Home » , » International and domestic Teratoika’s news (1-18 March 2013)

International and domestic Teratoika’s news (1-18 March 2013)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 | 6:10 μ.μ.

του Νίκου Κουνενή


* Σε εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αφαίρεσης καταθέσεων από τους Κυπρίους, προκειμένου η χώρα να μπει σε ενάρετο κύκλο ανάπτυξης. Μετά το κούρεμα των καταθέσεων, ομάδες έρευνας της τρόικας και της κυπριακής κυβέρνησης θα προβούν σε εκτεταμένες έρευνες στα ακίνητα της χώρας, προκειμένου να διερευνήσουν αν υπάρχει ρευστό σε σεντούκια, στρώματα, συρτάρια κ. ά., ούτως ώστε να διευρύνου αποτελεσματικά την απαραίτητη για τη σωτηρία της χώρας φορολογητέα ύλη.

Με εξαιρετική επιτυχία προχωρά το σχέδιο Δένδια για πλήρη και άνευ εξαιρέσεων επιβολή της τάξεως καθ’ άπασαν την επικράτειαν. Μετά τη ρίψη δακρυγόνων σε σχολείο της Ιερισσού, σχεδιάζονται, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, νέες καινοτόμες δράσεις, όπως ο ψεκασμός νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, η εκτόξευση χειροβομβίδων κρότου- λάμψης σε γηροκομεία και οι δια ροπάλου ξυλοδαρμοί ασθενών σε δημόσια νοσοκομεία.

* Προχωρά το σχέδιο απομάκρυνσης επιόρκων από το Δημόσιο ενώ, για να ενταθεί το απαραίτητο σασπένς, η κυβέρνηση δεν προσδιορίζει με ακρίβεια το περιεχόμενο του όρου. Κυβερνητικές πηγές πάντως διαψεύδουν κατηγορηματικά τις πληροφορίες ότι νυν και πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και λοιποί κρατικοί ταγοί που ψήφισαν και υλοποίησαν τα μνημόνια θα ενταχθούν σε αυτή την κατηγορία και θα υποστούν τις σχετικές συνέπειες.

 Ο Σαλμάς μαρσάρει, κι όποιον ο χάρος πάρει. Τρεις ανθρώπους τραυμάτισε το αυτοκίνητο του υφυπουργού υγείας Μάριου Σαλμά, καθώς ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς διαδηλωτές που διαμαρτύρονταν στο Μεσολλόγγι, εναντίον του παιδειοαναγεννητικού σχεδίου «Αθηνά». Δεν έγινε γνωστό αν ο κ. Δένδιας τον συνεχάρη για την εθελοντική συμμετοχή του στην επιβολή του νόμου και της τάξεως. Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι κάτοικοι της Αιτωλοακαρνανίας αδημονούν να ξανασυναντήσουν στα μέρη τους τον ορμητικό υπουργό, προκειμένου να τον συγχαρούν για το γεγονός.

 * Οχτώ μόλις μήνες συμπληρώθηκαν από τη συμμετοχή του απαγκιστρωτή προέδρου κ.  Κουβέλη στην τριμερή κυβέρνηση, και οι αποχωρήσαντες από την κεντρική επιτροπή της ΔΗΜΑΡ έφτασαν ήδη τους είκοσι τρεις, γεγονός που αποτελεί εθνικό ρεκόρ. Σε τηλεγραφήματα και ιμέιλς που καταφθάνουν απ’ όλη την Ελλάδα στα γραφεία του κόμματος, χιλιάδες πολίτες εύχονται να τους εκατοστήσει.

* Ενθουσιώδεις ιαχές υπέρ του Ευάγγελου Βενιζέλου από τη μια, «να’τος να’τος ο πρωθυπουργός» από την άλλη για τον ΓΑΠ, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Έγκυροι πολιτικοί αναλυτές αποφαίνονται πως το Κίνημα πέτυχε επιτέλους την περιπόθητη ανανέωση.

 *Εκατοντάδες αποφασισμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής» αθώωσαν πανηγυρικά στη Σχολή Ευελπίδων τον κατηγορούμενο Ηλία Κασιδιάρη. Το ιδιότυπο δικαστικό σώμα το οποίο συνεστήθη από τους μαυροντυμένους λειτουργούς της Δικαιοσύνης αναμένεται να υνεδριάζει κάθε φορά που απειλούνται καθ’ οιονδήποτε δικαστικό τρόπο τα εκλεκτά μέλη του, και να λαμβάνει τις απαραίτητες αθωωτικές αποφάσεις.

   *Το κτίριο της ΓΑΔΑ περιλαμβάνεται στα προς πώλησιν ακίνητα του δημοσίου. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μεταξύ των όρων της μεταβίβασης θα περιλαμβάνεται και η έγγραφη δέσμευση του νέου ιδιοκτήτη ότι παραιτείται του δικαιώματος αγωγών έξωσης προς τους ενοικιαστές.

                                                                                            kounenik@yahoo.gr
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger