Home » » ΕΔΤ : Φοβούνται ακόμα και τους πεθαμένους.

ΕΔΤ : Φοβούνται ακόμα και τους πεθαμένους.

Από κοινωνικα απροσαρμοστος , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 | 2:47 π.μ.


Η κυβέρνηση υπό τις διαταγές ΔΝΤ και ΕΕ ξεκίνησε δριμεία επίθεση μέχρι την ολοκληρωτική εξόντωση των εργαζομένων.Το ξεκλήρισμα των εργασιακών κλάδων δεν είναι πια στα χαρτιά,αλλά γίνεται πραγματικότητα.Ατομιστικές , ωφελιμίστικες και διαχειριστικές συμπεριφορές δεν χωράνε πια,ειδικά σε πολιτικό επίπεδο.

Η ΕΡΤ άνοιξε τον δρόμο και διαμόρφωσε τις συνθήκες για ενιαίο μετωπικό αγώνα όλων των κλάδων.Οι μεγαλόστομες εξαγγελίες του Καψή για έναν νέο ραδιοτηλεοπτικό φορέα στα πρότυπα του ΒΒC μεταφράζονται στην ΕΔΤ που εγκαινιάζει το πρόγραμμα της με μια ταινία οι συντελεστές της οποίας είναι όλοι πεθαμένοι μη τυχόν και “τους ζητήσουν ποσοστό από τα τηλεοπτικά δικαιώματα μέσα στα πλαίσια της λαικής οργής”.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Κάθε εργαστάσιο που κλείνει,κάθε σχολείο,κάθε νοσοκομείο να περάσει υπο εργατική διαχείριση και εργατικό έλεγχο.

Η δυναμική που αναπτύσεται στον χώρο των εκπαιδευτικών,εργαζομένων στους Δήμους ,στα νοσοκομεία,στην ΕΡΤ ,στον ιδιωτικό τομέα δεν πρέπει να ανακοπεί,ειδικά τώρα.

Ανοιχτές διαρκείς συνελεύσεις ανα κλάδο ή πολυκλαδικές με συντονισμό δράσεων όπως γενική διαρκής απεργία και καταλήψεις ως αντίδραση στην εξόντωση που είναι πια δίπλα μας.

Η ΒΙΟΜΕΤ, η ΕΡΤ, η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, τα ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, το ΑΛΤΕΡ, τα 13 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, τα 14 ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ, ο ΚΑΤΣΕΛΛΗΣ φωνάζουν στον εργαζόμενο ότι μόνο στον δικό του έλεγχο θα υπακούσουν,ούτε καν σε μια αριστερή κυβέρνηση τύπου ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα μας φέρει τους ίδιους αφεντάδες με άλλη αμφίεση.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger