Home » » Κανένας εκπαιδευτικός δεν πλεονάζει- Καμιά συγχώνευση σχολείων ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, 10 Πμ. ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ

Κανένας εκπαιδευτικός δεν πλεονάζει- Καμιά συγχώνευση σχολείων ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ, 10 Πμ. ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 | 12:51 μ.μ.

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΛΕΟΝΑΖΕΙ 

 ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ και ΤΜΗΜΑΤΩΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ, 10 Πμ. ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Γ’ ΑΘΗΝΑΣ [ΘΗΒΩΝ 404]


Μετά το «διακανονισμό» ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους, είναι σίγουρο ότι ετοιμάζονται τα νέα πακέτα αντιλαϊκών μέτρων [νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάρρευση ταμείων, κατάργηση νοσοκομείων - σχολείων κλπ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,  διαθεσιμότητες και  απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και καθηγητών, που με γκαιμπελίστικο τρόπο τους παρουσιάζουν σαν «πλεονάζοντες»].

Το δίπολο «τρομοκρατία – πλαστός εφησυχασμός», σε μεταβαλλόμενη κατά στιγμή αναλογία, συνεχίζεται από το Υπ. [κατ’ όνομα] Παιδείας μέχρι το τελευταίο γρανάζι του κυβερνητικού μηχανισμού [περιφερειακούς και διευθυντές εκπαίδευσης, διορισμένα μέλη ΠΥΣΔΕ και διάφορους «καλοθελητές» των φιλοκυβερνητικών παρατάξεων στην ΟΛΜΕ].

Ø      Ό,τι κι αν κάνουν, όποια καθησυχαστική φήμη κι αν διαδίδουν, είναι αδύνατο να κρύψουν ότι προωθούν πυρετωδώς νέα μέτρα που παράγουν υπεραριθμίες και επιδεινώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές. Η προηγούμενη παράσταση διαμαρτυρίας των 3 ΕΛΜΕ της Γ’ Αθήνας ήταν επιτυχημένη. Αντίστοιχα, να συμμετέχουμε όλη στη συγκέντρωση της Πέμπτης 27/6 για να αντιταχθούμε στην πολιτική των συμπτύξεων, των απολύσεων, των υποχρεωτικών μεταθέσεων, της διάλυσης της δωρεάν παιδείας.

Ø      Προετοιμάζουμε την κεντρική αναμέτρηση με την κυβέρνηση και την πολιτική της.

Ø      Δεν θα τους αφήσουμε να καταργήσουν τα κατακτημένα μας δικαιώματα στην ελευθερία, στη δουλειά και στη μόρφωση - Με τους αγώνες μας θα τα διεκδικήσουμε και θα τους νικήσουμε!

Ø      ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ – ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

25/6/2013
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger