Home » , » Τοποθετήσεις Κουβέλη, Βενιζέλου και Κουτσούμπα για το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (3 Βίντεο)

Τοποθετήσεις Κουβέλη, Βενιζέλου και Κουτσούμπα για το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 | 9:52 μ.μ.

 Απ’ τα κυριότερα θέματα των σημερινών τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων η σύσκεψη του είχαν, στο μέγαρο Μαξίμου Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης  στην οποία προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να βρουν μια κοινά αποδεκτή φόρμουλα στο λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Η Ν.Δ εκτιμάει ότι δεν χρειάζεται καινούργιο νομοσχέδιο, παρά μόνο κάποια συμπληρώματα στην υφιστάμενη νομοθεσία ενώ τα άλλα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ επιμένουν  στην αναγκαιότητα ψήφισης του κατασκευάσματος Ρουπακιώτη.

Απ’ ότι ακούμε στα βίντεο που παραθέτουμε με τις δηλώσεις Κουβέλη και Βενιζέλου είναι η πρώτη φορά στην ζωή αυτής της κυβέρνησης που μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν κατέληξε σε συμφωνία, αν και αυτό σε καμιά περίπτωση δεν υποδηλώνει ότι δοκιμάζεται η συνοχή του κυβερνητικού σχήματος που ξεπουλάει και χώρα και καταστρέφει τον λαό της.


Πέρα απ’ αυτό θα ήταν παράλειψή μας να μην ακούσουμε και τις σχετικές απόψεις του ΚΚΕ. Ετσι, λοιπόν, –στο βίντεο που παραθέτουμε- παρακολουθούμε τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα,  που σε ομιλία του στην Καρδίτσα αναφέρθηκε στο λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθείται. εκτιμώντας ότι  είναι άκρως επικίνδυνο αφού ενστερνίζεται την θεωρία των άκρων  ταυτίζοντας χυδαία την εγκληματική δραστηριότητα της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής με τις αγωνιστικές διεκδικήσεις των εργαζομένων και γίνεται προσπάθεια για ποινικοποίηση της ταξικής πάλης.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2013 στις 6:05 μ.μ.

... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ανώνυμος
29 Μαΐου 2013 στις 7:35 μ.μ.

Εμ ετσι ειναι ,οσοι ονειρεύονται να κάτσουν στις καρέκλες των προηγουμένων,, την ταξική παλη την ξερουν απο το λεξικό και τον φασισμό τον πολεμούν με νομοσχέδια

Ανώνυμος
30 Μαΐου 2013 στις 8:09 π.μ.

Δηλαδη εσυ πως πολεμας τον φασισμο την συγκεκριμενη στιγμη με οπλα?
Ποσα θες να μας τρελανεις φιλαρακι?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger