Home » , » Ζωή Κωνσταντοπούλου, Διώτης, και λίστα Λαγκάρντ (Βίντεο)

Ζωή Κωνσταντοπούλου, Διώτης, και λίστα Λαγκάρντ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 | 10:06 μ.μ.

Για την βουλευτίνα του Σύριζα, Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν έχουμε και την καλύτερη άποψη, τουλάχιστον όσο αφορά την επαγγελματική της δραστηριότητα.
(Αναφερόμαστε στην περίπτωση που υπήρξε συνήγορος βιαστή γυναικών και με δικονομικές μεθοδεύσεις ανέβαλε συνεχώς την δίκη του. Την συγκεκριμένη στάση της καυτηρίαζε, φωτογραφίζοντας την με κείμενο που έστειλε στο μπλοκ μας ένα άλλο στέλεχος του Σύριζα η Σίσσυ Βωβού).

Από κει και πέρα όμως, Από κει και πέρα όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι η μοναδική που δίνει κάποιο ενδιαφέρον στα όσα διαδραματίζονται στην προανακριτική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ. (Ασχετα αν είναι φαρσοκωμωδία όλο το σκηνικό και δεν πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα). Την μια κάνοντας τσατάλια τα νεύρα του Μαρκογιαννάκη, χτες εκνευρίζοντας έντονα τον Γ. Διώτη, θυμίζοντας τον άθλιο ρόλο που έπαιξε βασανίζοντας τον ετοιμοθάνατο Σάββα Ξηρό.

Ξεφεύγοντας απ’ όσα συμβαίνουν σ’ αυτή την επιτροπή (Ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα απ΄το περιοδικό «Hot Doc» μπορείτε να διαβάσετε εδώ), να πούμε ότι ο πρώην εισαγγελέας Γ. Διώτης έχει προσφέρει διαχρονικά πολύτιμες να υπηρεσίες στο πολιτικό σύστημα.
Από τον ρόλο του στο «βασανιστήριο του Ευαγγελισμού» σε βάρος του Σάββα Ξηρού –πολλές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο του Σ. Ξηρού «Η μέρα εκείνη. 1560 ώρες στην εντατική»- μέχρι το πώς χειρίστηκε την υπόθεση της αυτοκτονίας (;) του στελέχους της Vodafone Κωνσταντίνου Τσαλικίδη, μιας υπόθεσης η οποία σχετιζόταν με το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Και σ’ αυτές τις «αποστολές» του ο Διώτης τα πήγε «περίφημα».

 Γ’ αυτό το πολιτικό κατεστημένο «εκτίμησε» τις δραστηριότητές του. Από τότε που ο Μ. Χρυσοχοϊδης Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τον διόρισε σε θέση ειδικού συμβούλου στο Πολιτικό Γραφείο του, μέχρι τότε που του έδωσαν το πόστο σαν επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, σε αντικατάσταση του Γιάννη Καπελέρη τον Μάη του 2011.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger