Home » , » Χ. Παπουτσής: Οι υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα ανταμείβονται (Βίντεο)

Χ. Παπουτσής: Οι υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα ανταμείβονται (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 | 12:54 π.μ.

Η είδηση είναι γνωστή. Ο υπουργός του Σαμίνα διορίστηκε εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια τράπεζα. Η θητεία του θα είναι πενταετής και όπως γράφτηκε ο μισθός του είναι 12.500 ευρώ, τον μήνα, συν τα «έξτρα» που υπάρχουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο πρώην υπουργός μπάτσων και καταστολής ζήτησε επιτακτικά αυτό το πόστο από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, επικαλούμενος την εμπειρία από την εποχή που ήταν επίτροπος της Ελλάδας στη Κομισιόν, ο Βενιζέλος έχοντας ανάγκη από εσωκομματική στήριξη το πρότεινε στον Σαμαρά και το «κομπρεμί» έκλεισε. (Τα κυβερνητικά συνεταιράκια συνήθως τα βρίσκουν σε τέτοιες περιπτώσεις).

Ευκαιρία, λοιπόν, να θυμηθούμε λίγο απ’ το ποιόν αυτού του τύπου (που χρημάτισε και πρόεδρος της ΕΦΕΕ –τρομάρα του- ενώ φιλοδοξούσε να γίνει και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ) αλλά πριν απ’ αυτό μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο.


Δείτε δυο περασμένες αναρτήσεις μας:


Κοίτα ποιος μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας!!! 

Αυτός που ηγείται των δολοφόνων ένστολων πραιτοριανών του συστήματος –μόλις πριν μερικές μέρες σκότωσαν ένα οικοδόμο μέλος του ΚΚΕ- αυτός του οποίου οι υφιστάμενοι έσπασαν χέρια, κεφάλια στην Κερατέα, αυτός που ανέχεται –αν δεν διατάζει- να ξυλοκοπούνται κτηνώδικα οι διαδηλωτές, να πνίγεται στα χημικά κάθε εργατική διαδήλωση. Πρέπει να έχει θράσος χιλίων πιθήκων ο υπουργός Μπάτσων και Καταστολής για να ισχυρίζεται ότι είναι απαράδεκτη κάθε αντίδραση στην χούντα που υπηρετεί. Είναι εξοργιστικό να μιλάει για «φασίζουσες μειοψηφίες» χαρακτηρίζοντας χιλιάδες λαού που αντιστέκεται στην βάρβαρη καπιταλιστική επιδρομή που κάνει η κυβέρνησή του και αυτός αναλαμβάνει, με τα «όργανά του» να «καθαρίσει το τοπίο» σε όσους φέρνουν αντιστάσεις. 

 Ο Παπουτσής έχει ΣΑΦΗ ΓΝΩΣΗ και απόλυτη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της πολιτικής που υπαγορεύει τη βάρβαρη κι άνευ ορίων ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ εκ μέρους των υφισταμένων του. Ο Παπουτσής δεν είναι Μαρκογιαννάκης. Δεν είναι δηλαδή ένας αστοιχείωτος επαρχιώτης φασίστας με μηδαμινή πολιτική συγκρότηση κι ελλιπέστατη γνώση της πολιτικής ιστορίας. 

 Ο Παπουτσής ήταν γραμματέας της μεταδικτατορικής ΕΦΕΕ, ξέρει από πολιτική και σίγουρα κατέχει τις στοιχειώδεις μαρξιστικές αρχές, άρα έχει ΣΑΦΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ του ρόλου του, ως υπουργού της Αστυνομίας μιας -κατ' ουσίαν- ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Όπως λοιπόν το 1943 επιλέχθηκε από τους κατακτητές κάποιος Ι. Ράλλης με τη λογική ότι για τη θέση του πρωθυπουργού έπρεπε να επιλεγεί κάποιος προερχόμενος από τον αστικό-κοινοβουλευτικό πολιτικό κόσμο, έτσι και το 2010 επιλέχθηκε ως υπουργός των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣΑΣ, ένας ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΕΦΕΕ! 

 Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι η διεύρυνση των συμμαχιών και της κοινωνικής βάσης των κυβερνήσεων! Κι αυτά ο Παπουτσής τα γνωρίζει! Απλά είναι φανερό, ότι ο υπουργός Προ Πο (όπως κι οι υπόλοιποι δωσίλογοι υπουργοί της κυβέρνησης) έχει "μεθύσει" απ' το "κρασί" που κερνάει ο εκάστοτε κατακτητής τους- όπου γης- τοποτηρητές του κι ως εκ τούτου ξευτιλίζεται χωρίς καν να λαμβάνει ούτε τα στοιχειώδη μέτρα για την πολιτική του αυτοπροστασία. Είναι προφανές ότι έχει παραισθήσεις και ζει ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ...ΤΑΓΜΑΤΩΝ!

 ____________

«Δεν θα επιτρέψουμε να εγκλωβιστεί η Ελλάδα στο φαύλο κύκλο της βίας και της ανομίας. Αυτή είναι η υποχρέωση κάθε δημοκρατικής κυβέρνησης προς την κοινωνία… Η νόμιμη άσκηση κρατικής βίας αποτελεί μέσο επιβολής του νόμου σε κάθε σύγχρονο κράτος…. Για να μην τίθενται σε κίνδυνο ευρύτερα η ευταξία και η ευνομία εξαιτίας παρατεταμένων κοινωνικών κρίσεων.»,

 (Παπουτσής, 5-7-2011, Ημερησία). 

 «Εις την έννοιαν της δημοκρατίας ενυπάρχει η έννοια της πειθαρχίας, της τάξεως, της ιεραρχίας, του σεβασμού προς τον νόμον. Από της σκοπιάς αυτής δικαιούμεθα να χαρακτηρίσωμεν εαυτούς δημοκράτας και να ζητήσωμεν και από υμάς αναγνώρισιν της δημοκρατικότητός μας»

 Γεώργιος Παπαδόπουλος, «Συνέντευξις εις αίθουσαν Ε.Σ.Η.Ε.Α….» 

________________

Διαβάστε ακόμα: «Παπουτσωμένος μπάτσος»!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
13 Ιουλίου 2013 στις 8:07 π.μ.

Στο δωσιλογο που διατελεσε επικεφαλης των ταγματων εφοδου θα του εφιστουσαμε να μεινεi για παντα αν μπορει εκει που τον στελνει η κλεφτοσυμ
μορια του ΠΑΣΟΚ και το χουντικο κυβερνειο Σαμαρα
Βενιζελου γιατι αν γυρισει πισω στην Ελλαδα που εδειρε ανελεητα και ψεκασες με τονους χημικα τον κοσμακη να το ξερει θα τιμωρηθει με την εσχατη των ποινων.Αυτη η κατασταση που τωρα επικρατει εδω και ειναι ο παραδεισος των καθαρματων τυπου
Παπουτση δεν θα κρατησει για πολυ.
Επισης πρεπει να ξερεις και κατι αλλο αρχηδρα
γουμανε των αγωνιζομενων ελληνων οτι ακομα κι αν εσυ δεν γυρισεις οικειοθελως στον τοπο που εγκληματισες θα σε φερουμε με το ζορι οποσδηποτε εμεις ο λαος για να σε δικασουμε

Ανώνυμος
14 Ιουλίου 2013 στις 9:41 π.μ.

Ετσι ειναι ,καποτε η αρχουσα ταξη εξοφλα τους υπηρετες της,και ταυτοχρονα τους ξεφτιλιζει προς παραδειγματισμο.Για να μαθαινουν και οι νεοι πως μπορουν οτι και να πιστευουν τωρα,στο μελλον αλλους θα υπηρετουν.Αν αυτο ΧΡΗΣΤΟ το καταλαβεις πρεπει να πας να κρεμαστεις,βλεποντας τι κρατουσες το 1974.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger