Home » , » 2η μέρα του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ (3 Βίντεο)

2η μέρα του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 | 9:10 μ.μ.

Μετά την λήξη του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, θα επιδιώξουμε να έχουμε μια συζήτηση με στελέχη του κόμματος αυτού που συμμετείχαν στην κορυφαία αυτή κομματική διαδικασία, την οποία θα μεταδώσουμε στον ρ/σ και θα την «ανεβάσουμε» σε βίντεο στο διαδίκτυο.

Προς το παρόν παραθέτουμε τρία βίντεο όπως παρουσιάστηκαν σήμερα απ’ τον τηλεοπτικό σταθμό «902».
Στο πρώτο παρακολουθούμε αποσπάσματα από την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγας.


Εδώ ακούμε δηλώσεις που έγιναν στα πλαίσια του Συνεδρίου απ΄ την βουλευτή Λιάνα Κανέλλη, τον πρέσβη του Βιετνάμ Μπιν Βου, τον τραγουδοποιό –και δημιουργό του μουσικού σήματος του διαδικτυακού μας ραδιοσταθμού- Γιώργο Σαρρή, τον ηθοποιό Παύλο Ορκόπουλο, τον Εθνικό προπονητή του ΣΕΓΑΣ Δ. Ευαγγελόπουλο και τον πρέσβη επί τιμή Θ. Στοφόπουλο.


Επίσης βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο ο αστικός τύπος παρουσίασε τις εργασίες του Συνεδρίου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
12 Απριλίου 2013 στις 9:40 μ.μ.

Ανησυχία :Απο τοτε που θυμαμαι την πορεια του κομματος-τουλάχιστον εδω και 20 χρονια-το μονο που βλεπω σε καθε συνεδριο ειναι η διαλυση του ΚΚΕ ,ο απομονωτισμος του και η εσωστρεφια του.Τελικα τοσος καημος για ενα κομμα που μετα απο καθε συνεδριο γινεται επιθεση.Ενταξη εγω ειμαι χαζος. Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση φασαρια και πονος για ενα κομμα που δεν εχει μελλον.
Υ.Γ:μη βιαστειτε να με πειτε ηλιθιο.Μετραω κ ζυγιζω την καθε κουβεντα.Θα μιλησω ομως μετα το συνεδριο οπου θα γνωριζω τις αποφασεις.

13 Απριλίου 2013 στις 9:57 π.μ.

το τρίτο βίντεο πραγματικά εμετός... όλες οι κωλοφυλάδες μαζεμένες!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger