Home » , , » Μεθοδεύουν να πέσουν στα "μαλακά" οι ναζιστές του Βόλου;

Μεθοδεύουν να πέσουν στα "μαλακά" οι ναζιστές του Βόλου;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 | 7:32 μ.μ.


Λογικά κάποιος θα έπρεπε να θεωρήσει αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μόνο δυο καθημερινές εφημερίδες –Η «Αυγή» και η «Εφημερίδα των Συντακτών»- έχουν πρωτοσέλιδα την είδηση της σύλληψης στον Βόλο των τριών χρυσαυγιτών που βρέθηκαν να διαθέτουν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο. (Διαβάστε προηγούμενη ανάρτησή μας).
Φανταζόσαστε τι είχαμε να διαβάσουμε και να ακούσουμε από Πρετεντέρηδες και Παπαδημητρίου στην περίπτωση που συλλαμβανόταν αντιεξουσιαστές που είχαν στην κατοχή τους τόσα όπλα όσα οι χρυσαυγίτες; Πόσα σχετικά πρωτοσέλιδα φυλλάδων θα αντικρίζαμε;

Δεν ξέρουμε τι δικαστική κατάληξη θα έχει αυτή η ιστορία.  Σε περασμένη ανάρτησή μας και αναφέροντας παρόμοιες περιπτώσεις αναρωτιόμαστε αν  θα πέσει κι αυτή η υπόθεση από τους μπάτσους στα μαλακά και θα υπάρξει και σ’ αυτή την περίπτωση μηχανισμοί συγκάλυψης.

Αυτά που διαβάζουμε στο  e-Volos.gr μας δείχνουν ότι ένα τέτοιο κλίμα δημιουργείται. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει: 

Συγγενείς των Χρυσαυγιτών συλληφθέντων ζήτησαν + κατάφεραν τη καταστροφή πλάνων του e-Volos.gr

...αφού έβρισαν, απείλησαν και προπηλάκισαν ρεπόρτερ!

Στον Ανακριτή με κακουργηματικού τύπου κατηγορίες οι 3 Χρυσαυγίτες φερόμενοι ως εμπρηστές του ATM της Κύπρου στο Βόλο

Πρωτοφανή τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου, όπου νωρίτερα, συνοδεία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, είχαν μεταφερθεί οι 3 συλληφθέντες φερόμενοι ως εμπρηστές του ATM της Τράπεζας Κύπρου, επί της Λεωφόρου Λαρίσης, τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Βόλο.

Συγγενείς των συλληφθέντων, φανερά εκνευρισμένοι από την παρουσία ρεπόρτερ του e-Volos.gr (κατά έναν περίεργο τρόπο η μόνη ρεπόρτερ που έσπευσε να καλύψει το θέμα), την έβρισαν, την απείλησαν, την προπηλάκισαν, της απαγόρευσαν να κινείται ελεύθερα, περιορίζοντάς την και ζήτησαν από τον Εισαγγελέα την καταστροφή των πλάνων που εμπεριείχε η κάμερά της.

Το υλικό και μάλιστα χωρίς να ελεγχθούν τα πλάνα, καταστράφηκε, εν μέσω σχολίων για τον τρόπο που ασκεί δημοσιογραφία το e-Volos.gr!!!

Οι απειλές μάλιστα των συγγενών προς την ρεπόρτερ συνεχίστηκαν τηλεφωνικά, κατά την άφιξή της στα γραφεία του e-Volos.gr!

Εις ότι αφορά  εν τέλει την ουσία; Οι 3 Χρυσαυγίτες φερόμενοι ως εμπρηστές του ATM της Κύπρου στο Βόλο, αναμένεται να οδηγηθούν με κακουργηματικού τύπου κατηγορίες στον Ανακριτή την Δευτέρα. Έως τότε κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

Προηγήθηκε την Πέμπτη η σύλληψη των τριών νεαρών, 23, 21 και 17 ετών καθώς και των γονιών του ανήλικου αλλά και η έρευνα στα σπίτια τους, κατά την οποία οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ήρθαν αντιμέτωποι με το πραγματικό πρόσωπο του τέρατος - φασισμού, ανακαλύπτοντας στις τρεις οικίες ένα ολόκληρο οπλοστάσιο, αποτελούμενο από όπλα [περίστροφα, τυφέκιο, απομιμήσεις πιστολιών (replica) με γεμιστήρες  μεταλλικές βέργες καθαρισμού πιστολιού - τυφεκίου, ξύλινο ρόπαλο, σιδερογροθιά, κουκούλα full face] καθώς και εμβλήματα της Χρυσής Αυγής (κασκόλ, μπλούζα) και ναζιστικά (αγκυλωτός σταυρός) ακόμα και αφίσα του Αδόλφου Χίτλερ.

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Μαγνησίας του ΚΚΕ

 «Ο εμπρησμός της τράπεζας Κύπρου στο Βόλο από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής με βάση τις ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα, αποδεικνύει ότι η ναζιστική οργάνωση εκπαιδεύεται στην προβοκάτσια και τα χτυπήματα με τις παλιές μεθόδους των χιτών και γερμανοτσολιάδων.

Τα όπλα που βρέθηκαν αποκαλύπτουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει βαθιές διασυνδέσεις με υπηρεσίες και μηχανισμούς, είναι χωμένη μέχρι το λαιμό στο σύστημα. Τα μαντρόσκυλα των βιομηχάνων δίνουν διαπιστευτήρια ότι είναι στη διάθεση της αστικής τάξης να προσφέρουν τις βρώμικες υπηρεσίες τους για το χτύπημα του εργατικού κινήματος. Η δράση τους αυτή πάει μαζί με την ανοιχτή στήριξη της απεργοσπασίας στη Χαλυβουργία και αλλού, τα προγράμματα για "Έλληνες εργαζόμενους", δηλαδή τους σύγχρονους σκλάβους των 10-12€ για τους μεγαλοαγρότες της περιοχής. Φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο: είναι εχθροί των εργατών και του λαού, μηχανισμός καταστολής του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Οι απόγονοι του Χίτλερ και του Γκέμπελς, που με τη χτεσινή ανακοίνωσή τους, σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι καμία σχέση δεν έχουν με τους τρεις συλληφθέντες, εφαρμόζοντας τις γνωστές προπαγανδιστικές τακτικές των ναζί, δεν μπορούν να πείσουν κανέναν. Σε μια πόλη όπως ο Βόλος, δεν είναι εύκολο να κρυφτούν.

Διδαγμένοι από την ιστορία που αποδεικνύει ότι ο φασισμός τσακίστηκε από το οργανωμένο εργατικό κίνημα, ακριβώς επειδή είναι γέννημα του καπιταλισμού, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει καθημερινά με τη δράση και τη στάση τους να τους απομονώσουν. Ο αέρας τους είναι ο αντικομμουνισμός, η ξενοφοβία, οι τυφλές μούτζες που δε στοχεύουν το αστικό σύστημα και το κεφάλαιο, η καλλιέργεια της ταξικής ειρήνης και δήθεν συνεργασίας ανάμεσα στους βιομηχάνους και τους εργάτες του ίδιου έθνους. Αυτόν τον αέρα οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα πρέπει να τους τον κόψουν σε κάθε τόπο δουλειάς, σχολείο και λαϊκή γειτονιά».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger