Home » , , » Ο Χατζησωκράτης αναζητά συντρόφους διευθυντές

Ο Χατζησωκράτης αναζητά συντρόφους διευθυντές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013 | 6:52 μ.μ.


Γράφει ο β. ariaditis

Αυτό θα πει κυβερνώσα αριστερά και πάνω απ΄ όλα δημοκρατική.

Είπε να θρονιαστεί στην εξουσία το άθλιο κόμμα του Κουβέλη και της τσογλανοπαρέας  του και το κάνει με όλα τα ανάλγητα ήθη του σάπιου κατεστημένου. Δεν πρόλαβαν να μπουν στην αισχρή διακυβέρνηση και τόβαλαν  σκοπό να ριζώσουν για τα καλά σε όσα περισσότερα πόστα μπορούν για να εφαρμόσουν την πολιτική τους που καταστρέφει  την κοινωνία.

Σάλο έχει προκαλέσει ένα e-mail  του αργόμισθου στελέχους της ΔΗΜΑΡ και πρώην εργατοπατέρα Δ. Χατζησωκράτη  προς «συντρόφους και συντρόφισες» -τρομάρα τους- για  να σπεύσουν να στείλουν βιογραφικά για την κάλυψη των θέσεων διευθυντών και υποδιευθυντών στα διαλυμένα από την εγκληματική τους πολιτική  νοσοκομεία.

Η παραπάνω άθλια κίνηση δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως το «αριστερό» αυτό εξάμβλωμα είναι ποτισμένο  μέχρι το μεδούλι από την αλαζονεία της εξουσίας κι ας είναι μόνο λίγους μήνες στα κόλπα και στα κομπρεμί.

Και μην μας πει κανείς  «καλόπιστος»  ό,τι στις συναντήσεις των τριών αρχηγοληστών δεν διευθετούνται ζητήματα νομής της εξουσίας  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger