει τη δουλειά του...

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:49 μ.μ.

απλα ξεφτιλα........εντελως συστημικος ο τζιμακος αντε γεια......υ.γ.τιμια αστικη κυβερνηση θελει λεει ο κλοουν της επαναστασης!

Ανώνυμος
25 Φεβρουαρίου 2013 στις 2:11 π.μ.

Είναι λοιπόν ψέμμα οτι το ΚΚΕ λειτουργεί σαν θρησκευτική σέχτα?
Είνα ψέμμα οτι ο Μαρξ,ο Ενγκελς,ακόμα και ο πολύ λίγος,σε σχέση με αυτούς,Λένιν και κυρίως αυτός,έχουν γίνει Θεοί εκεί μέσα κι ότι έχουν πει είναι θέσφατο και δόγμα,που δεν επιδέχεται αντίρρηση?
Και οι τρεις αυτοί έχουν κάνει λάθη στις αναλύσεις τους,ο δε τρίτος αποδείχθηκε και στην πράξη ανίκανος -ή ίσως δεν ήθελε- να εφαρμόσει αυτά που κήρυττε,τα ''όλη η εξουσία στα σοβιέτ'',που θυμίζει την ''λαική εξουσία'',που μας υπόσχεται και το ΚΚΕ τώρα.
Όχι,δεν είναι ψέμμα.Τρανή απόδειξη για αυτό κι όλες οι διασπάσεις που έχουν γίνει σε αυτό το κόμμα,μόνο και μόνο επειδή κάποιοι διαφώνησαν με την ''Ορθοδοξία''.Τι σχέση έχει αυτό το ''πράμα'' με μαρξιστικό κόμμα,τι σχέση έχει με την διαλεκτική και το ιδεολογικό προτσές?
Και κάτι άλλο.Γιατί άραγε αυτό το δήθεν επαναστατικό κόμμα συμμετέχει σε αυτό το καρναβάλι της αστικής κοινοβουλευτικής ''δημοκρατίας'' ? Δεν θα μπορούσε το ΚΚΕ να διαπαιδαγωγεί μαρξιστικά τις μάζες,όπως είναι και ο ρόλος του κατά τον Μαρξ,δεν θα μπορούσε να επηρεάζει τα μαζικά κινήματα,το συνδικαλιστικό κίνημα,χωρίς να συμμετέχει σε εκλογές?Μήπως πιστεύει οτι κάποτε θα κυβερνήσει μέσα από εκλογές?Αν πιστεύει κάτι τέτοιο η μαρξιστική του παιδεία είναι για γέλια.Ή για κλάματα.
Μήπως τελικά η συμμετοχή του στο κοινοβουλευτικό πανηγύρι,στην παρωδία αυτή της δημοκρατίας,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,είναι το τίμημα,που έπρεπε να πληρώσει το ΚΚΕ για την νομιμοποίηση του το 74? Με πιό απλά λόγια,οι αστοί μας λένε τώρα,ορίστε,είμαστε αληθινή δημοκρατία,ακόμα και το ΚΚΕ είναι ελεύθερο και νόμιμο.Σύντροφοι,μήπως τελικά παίζετε τον ρόλο του κομπάρσου σε αυτό το έργο,που λέγεται κοινοβουλευτική δημοκρατία? Κομπάρσου χρήσιμου και ακριβοπληρωμένου?
Τον Πανούση είστε πολύ λίγοι για να τον πιάσετε στο στόμα σας.
Τα ελεύθερα πνεύματα,εσείς ειδικά,είναι πολύ δυσκολο να τα καταλάβετε.

Ανώνυμος
26 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:35 π.μ.

Τζιμακο εισαι μεγας!!

27 Φεβρουαρίου 2013 στις 8:25 π.μ.

Όταν δεν υπάρχει πουθενά βάθος, δεν μενει παρα να αναλύει κανείς την επιφάνεια κύριε FunkyKingston. Ο Πανούσης μέσω του λόγου του απαξίωσε όλο το σύστημα, άσχετα εαν εσείς δεν έχετε την δυνατότητα να το καταλάβετε..

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2013 στις 12:07 π.μ.

Τζιμάκο δε μασάς θεό! άσε τα κομματόσκυλα να γαβγίζουν μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν..

Ανώνυμος
15 Αυγούστου 2013 στις 3:02 μ.μ.

Πραγματικά κομματόσκυλα όμως...γαβ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger