Home » , » Ν. Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) για τις πολιτικές εξελίξεις (Βίντεο)

Ν. Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) για τις πολιτικές εξελίξεις (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 | 9:44 π.μ.

Για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μίλησε στην τηλεόραση του Mega, σήμερα ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Η άποψη του είναι ότι υπάρχει μια βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης που έχει βάλει στο στόχαστρο της, τα δημοκρατικά δικαιώματα και το βιοτικό επίπεδο του λαού, για να ενισχυθεί και να μείνει στο απυρόβλητο η δράση των επιχειρηματικών ομίλων.
Για να επιβληθεί αυτή η πολιτική είναι απαραίτητος ο αυταρχισμός που εκδηλώνεται με ΜΑΤ στους απεργούς με επιστρατεύσεις απεργών κλπ., συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό υποδηλώνει όχι μόνο τα όρια αλλά και το περιεχόμενο της αστικής δημοκρατίας σε περίοδο κρίσης. Οσο παρακολουθούμε τώρα, τόνισε, εντάσσονται στην αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος για να διαμορφωθούν δυο πυλώνες που όμως δεν θα αμφισβητούν το αστικό σύστημα.

 Κατέληξε λέγοντας ότι ο λαός έχει την δύναμη να διαμορφώσει άλλες πολιτικές συνθήκες αν οργανωθεί δεν οικοδομήσει μια ισχυρή λαϊκή συμμαχία που θα ανατρέψει την κατάσταση όχι μόνο σε επίπεδο κινήματος αλλά και σε επίπεδο εξουσίας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

21 Ιουνίου 2013 στις 12:11 μ.μ.

Εντάξει,
να έρθει το ΚΚΕ στα πράματα με την "Λαϊκή Συμμαχία" και να εξυγιάνει την ΕΡΤ όπως εξυγίανε και τον ριζοσπάστη!

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2013 στις 2:40 μ.μ.

ενωση οπαδων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αυτοι ειναι φασιστες μεχρη το μεδουλι ΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ συτριζοφασιστες

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2013 στις 3:21 μ.μ.

Παντως ΣΦΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΑΙΟΙ περιμενω πως κ πως να παρετε την διακυβερνηση κ μετα τα λεμε.Γιατί τοτε δεν θα σας μεινει οχι η Κουμουνδούρου αλλα θα ψαχνετε να βρειτε τους πασοκους βουλευτές σας που εχετε εκλεξει.Για να σας δω λοιπον τι θα κανετε μετα την ΑΥΓΗ κ τον σταθμό κοκκινο που δεν θα μπορειτε να συντηρεισετε.Και κατι αλλο μαγκες διαχείριστες του καπιταλισμού .Το ΚΚΕ ειναι πλεον 100 χρονων κομμα.Μη φοβαστε ξερει να επιβιώνει σε πολύ πιο δυσκολες συνθήκες γιατί εχει οργανωτικη δομη κ χαρακτηρα,πραγμα που.εσείς δεν ξερετε τι ειναι.Τελικα το συνεδριο θα καταφετετε να το κανετε καποια στιγμή?

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2013 στις 3:28 μ.μ.

Τι δουλεία έχουν οι απολυμένοι του Ριζοσπαστη που λειτουργεί μέσα στο καπιταλιστικό περιβάλλον που προσκυνά και υπηρετεί ο ΤΣυριζα με την κοινωνία της δικαιοσύνης της ισοτημίας και της κατάργησης της εκμετάλευσης του ανθρώπου απο τον άνθρωπο που οραματίζονται οι Κομμουνιστές.Χυδαίοι τυχοδιώκτες....

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2013 στις 4:28 μ.μ.

ενώ ο σύριζα μετά από τόσες συναντήσεις με ΣΕΒ, μπόμπολα, θέμο κτλ έχει αποκτήσει μια εμπειρία της αγοράς όπως και να το κάνουμε...

Ανώνυμος
21 Ιουνίου 2013 στις 11:06 μ.μ.

Κνιτόπουλα οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ και σφαλιάρα που έφαγε το κκε,πως σας φάνηκε?
Η αθώωηση Καραμανλή απο την Παπαρήγα που τον έβγαλε λάδι για την δολοφονία Λαμπράκη,μήπως και τσιμπήσει κανά ψηφαλάκι απο τους δεξιούς που μαύρισε την ψυχή τους το μαύρο στις οθόνες,πως σας φάνηκε?
Ο απεργοσπαστικός ριζοσπάστης ήταν μούρλια,με τις σελίδες του γεμάτες απο διαφημίσεις.
Να το επαναλάβετε ρέ!Πάντα τέτοια απεργοσπαστικά.
Μόνο που το σημερινό κώμα σας είναι πολύ λίγο για να έχει την παραμικρή απήχηση στην κοινωνία και να μπορεί να αλλάξει τον ρού της ιστορίας.
Θα συνηθίσετε σιγά σιγά σαν απλοί παρατηρητές των εξελίξεων που είσαστε.
Περαστικά ρε απεργοσπάστες!!!

Ανώνυμος
22 Ιουνίου 2013 στις 12:51 μ.μ.

21 Ιουνίου 2013 - 11:06 μ.μ.

Πασιφανέστατα ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ έχουν κοινό βηματισμό στην αθλιότητα και αλλάζουν πασούλες στον ωμό και χυδαίο αντικομμουνισμό.Τρεξατε μετά το κόψε ράψε των δήλώσεων της Αλέκας μέσα απο άρθρο του "έγκριτου" Σταυρόπουλου του Βήματος να το κάνετε σημαία μετατρέποντας αυτο το δημοσιογραφικό σκουπίδι του πιο αντιδραστικού συγκροτήματος εκπρόσωπο της αντικειμενικότητας.
Αλλά δεν σταματάτε εκεί.Υιοθετειτε μέχρι κεραίας και την βρώμικη θέση των μεγαλοεκδωτων και μεγαλοκαναλαρχών για να σπάσουν την απεργία στα ΜΜΕ, τα περί εκδοσης απεργοσπαστικού Ριζοσπάστη για να βρούν το έδαφος να πετάξουν την γνώστή βρώμα εναντίον του ΚΚΕ αλλά και να λυθούν τα χέρια τους για το τύπωμα των φυλλάδων τους.Εξού και οι συναντήσεις του Αλέξη προγενέστερα με όλο το σκυλολόι των βαρώνων του τύπου.Εχετε μετατραπεί σε νεροκουβαλητές της άρχουσας τάξης με αντάλαγμα κυβερνητικές θέσεις και εξουσία.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger