Home » , » Εξελίξεις στην Κύπρο - Κωλοτούμπα του ΑΚΕΛ (Βίντεο)

Εξελίξεις στην Κύπρο - Κωλοτούμπα του ΑΚΕΛ (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 | 3:58 μ.μ.

Οι εξελίξεις στην Κύπρο είναι καταιγιστικές και εντελώς ευμετάβλητες. Όπως ακούσαμε τώρα να μας λέει ο Γ. Αυτιάς –στην τηλεόραση του Σκάι- το τελευταίο σενάριο που ακούγεται είναι ότι η Κυπριακή κυβέρνηση μεθοδεύει να βάλει «χέρι» στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, με ότι σημαίνει αυτό και για να κερδίσει χρόνο στις καινούργιες μεθοδεύσεις της θα αναλάβει την προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα συνεδρίαση της Κυπριακής βουλής, ή, αν συγκληθεί, να μην ρθει για ψηφίσει το νομοσχέδιο για το «κούρεμα».

 Απ’ την άλλη απ’ ότι ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, το ΑΚΕΛ ξέχασε ότι μας έλεγε χτες –ότι σκέπτεται να ζητήσει δημοψήφισμα για έξοδο της Κύπρου απ’ την ευρωζώνη και το ευρώ- και ο βουλευτής του Γ. Γεωργίου μας μιλάει ότι υπάρχουν «σοβαρές εναλλακτικές λύσεις» πέρα απ’ την λογική της «συμμορίας των τροϊκανών» τις οποίες εντοπίζει το κόμμα του ότι μπορεί να υπάρξουν «εντός της ευρωζώνης και εντός του ευρώ».


Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι το σημερινό δημοσίευμα της μεγαλύτερης Κυπριακής εφημερίδας «Φιλελεύθερος» σύμφωνα με το οποίο «δίνουν και παίρνουν οι πληροφορίες που φέρουν συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως και οικονομικούς παράγοντες, να έχουν αποσύρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες τεράστια ποσά από κυπριακές τράπεζες και να τα μετέφεραν στο εξωτερικό», προφανώς έχοντας εσωτερική πληροφόρηση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2013 στις 6:10 μ.μ.

Ας μαθαίνουν σιγά σιγα οι λαοί τι είναι και τι επιδιώκει η ευρωπαϊκή Ένωση .δεν υπάρχουν μέσοβεζικες λύσεις ....η εκτέλεις καιυποκυπτεις Με όλες τις συνέπειες δηλαδή απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας ,αξιοπρέπειας,δημοκρατίας,η επιλέγεις τον δρόμο της ρίψης και ακολουθείς ανεξάρτητη εθνική πολιτική .Οι Κύπριοι όπως και πριν λίγα χρόνια πιο ώριμοι από τους καναπέ δαύτους Ελληνες

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2013 στις 10:07 μ.μ.

Το ΑΚΕΛ έχει παύσει προ πολλού να είναι κομμουνιστικό κόμμα, όπως πολλοί νομίζουν. Η ηγεσία του έχει μεταμορφωθεί σε ένα αλά ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κόμμα με τις κυπριακές ιδιαιτερότητες. Στο εσωτερικό του ΑΚΕΛ υπάρχουν και πραγματικές αριστερές και κομμουνιστικές δυνάμεις που για ιστορικούς, συναισθηματικούς και άλλους λόγους δεν θέλουν να το εγκαταλείψουν. Δυστυχώς το ΑΚΕΛ πάει αλλού τη βάρκα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger