Home » , » Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων για το ιδρυτικό συνέδριο του Σύριζα - Τα ξένα ΜΜΕ για την κατάσταση στην Ελλάδα (2 Βίντεο)

Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων για το ιδρυτικό συνέδριο του Σύριζα - Τα ξένα ΜΜΕ για την κατάσταση στην Ελλάδα (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 | 9:27 μ.μ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ιδρυτικό Συνέδριο του Σύριζα. Το βασικό χθεσινό στοιχείο του ήταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα ενώ σήμερα γίνονται ομιλίες συνέδρων, ανάλυση των κειμένων συμβολής και χαιρετισμοί ξένων αντιπροσωπειών. Αναλυτικά τα δρώμενα του Συνεδρίου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα left.gr

Σχολιασμός από συντρόφους του μπλοκ μας θα γίνει όταν λήξει την Κυριακή το συνέδριο.

Προς το παρόν παραθέτουμε σε βίντεο τα σχετικά ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν σήμερα απ’ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων του Αλφα, Σκάι, Mega και Αντένα.


Εδώ να παραθέσουμε άλλο ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν την κατάσταση στην Ελλάδα τα ξένα ΜΜΕ με το περιοδικό The Economist, μάλιστα, να εκτιμάει ότι είναι πιθανόν να γίνουν πρόωρες εκλογές το 2014 με τον Σύριζα να έρχεται πρώτος στην προτίμηση του εκλογικού σώματος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger