Home » , » Λαζόπουλος για ΚΚΕ και Μπογιόπουλο (Βίντεο)

Λαζόπουλος για ΚΚΕ και Μπογιόπουλο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Απριλίου 2013 | 11:06 μ.μ.

«Ανοιχτή επίθεση στο ΚΚΕ επιχειρεί ο αστικός Τύπος, με αφορμή την προσυνεδριακή διαδικασία. Αξιοποιώντας ορισμένα από τα κείμενα που γράφτηκαν στον Προσυνεδριακό Διάλογο, παρουσιάζουν το Κόμμα σε "κατάσταση εμφυλίου πολέμου", μιλάνε για "αμφισβήτηση της ηγεσίας από τα μέλη", γράφει ανάμεσα στα άλλα ο σημερινός «Ριζοσπάστης», και συνεχίζει στο ίδιο κείμενο: «Θέλουν να καλλιεργήσουν την εικόνα ότι η στρατηγική του ΚΚΕ, όπως εκφράζεται και στις Θέσεις για το Συνέδριο, είναι αντικείμενο αρνητικής κριτικής και ασυμφωνίας από τα μέλη του ΚΚΕ, τα οποία χυδαία και ανυπόστατα προσπαθούν να αντιπαραθέσουν στην καθοδήγηση του Κόμματος. Παρά το γεγονός ότι για την επίθεση αξιοποιούνται τα γραπτά ορισμένων από τα μέλη και τους άσπονδους φίλους του ΚΚΕ, ακόμα και δημοσιογράφων του "Ριζοσπάστη", η εικόνα που προσπαθούν να παρουσιάσουν δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα».
(Ολόκληρο το άρθρο εδώ)

Υποθέτουμε ότι μέσα στο παραπάνω πλαίσιο θα ενταχθεί και η αναφορά του Λαζόπουλου στην εκπομπή του σήμερα που προέβλεψε «αποκεφαλισμούς» στο ΚΚΕ, κάνοντας ειδική αναφορά στην τοποθέτηση του Μπογιόπουλου στον προσυνεδριακό διάλογο (Δείτε το βίντεο) όπως και το άρθρο που κινείται στην ίδια κατεύθυνση και υπογράφει ο Φώτης Παπούλιας στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

 Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα απ’ αυτό το κείμενο:

 «Η εκτίμηση που επικρατεί σε έναν μεγάλο αριθμό στελεχών και μελών είναι ότι η πλειονότητα τους θα βρεθεί εκτός κομματικών γραμμών την επομένη του συνεδρίου, είτε με τη λογική των αθρόων διαγραφών είτε με τη λογική των αποκλεισμών. Δεν αποκλείεται βέβαια η ηγεσία να ακολουθήσει και τη μέθοδο των "εκβιαστικών διλημμάτων" του τύπου "ή συμφωνείς ή φεύγεις", ώστε να επικαλεστεί την ελεύθερη βούληση των συντρόφων αφού "κανέναν δεν πιέζουμε να μείνει στο κόμμα".

Αλέκα VS Μπογιόπουλος 

Στο κλίμα αυτό είναι χαρακτηριστική η ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα στη συνδιάσκεψη της Αττικής το βράδυ της Κυριακής, όταν "αφιέρωσε" ένα δεκαπεντάλεπτο για να "απαντήσει" στον Ν. Μπογιόπουλο, επιδιώκοντας να τον εξωθήσει σε παραίτηση και στέλνοντας το πλέον ηχηρό μήνυμα σε όσους διαφωνούν με την άποψη της ηγεσίας».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 30 σχόλια

Ανώνυμος
2 Απριλίου 2013 στις 11:17 μ.μ.

Όταν δεν υπάρχει κάτι και το δημιουργείς μόνο και μόνο για να συκοφαντήσεις με δημιουργημένες εντυπώσεις, αποκαλύπτεις ταυτόχρονα πως έχεις στηθεί για να κάνεις αυτή τη δουλειά.
Η σάτιρα είναι καλή και στην πολιτική. Εμείς δεν θα παρασυρθούμε να πούμε πως «η σάτιρα έχει όρια», όμως όρια έχει το στήσιμο, το κακό γούστο και η φτηνή κατασκευή.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 12:06 π.μ.

xa.χα.χα ο Λακης ο πανουσης και κατι "ηθοποιοί" των σήριαλ έπαθαν επαναστατική
διάρροια...κάποτε και ο Νταλάρας....(λιγότερο βέβαια ομως οτι μπορεί ο καθε ενας καλο ειναι..) Θα μου πεις αμα εχεις γνωρίσει αθίγγανο χρυσαυγητη,,,αυτο σε πείραξε..?...
Αντισηστημικος π συριζα...Για την εργατική αριστοκρατία...? .σωστό μεχρι εδω...

<< ακολουθεί διαφημιστικό/πολιτικο παραλήρημα>>
Συριζα..
Για την επανάσταση την ρήξη τον σοσιαλισμό....το αυριο το μεθαύριο το νεο
Α" και μην ξεχάσω να βαράμε καμια κατσαρόλα ..ντιν ντον ντιν παραμ παραμμμ...

Αυτοι δεν εκαναν τον κόπο να διαβάσουν π.λεξικό .και τα έμαθαν αμέσως...και εχουν
εμπειρίες,αλήθεια ..νααα.κατι εμπειρίες ,Με το συμπάθιο....
Ομως παντα ειχα την απορία πως ολοι οι καριερίστες ειναι τοσο ασυγκράτητοι επαναστάτες ,,ας το κοιτάξουν δεν τους.. πολυ-συμφέρει
ΥΓ
Ρε π@υστη μου,,ολοι οι μοντέρνοι δεν λενε να μας χωνεψουν....
έκλεισε την εφημερίδα και η Μανία ,,κρίμα....παει και αλλο πίσω η επαναστα....
Πως το ελεγαν να δεις κατι παλαιολιθικοί τυποι ,...το βρηκα ,αμα ξυσεις λεει την σκουρια του επαναστάτη(Λακη) θα βρεις απο κατω τον Φιλισταίο..( να παίζει μπαλαλάικα )

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 12:27 π.μ.

Αναξιος σχολιασμου ο Λαζόπουλος ,"ξεχασατε" να αναρτησετε ωστοσο την αποψη του Καλαμούκη (ελληνοφρενεια 2/4) για την τοποθετηση Μπογιοπουλου και τον προσυνεδριακο διαλογο του ΚΚΕ ,δεν θα τη βρηκατε ενδιαφερουσα φανταζομαι...

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 12:27 π.μ.

Η αλήθεια, έστω και μέσα απο την σάτιρα,πονάει.
Ο σταλινισμός ποτέ δεν τα πήγε καλά με το χιούμορ και την σάτιρα.
Πέσε ρε Λαζόπουλε κάτι καλό και για την Αλέκα,και δεν θα πάς χαμένος.
Οχι μόνο καλά λόγια απο Παπαχαλάδες Μπουμπούκους και το υπόλοιπο αστικό σκυλολόι.
Με την φωτιά που της άναψαν οι διαφωνούντες,έχει ανάγκη να ακούσει και απο σένα ένα γλυκό λόγο.
Νισάφι πιά!!

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 2:09 π.μ.

Εσύ που έκανες την ανάρτηση, δεν πήρες υπόψη σου το σημερινό άρθρο του Μπογιόπουλου ώστε να καταλάβεις ότι ο Λαζόπουλος τα παρουσιάζει μισά; Ή την προτελευταία παράγραφο από την παρέμβαση του Μπογιόπουλου για το Συνέδριο;

Ο Μπογιό ευθέως κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο Λαζόπουλος αυτά δεν τα λέει στην εκπομπή του...

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 5:59 π.μ.

Αφου δεν ξεσηκωνόμαστε με συμπεριφορες σαν του Μαρκογιαννάκη,Ρήγα και τόσων άλλων είμαστε καραγκιόζηδες σαν λαός.Τουλάχιστον ο Λαζόπουλος περιορίζεται στο αντικείμενό του.Αμα με το καλο τελει'ωσουν τα συνέδρια,τα παρασυνέδρια,οι συσκέψεις,οι κουβεντούλες,σαπίσει και ο καναπές ε τότε κατα το 3000μ.χ κατι μπορεί να γίνει.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 9:30 π.μ.

Oι ΚΚεδες δεν καταλαβαινουν οτι οι αριστεροι που δεν ψηφιζουν ΚΚΕ το κανουν με πονο. Εχετε καταντησει πιο αναξιοπιστοι και απο το ΣΥΡΙΖΑ. ΚΚΕ το κομμα που στην θεωρια ειναι τελειο και στην πραξη αποτυχαινει οικτρα σε σημειο να υποπτευομαστε οτι ειναι γραναζι του συστηματος.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 9:32 π.μ.

ΥΓ: Ο ιδιος απο πανω.... Η κριτικη στο ΚΚΕ δεν γινεται για να το θαψουμε αλλα για να το ταρακουνησουμε και να ξυπνησουμε τα προβατα του.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 10:40 π.μ.

Χα χα!
Τον Λαζόπουλο παιδιά
Μην τον πειράζεται!
Είναι οξύθυμος πολύ
Και ζοχαδιάζεται
Αρχηγός στην Αντι-κουκουε ορδή
Τα λεγόμενα του
αξίζουν όσο μια πορδή!
Μπογιο το νου σου! Κοίτα ποιοι σε υπερασπίζονται!

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 11:41 π.μ.

Τι έγινε ρε παιδιά και αυτό το μπουμπούκι της Σάτιρας και αναφέρει το Μπογιόπουλο;
Μάλλον αφού οι μαλαγανιές εναντίον του ΚΚΕ δεν πολύ περνάνε ας συνταχθούμε πίσω από κάποιον επώνυμο μπας και το ΚΚΕ αλλάξει ρώτα και γίνει σαν το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο παρεδώθει ψυχή και σώματι. Τέτοια αριστερά οραματίζεται οκ. Λαζόπουλος.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 1:11 μ.μ.

Τι μας ρε Λαζόπουλε; Φοβάται το σύστημα τον ΣΥΡΙΖΑ και προτιμάει το "συνεργαζόμενο" μαζί του ΚΚΕ για να κρατήσει τα εκλογικά του ποσοστά; O Μπογιόπουλος δεν χρειάζεται κανέναν αυτόκλητο υπερασπιστή, έγραψε δημόσια τις απόψεις του , όπως είχε δικαίωμα να το κάνει κάθε μέλος του ΚΚΕ. Την ίδια μέρα με την εκπομπή του Λαζόπουλου (3 Απρίλη) στο Ριζοσπάστη στη ολοσέλιδη στήλη του (ημεροδρόμος )ο Μπογιόπουλος έγραφε : "Από την πρώτη στιγμή των μνημονίων, πριν από τις εκλογές, μετά τις εκλογές, τώρα με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο, αρκετοί μιλούν για «ειδικές συνθήκες» τις οποίες διέρχεται η Ελλάδα.

Λόγω αυτών των «ειδικών συνθηκών», λένε, πρέπει να καθοριστεί και να επανακαθοριστεί η στάση των κομμάτων τόσο απέναντι στα πράγματα, όσο και στις μεταξύ τους σχέσεις.

Το παιχνίδι αυτό παίχτηκε σε μεγάλο βαθμό από το ΣΥΡΙΖΑ, που προεκλογικά (και όχι μόνο) καταδημαγώγησε με τα περί «συνεργασίας με το ΚΚΕ», για να καταλήξει μετεκλογικά να οικοδομεί «κοινό τόπο» με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, τον Ομπάμα και τους καπιταλιστές - «επενδυτές» (πλην «Πειρατών»...)......Αυτό είναι το κριτήριο με το οποίο πρέπει να ζυγιστούν όσοι εμφανίζονται σαν «σωτήρες» (και ενίοτε σαν «αριστεροί σωτήρες», όπως ο ΣΥΡΙΖΑ).

Ετσι πρέπει να κριθούν αυτοί που καταγγέλλουν τάχα την Κόλαση, όμως όχι για να καταργήσουν την Κόλαση, αλλά για να υποσχεθούν ότι άμα «διαπραγματευτούν» αυτοί με τους «διαβόλους», τότε ο λαός θα έχει να... ελπίζει, σε τι; Σε μια «καλύτερη θέση» - (πού;) - μέσα στο καζάνι της Κόλασης!

Ομως το ζήτημα δεν είναι η «διαχείριση» της Κόλασης. Δεν είναι μια «καλύτερη» θέση στην Κόλαση. Εδώ δε χωράει καμία παρανόηση: Τέτοια «καλή» θέση δεν υπάρχει. Το ζήτημα, που τίθεται επιτακτικά, το υπερώριμο αίτημα του καιρού μας, είναι η κατάργηση της Κόλασης!" Τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με τις μπουρδολογίες του Λαζόπουλου και του κάθε Λαζόπουλου που το μόνο που επιτυγχάνουν εκτός από την εξαργύρωση των υπηρεσιών τους στα αφεντικά τους να ΑΥΤΟΓΕΛΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 1:18 μ.μ.

Πείτε αυτά που πρέπει να πείτε γι'αυτους που κάνουν κριτική στο ΚΚΕ γιατί αυτό πρέπει έτσι ώστε να προστατέψετε το κόμμα.Τουλάχιστον,όμως,λάβετε υπόψιν σας αυτά που λένε οι διαφωνούντες,οι περισσότεροι δεν τα λένε από κακία ή κακοπροέραιτα αλλά με πόνο.Από κει και πέρα είναι κρίμα και άδικο ο γνήσιοι κομμουνιστές-όπως είναι και η ηγεσία και οι διαφωνούντες- να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς που δεν ανταλλάσσουν ούτε οι αστοί...

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 2:25 μ.μ.

Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΚΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΠΑΡΑΜΜΥΘΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΛΑΓΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΗ ΤΙΜΙΟΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΘΑ ΒΑΔΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 3:36 μ.μ.

Ανωνυμε 12:27
Δεν μπορεί να διαλέγουμε σατιρικές εκπομπές,ανάλογα αν αυτά που λένε μας συμφέρουν ή όχι.
Η ελληνοφρένεια έχει τον δικό της τρόπο,ο Λαζόπουλος το δικό του,ο Χαρυ Κλυν αλλο, κοκ.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι κκεδες είναι πως πρέπει να δέχονται τη σάτιρα όπως είναι,και ο δημιουργός της ανάλογα κρίνεται.
Προυποθέτει όμως μια γενικότερη παιδεία,που απουσιάζει απο τους περισσότερους οπαδούς του κκε.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 7:44 μ.μ.

"Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι κκεδες είναι πως πρέπει να ΔΕΧΟΝΤΑΙ τη ΣΑΤΙΡΑ όπως είναι,και ο δημιουργός της ανάλογα κρίνεται."

- Κατ'αρχάς, αυτά που άκουσες στο βίντεο τα θεωρείς σάτιρα;
- Δεύτερον, η σάτιρα είναι από ό,τι ξέρω πολιτική πράξη.
- Τρίτον, οι πολιτικές πράξεις επιδέχονται κριτικής. Δεν είμαι υποχρεωμένος να ΔΕΧΤΩ οιαδήποτε πολιτική ή αντιπολιτική πράξη.

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 9:25 μ.μ.

την παιδια την εχεις εσυ παλιομαλακα αλλο σατυρα και αλλο πολιτικη θεση

3 Απριλίου 2013 στις 10:29 μ.μ.

όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του προέδρου του, έλεγε εκτός των άλλων στο Ινστιτούτο Brookings, προς τους αμερικανούς συμμάχους του « ( … ) υπάρχουν σκιές και προβλήματα του παρελθόντος τα οποία θέλουμε να υπερβούμε ( …)», ξερώντας όλοι μας φυσικά σε τι αναφερότανε ( ελληνικός εμφύλιος – χούντα των συνταγματαρχών ), κανένας « κύριος» Λαζόπουλος και κανένα αριστερό μπλοκ, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία σε αυτά τα λόγια…

χθες ο « κύριος» Λαζόπουλος στην εκπομπή του, έχρησε το ΚΚΕ, ως κόμμα που στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα, μόνο και μόνο γιατί δεν συμμαχεί με το ΖΥΡΙΖΑ, και η « ηγεσία» του, ενόψει συνεδρίου, εκφράζει ανοιχτά την διαφωνία της, με τις απόψεις ορισμένων μελών του ΚΚΕ όπου, άλλοι μιλούν για μία πολιτική συμμαχία ( όμως βγάζουν και οι ίδιοι τον ΣΥΡΙΖΑ έξω από αυτήν ), και άλλοι όπου μιλούν για μία πολιτική συμμαχία ( χωρίς να αποκλείουν και τον ΣΥΡΙΖΑ ).


Όσο αφορά λοιπόν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον « κύριο» Λαζόπουλο, με αυτά που γράφω παραπάνω, είναι οφθαλμοφανές, ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν το καπιταλιστικό σύστημα, και ποιοι όχι.

όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά στο στο Ινστιτούτο Brookings, και λέει όσα λέει προς τους αμερικάνους καπιταλιστές – ιμπεριαλιστές … είναι οφθαλμοφανές, ποιο κόμμα στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα και ποιο όχι …

όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο, να έχει επαφές, ακόμα και με τους Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και Σιμόν Πέρες, για να διασφαλίσει την εκλογική του άνοδο και νίκη στις επόμενες εκλογές, και τάχα μου για να διαπραγματευτεί για το μέλλον του ελληνικού λαού,… είναι οφθαλμοφανές, ποιο κόμμα στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα και ποιο όχι …

όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει συμμαχίες με τον αστό ΚΑΜΜΕΝΟ … είναι οφθαλμοφανές, ποιο κόμμα στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα και ποιο όχι …

και δικαιώνει ( μάλιστα και πανηγυρικά), το ΚΚΕ, που σήμερα λέει ΟΧΙ, σε μία πολική συμμαχία μαζί του … και ας κάνει ο « κύριος» Λαζόπουλος και ο κάθε «κύριος» Λαζόπουλος, πως δεν τα βλέπει, όλα αυτά …

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 10:33 μ.μ.

πάντα αυτοί που ήταν φταίχτες ήταν η ηγεσία του κκ.
δυστυχώς γιαυτούς η ιστορία τους ξεβράκωσε. ανδρουλάκης , δαμανάκη τσίμας , κλπ είναι κάποιοι για τους οποίους έσκιζαν τα ιματιά τους οι ΄διάφοροι"φίλοι" του κκ, όπως συμβαίνει και σήμερα

Ανώνυμος
3 Απριλίου 2013 στις 10:44 μ.μ.

politikh satyra onomazoyme sthn politikh thn probokatsia se prosswpa kai kommata...e3allou o lazopoylos kapou prepei na dikaiologhsei kai ton mistho poy pairnei apo ta afentika toy pou safws den einai me thn politikh tou kke..a3ios o misthos sou laki mou....kai xwris asteia.!!!!
ygeionomikos-patra

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2013 στις 4:10 π.μ.

Για τον Λακη ... εδω >http://2310net.wordpress.com/2013/04/02/%CE%BF-%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9/

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2013 στις 12:30 μ.μ.

Έχει πλάκα το ότι οι κκεδες όταν κάποιος τους κάνει κριτική, ή ακόμη χειρότερα διαφωνεί μαζί τους πάνω σε κάτι, αντιδρούν λες και δέχονται επίθεση από σύσσωμο το σύστημα, και του απαντούν πάντα με χυδαίους και ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2013 στις 3:17 μ.μ.

Το ΚΚΕ δεν εννοεί να καταλάβει πια ότι ο κόσμος το θέλει σε κάποια συμμαχία, για να πολεμήσει μέσα απο το σύστημα. Ας καταψηφίζει τα αντιλαικα μέτρα μέσα απο το σύστημα. Το έδειξε με την ψήφο του στον πρώτο γύρο των εκλογών, αλλα όταν το κόμμα άρχισε το όχι σε όλους και σε όλα τότε του γύρισε την πλάτη. Και όπως το πάει με το να διώχνει τις υγειές φωνές που υπάρχουν μέσα στο κομμα, σύντομα θα βρεθεί κι εκτός βουλής και το μόνο που κάνει είναι να δυναμώνει τον Τσίπρα και τα φασισταριά...

Ανώνυμος
4 Απριλίου 2013 στις 5:11 μ.μ.

Θα τρελλαθούμε τελείως σ αυτήν την χώρα! Ο ωμός αντικομμουνισμός που εξαπολύει η κυβέρνηση τόσο καιρό, η καταστολή που βρίσκουν μπροστά τους στελέχη του ΠΑΜΕ που είναι ΚΚΕ αρκετοί, δείχνει συνεργασία της τρικομματικής με το ΚΚΕ; Αν είναι δυνατόν! Άκουσα και το άλλο: συστημικό το ΚΚΕ! Μάλιστα, να θυμίσω τις δηλώσεις Παγκάλου περί ορίων νομιμότητας; Κι άλλες προβοκάτσιες που δεν μπορώ να θυμηθώ αυτήν την στιγμή. Λοιπόν, να σας πω: την τρικομματική την συμφέρει που κάνει κριτική το ΚΚΕ στον ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι μαπορεί να το βλέπει η κυβέρνηση και το αξιοποιεί, καθώς έχει τέτοιου είδους ηθική, δεν κατηγορείς το ΚΚΕ επειδή αποφάσισε να αντιπολιτευτεί έτσι στον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση. Ε, δεν θα το καταλογίσεις όμως στο ΚΚΕ αυτό, γιατί και το ΚΚΕ έχει ξεσκίσει την τρικομματική στην κριτική, αλλά και σ όλα τα άλλα κόμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι είναι δηλαδή, υπεράνω κριτικής; Δεν κάνει το ΚΚΕ επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κι ούτε το επιδιώκει.Κριτική κάνει. Επίθεση κάνει στους κεφαλαιοκράτες και την οργανώνει στους τόπους δουλειάς, στους δρόμους.

Ένας φίλος απλός του ΚΚΕ
Υ.Γ. Λάκη άλλαξε την κριτική στο ΚΚΕ, γιατί καρφώνεσαι. Φαίνεται σα να σου χει κάνει πρόταση υπουργοποίησης ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 12:19 π.μ.

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΑΚΗΣ...ΟΠΩΣ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Α.Π.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 6:01 π.μ.

παντως ξεχωρα απο την πολιτικη του θεση δε θεωρω και πολυ ταλαντουχο κωμικο τον Λακη ...με τ αστεια του οτι ¨μου σηκωθηκε,εκλασε ο γερος και γενικα το 80's χιουμορ αλα ψαλτη....σιγα τις εξυπναδες ευτυχως που του βρισκουν και κανα καλο βιντεακι εκει το συνεργειο του... οχι τιποτ αλλο δηλαδη αλλα μας το παιζει πρωτοπορια κι αυτος και οι μλκες της ραδιο αρβυλα.......

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 8:06 π.μ.

Ακούστε, κύριοι

Κατανοούμε την «έκπληξη» για το βάθος, για την ποιότητα και για το ουσιαστικό περιεχόμενο του Προσυνεδριακού Διαλόγου για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ εκ μέρους όσων έχουν συνηθίσει να ζουν και να σκέφτονται με τους κανόνες της ίντριγκας, του μιντιακού παρασιτισμού, της υποκρισίας, του καιροσκοπισμού, της καμαρίλας, της κομματικής ψευτοδημοκρατίας.

Κατανοούμε τον «πόνο» τους να «διορθώσουν» τους κομμουνιστές όσον αφορά τη στρατηγική και την τακτική που θα φέρει το σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό, μιας και άλλωστε είναι πασίγνωστος ο «καημός» τους και για το σοσιαλισμό και για τον κομμουνισμό.

Κατανοούμε και την εμετική συμπεριφορά τους που άλλοτε μεταμφιέζεται σε «έπαινο», σε συκοφαντικές επιθέσεις «φιλίας» που είναι αηδιαστικότερες και από τον πιο αήθη λίβελο, κι άλλοτε υψώνει την «εισαγγελική» ρομφαία για τις Θέσεις του ΚΚΕ και τις απόψεις που αναπτύσσονται στο διάλογο.

Αυταπατώνται, αν νομίζουν ότι μπορούν αυτοί, είτε με τη χυδαιότητα, είτε με την «αντικειμενικότητά τους», να καθορίσουν τη σχέση του ΚΚΕ με τα μέλη του και τη σχέση των μελών του ΚΚΕ με το Κόμμα τους.

Αυταπατώνται, αν νομίζουν ότι μπορούν να παρέμβουν στα εσωτερικά του ΚΚΕ από την «πίσω πόρτα».

Αυταπατώνται ότι έτσι θα καταφέρουν να πλήξουν το φρόνημα, τις συντροφικές σχέσεις και την τιμή των ελεύθερων, σκεπτόμενων και συνειδητά πειθαρχημένων στα ιδανικά τους ανθρώπων που συγκροτούν το ΚΚΕ.

*

Ο Χαρίλαος μας έχει αφήσει παρακαταθήκη εκείνη τη φράση: «Παινεύουν τους πεθαμένους για να θάψουν τους ζωντανούς». Ματαιοπονούν, μα στο τέλος θα καταλάβουν όπως τόσοι άλλοι αυτά τα 95 χρόνια, ότι:

Ούτε τους πεθαμένους, ούτε τους ζωντανούς του ΚΚΕ τούς επιτρέπουμε να μας πιάνουν στο στόμα τους. Κι όταν καταχρηστικά το διαπράττουν, ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι μπορούν να μας λερώσουν.

*

ΥΓ: (για κ. Λάκη Λαζόπουλο):

«Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν» (Αντισθένης).

Ανώνυμος
6 Απριλίου 2013 στις 3:59 μ.μ.

οοοοοοχχχχ, λάκι τι έγινε;;;
τελικά αυτά που έλεγες τι είναι;;
φούμαρα λες σε αυτούς που σε παρακολουθούν;;;
τι απάντηση είναι αυτή;;;;

χαχαχα, ότι να’ ναι εντάξει…..
λένε για να λένε μπας και κάνουν ζημιά…

6 Απριλίου 2013 στις 10:05 μ.μ.

http://www.kolivas.de/archives/143718

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2013 στις 4:27 μ.μ.

Επέσανε όλοι οι αστοί να φάνε το Κόμμα. Τους βολεύει, αυτό θέλουν. Δε θα τους περάσει όμως! Το ΚΚΕ επιβεβαιώνει, με την ψήφιση των θέσεων, ότι θα εξακολουθήσει να είναι το κόμμα της εργατικής τάξης, που θα ανατρέψει το σύστημα, όχι το συστημικό κόμμα που θα κάνει πλάτες στους κεφαλαιοκράτες!Δεν θέλουν! Δεν πειράζει! Δεν τους ρωτήσαμε!

16 Ιουλίου 2018 στις 12:55 μ.μ.

ΛΆΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΟΣ ΚΑΡΑΚΓΙΟΖΗΣ9

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger