Home » , , » Η εκδήλωση μίσους των ναζί ακυρώθηκε από την αντιφασιστική συγκέντρωση

Η εκδήλωση μίσους των ναζί ακυρώθηκε από την αντιφασιστική συγκέντρωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Μαΐου 2013 | 6:20 μ.μ.

Η αντιφασιστική συγκέντρωση ακύρωσε τη ρατσιστική διανομή ρουχισμού “για ελληνικές οικογένειες” που ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή στα Χανιά το απόγευμα της Παρασκευής 24/5.

 Δεκάδες διαδηλωτές μαζεύτηκαν στην πλατεία Αγοράς από τις 5μμ όπου είχε καλεστεί συγκέντρωση από την ΕΛΜΕ, το σύλλογο εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και συλλογικότητες και πραγματοποίησαν ειρηνική πορεία προς τη σφηκοφωλιά των νεοναζί στην οδό Τζανακάκη φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα.

Αν και για άλλη μια φορά σύσσωμη η αστυνομική δύναμη των Χανίων περιφρουρούσε τους φασίστες, η εκδήλωση μίσους τους ουσιαστικά ματαιώθηκε αφού κανείς χανιώτης δεν καταδέχτηκε να πάρει ελεημοσύνη από μαχαιροβγάλτες χιτλερικούς, παρά τη μαζική φτώχεια που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές των κυβερνήσεων και των τραπεζιτών. Ούτε καν τα εμετικά συνθήματα τους δεν μπόρεσαν να αρθρώσουν οι χρυσαυγίτες αφού σκεπάζονταν από γιουχαίσματα και συνθήματα. 

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά μέχρι να τσακίσουμε ολοκληρωτικά το ρατσισμό,τους νεοναζί και τις πολιτικές της ΕΕ και του ΔΝΤ,με κοινό αγώνα ντόπιων και μεταναστών εργαζομένων.

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΝΙΩΝ (ΚΕΕΡΦΑ)

 videotokaravani.gr

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger