Home » , » Ανταπόκριση από την Τουρκία (2 Βίντεο)

Ανταπόκριση από την Τουρκία (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 1 Ιουνίου 2013 | 9:04 μ.μ.

Στα βίντεο που παραθέτουμε βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τα επεισόδια στην Τουρκία τα δελτίο ειδήσεων του Mega και του Σκάι ενώ παρακάτω δημοσιεύουμε την ανταπόκριση που μας έστειλε από την Τουρκία, δημοσιογράφος της εφημερίδας Evrensel:

 Στις μεγάλες διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Αγκυρα οι διαδηλωτές δέχτηκαν την κρατική τρομοκρατία με κάθε έννοια. Η αστυνομία επί ώρες πολιορκούσε να διαλύσει τους συγκεντρωμένους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πάνω από 200 συλλήψεις και άλλοι τόσοι τραυματίες. Δεν είναι επιβεβαιωμένη η ύπαρξη 5 νεκρών, όπως μεταδίδουν ΜΜΕ.

Στη διαδήλωση τραυματίστηκε σοβαρά στέλεχος του Κόμματος Εργασίας (ΕΜΕΡ) Μουτλού Τζοσάρ, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας. Στην ανακοίνωση του ΕΜΕΡ τονίζεται ότι ο Τζοσάρ βρίσκεται στην εντατική και δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Εντωμεταξύ στην Κων/πολη και στην Αγκυρα αποσύρθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις απ’ τις πλατείες με εντολή της κυβέρνησης. Στην Κων/πολη δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές μέχρι αυτή την ώρα διαδηλώνουν στην πλατεία Ταξίμ. Οι διαδηλωτές ξήλωσαν όλα τα εμπόδια που είχαν βάλει οι αστυνομικές δυνάμεις και έβαλαν φωτιά στα κουβούκλια της αστυνομίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Ιουνίου 2013 στις 10:51 π.μ.

Και την ίδια ώρα το Τουρκικό πολεμικό ναυτικό κόβει βόλτες έξω από το Σούνιο

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger