Home » , » Δεν καταστέλλονται οι κινητοποιήσεις του Τούρκικου λαού (2 Βίντεο)

Δεν καταστέλλονται οι κινητοποιήσεις του Τούρκικου λαού (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 | 9:42 μ.μ.

Όπως όλα δείχνουν η λαϊκή εξέγερση στην Τουρκία παρά το όργιο κρατικής καταστολής όλο και εντείνεται κάνοντας τους κατασταλτικούς μηχανισμούς αδύναμους να καθυποτάξουν τις λαϊκές αντιδράσεις.

Αργότερα θα έχουμε δικιά μας ανταπόκριση για τα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία.
Προς το παρόν παραθέτουμε βίντεο από την «ζωντανή» σύνδεση, με την Κωνσταντινούπολη, και τον φωτορεπόρτερ Γιώργο Μουτάφη, που είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι. Σύμφωνα με αυτόν που πιστεύει «ότι ση σημερινή νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη» και σήμερα υπήρχαν μαζικές διαδηλώσεις και συγκρούσεις ενώ οι διαδηλωτές έχουν επιστρέψει στην πλατεία Ταξίμ. «Ο κόσμος παρά την βροχή χημικών και δρακρυγόνων που έπεσαν στην περιοχή δεν λέει να υποχωρήσει συμπλήρωσε ο ίδιος.


Συγκεντρώσεις αλληλεγγύης στους Τούρκους διαδηλωτές οργανώθηκαν και στην Αθήνα

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
4 Ιουνίου 2013 στις 1:11 π.μ.

Καλα , ο τσιριζα τον δεκεμβρη , στην δικη μας εξεγερση , τα γυριζε αρον αρον οταν ειδε τα ποσοστα να πεφτουν και τωρα υποστηριζει μια αναλογη περιπτωση με στομφο , αλλωστε δεν τους κοστιζει τιποτα για το εσωτερικο κοινο τους το κκε τον δεκεμβρη μας ελεγε προβοκατορες , πλιατσικολογους (τα ιδια που λεει τωρα ο ερντογαν για τον λαο του) κ.α πολλα αηδιαστικα και τωρα τασεται υπερ του τουρκικου λαου που δρα ακριβως με τον ιδιο τροπο που δρουσαμε και εμεις.Και για να τελειωνουμε με το παραμυθι αριστερα στην ελλαδα , ενα ερωτημα , γιατι οταν εδω γινονται συγκρουσεις με το καθεστως καταδικαζει την βια απο οπου κι αν προερχεται και την υποβιβαζει σε μπαχαλα , αλλα οταν προκειται για χωρες του εξω απο δω μιλαει για συγκρουσεις και εξεγερσεις?
Και μια υπενθιμιση , η αλεκα τον δεκεμβρη του 08 ειχε πει , οτι οταν κανουν αυτοι επανασταση δεν θα σπασει ουτε ενα τζαμι.Ε κκεδες της πλακας (αλλα και λοιποι αριστερη) δειτε εδω τους αληθινους κομουνιστες της τουρκιας πως γινεται επανασταση για να μαθενετε , ζουδια ε ζουδια http://www.youtube.com/watch?v=xQVfKBe8czU

υ.γ1 τιμη στους τουρκους αδερφους και στους τουρκους κουμουνιστες( αν και αναρχικος ανατριχιασα με την αποφασιστικοτητα των εκει κκεδων)
υ.γ2 δεν περιμενουμε τιποτα απο κκε-τσιριζα, ζητω η εξεγερση , τητω η κοινωνικη επανασταση , ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger