Home » , » Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συλλαλητήρια στις 23 Μάη (Βίντεο)

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συλλαλητήρια στις 23 Μάη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Μαΐου 2013 | 8:56 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902» ακούμε το κάλεσμα που απευθύνει το ΠΑΜΕ, στους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στα συλλαλητήρια που οργανώνει σε δεκάδες πόλεις στις 23 Μάη για «να δώσουν μαζική, αποφασιστική απάντηση στην εργοδοσία, στην κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Ένωση που επιδιώκουν την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, κάθε εργατικού δικαιώματος».

Το κάλεσμα αυτό μετέφεραν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην σημερινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΓΣΕΕ, ενώ στις τοποθετήσεις τους επιτέθηκαν στην διοίκηση της ΓΣΕΕ «που σκορπά ψεύτικες ελπίδες στον κόσμο», αλλά και στην συνδικαλιστική παράταξη του Σύριζα, που σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ υπηρετεί την γραμμή που χαράζει η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2013 στις 7:09 π.μ.

Παρα το γεγονος της ορθοτητας των συλλαλητηριων
αφου ειναι κηδεμονευομενα και ελεγχομενα απο το
ΠΑΜΕ που η σταση του απεναντι στον αγωνα των καθηγητων ηταν καθαρα απεργοσπαστικη εως εγκλημα
τικη,μαζικοτητα συμμετοχης δεν προκειται να υπαρξει Αλλη μια δραση του "Κ"Κ και του ΠΑΜΕ με τον τροπο που τη διοργανωνει δεν κανει τιποτα αλλο παρα να διασπα την ενοτητα του εργατικου κινηματος

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2013 στις 7:45 μ.μ.

Καλά κάνε εσύ, ανώνυμε, την "ενότητα" σου με την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ (βλ. και ΟΛΜΕ) και άσε το ΠΑΜΕ στον "μοναχικό" του δρόμο. Ενότητα να σου πετύχει!

Πέτρος

22 Μαΐου 2013 στις 8:02 μ.μ.

είναι απλό, μην έρχεσαι (22 Μαΐου 2013 - 7:09 π.μ.)
ευτυχώς από την άλλη που το σχόλιό σου βοηθά στην ενότητα της αριστεράς...
Το αυριανό συλλαλητήριο είναι για να μην καταργηθούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας! Δεν είναι ούτε για την Παπαρήγα, ούτε για τον Κουτσούμπα, είναι για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας έλεος.
Πάντως ο Καίσαρας,το διαίρει και βασίλευε το πήρε από μας και τους Εβραίους...
(κατά το "ένας προφήτης μα τι προφήτης" είτε "η ζωή του Μπράιαν")

Ανώνυμος
22 Μαΐου 2013 στις 8:47 μ.μ.

Κάλεσμα λέει του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους.
Πάλι μόνοι τους θα είναι οι εγκάθετοι του περισσού και σε αυτόν τον υγειινό περίπατο.
Οσα καλέσματα και να κάνει το κκε κανένας εργαζόμενος που δεν ανήκει στον στενό πυρήνα επορροής του,δεν το εμπιστεύεται.
Εχει προδώσει τόσους αγώνες που δικαίως οι εργαζόμενοι του έχουν γυρίσει την πλάτη,και το αφήνουν να περιφέρει την ηττοπάθεια και την μιζέρια του,εν στενώ οικογενειακώ κύκλω.

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2013 στις 8:11 π.μ.

ο 8 47 εχει χασει το μπουσουλα φασιστας ειναι και το ξερει το βαθυ κοκκινο καλα θα κανει τετοιες αναρτησης να της κοβει

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2013 στις 10:48 π.μ.

@ 22 Μαΐου 2013 - 8:47 μ.μ.

"Δικαίως". Είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι μας έχουν πάρει φαλάγγι οι μεγαλοκεφαλαιούχοι και τα δουλικά τους (κυβέρνηση, Τρόικα, φασίστες και λοιποί), αφού απορρίψαμε τη συνεργασία με το ΠΑΜΕ... Άλλωστε οι εργαζόμενοι του ΠΑΜΕ είναι ο εχθρός.

Εσύ περίμενε να αλλάξει κυβέρνηση, για να δεις άσπρη μέρα. Κι επίσης μην παραλείψεις να εργάζεσαι σε ημέρα απεργίας όπως έκαναν όλοι οι εργαζομένοι του δημοσίου πριν 10 μέρες πλην αυτών που καταδέχονται να συνεργαστούν ή να ενταχθούν στο ΠΑΜΕ. Απλώς φρόντισε να έχεις πάντα μαζί σου αρκετό λιπαντικό...

Πέτρος (κι εγώ, αλλά άλλος από τον Πέτρο 7:45μμ)

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2013 στις 11:02 π.μ.

Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο 8:47 είναι χρυσαυγίτης. Λίγο προσοχή παιδιά...Βλέπω πολλά σχόλια το τελευταίο διάστημα που δεν μου κάθονται καλά. Θέλω να πω ότι και παλιά υπήρχε πολεμική και αξύτητα αλλά πολλά τωρινά σχόλια έχουν περίεργο ύφος. Δεν λέω να λογοκρίνετε, απλώς μάλλον πρέπει να μάθουμε να διακρίνουμε ποιος λέει πραγματικά τι...

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2013 στις 3:18 μ.μ.

Μονο το ΚΚΕ εμεινε να παλευει μονο του εναντιον ολων..Αραγε που ειναι αυτη η μεγαλη.. αριστερη αντιπολιτευση του ΣΥΡΙΖΑ με το 27%.
Ειλικρινα κριμα που εμπιστευτηκε ο κοσμος τον Συριζα....Επιστροφη στο ΚΚΕ ΤΩΡΑ......

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2013 στις 3:29 μ.μ.

σιγα ρε κκεδες. ολοι οι διαφωνουντες με το περισσο και το παμε ειναι φασιστες

ποτε η ηγεσια σας καθοδηγησε απεργια τα τελευταια 20 χρονια και την κερδισε; ποτέ. γιατι δεν καλειτε σαν παμε ολες τις οργανωσεις σε κοινη πορεια. φοβαστε μηπως τα μελη του κκε μπολιαστουν με το μικροβια του ρεφορμισμου;

εισαστε ικανοι να καθεστε μονοισας στην ομονοια και ο κοσμος (αυτοι οι γνωστοι ρεφορμιστες-αριστεριστες κλπ) να τρωει ξυλο στο συνταγμα.

ξερετε τι επρεπε να σας κανουν;μολις λετε συγκεντρωση στην ομονοια να δωσουν συνθημα ολες οι οργανωσεις συγκεντρωση στην ομονοια.θα γελαγε το χειλακι καθε πικραμενου! θα ετρεχαν οι κκεδες απο τα στενα με προρισμο το συνταγμα! μονο και μονο για να μην συγχρωτιστουν με τους υπολοιπους! τετοια πολιτικη βλακεια!

υ.γ μη ξεχασετε στη συγκεντρωση να φωναξετε και το σοφιανο!να σας αναλυσει τη θεση του γιατι οχι απεργια μεσα στις εξετασεις!

παρτε και τις δηλωσεις του:

«στην ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ήταν οι μόνοι που είναι αντίθετοι σε απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μόνοι!», και: «Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι εξετάσεις οι πανελλαδικές σαν μέσο εκβιασμού της κυβέρνησης>>

23 Μαΐου 2013 στις 5:07 μ.μ.

απ όσο βλέπω, ορισμένοι έχετε αλλάξει πολύ από το 89, εάν δε είστε όντως φασίστες… ε « Ανώνυμε 23 Μαΐου 2013 - 3:29 μ.μ.» ?????

Ανώνυμος
23 Μαΐου 2013 στις 11:04 μ.μ.

αποτυχημένοι δεξιοι ΕΠΑΜιτες ειναι,που χρεώνουν κατι ταλιμπαν/τρολ παπαγαλίζωντας εκφράσεις απο εδω και εκεί κάνοντας συρραφές της πλακας
Χωρις να ενδιαφέρονται για καποια πολιτικη αποψη,, παρα μονο για να την "πούνε" ενω γκαρίζουν λέγοντας μαλακιουλες,..

Και χαίρονται μόνοι τους

Ανώνυμος
24 Μαΐου 2013 στις 3:41 μ.μ.

ταλιμπαν του περισσου τολματε να αμφισβητησετε τις δηλωσεις σοφιανου στον καμπουρακη για την απεργια των καθηγητων; πατε με τα καλα σας;συρραφη ειναι; ειστε οι πρωτοι που ξεκινησατε το θαψιμο της απεργιας των καθηγητων.

παρτε λοιπον και μια αλλη < απο το 1989 για την τοτε απεργια των καθηγητων (25% αυξησεις πετυχαν οι εργαζομενοι τοτε!):

παπαρηγα 1988!!!(«Ριζοσπάστης», 23/3/1988).

για τις κινητοποιήσεις των Καθηγητών: «ποιές είναι αυτές οι διαθέσεις; Μήπως για απεργία στις εξετάσεις; Αυτό έχουν συνειδητοποιήσει οι καθηγητές; Την απεργία στις εξετάσεις σαν ανώτερη μορφή πάλης; Σ’ αυτήν την περίπτωση οι διαθέσεις της μάζας, των γονιών και των παιδιών τους δεν πρέπει να παίρνονται υπόψη; Εμείς το ξεκαθαρίζουμε: Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, λέμε όχι στην απεργία στις εξετάσεις»!!!

2)σοφιανος μαιος 2013!!
«στην ΟΛΜΕ, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ ήταν οι μόνοι που είναι αντίθετοι σε απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι μόνοι!», και: «Εμείς λέμε ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι εξετάσεις οι πανελλαδικές σαν μέσο εκβιασμού της κυβέρνησης».

οχι ρε σεις στις παραλιες τον αυγουστο θα εκβιασετε την κυβερνηση! θα κανουμε απογευματινες πορειουλες στην αμμο!

η πολιτικη βλακεια δεν ειναι ιωση! δεν περνα σε 48 ωρες; μενει για παντα!

πρεπει ολη η υπολοιποι αριστερα να σας επισκεφτει ξαφνικα στην ομονοια που κανετε συγκεντρωσεις μονοι σας! σοκ θα παθετε!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger